QUOTE(ause makaliause @ 2015 04 27, 12:10)
ai svarbu išvis, kad ta uodega yra
tikrai
QUOTE(Ditele @ 2015 04 27, 17:39)
bet šiaip tai, sakyčiau sudėtingas reikalas-nežinojau ir negalvojau, kad uodega gali būt nevietoj
visko būna
QUOTE(devynbalse @ 2015 04 27, 19:34)
Jonavieti, tai aš ne Džiakutį turėjau galvoj apie uodegas kalbėdama, o aplamai. Pas jį tikrai viskas ok.
Mes vaikštom po parkq, dar kol kas dalinai apsisaugoje (atsiprašau už klaidas, mano planšetės Lt klaviaturoj ne visos lietuviškos raidės kažkodėl...), bet jau kažkq darysim artimiausiu laiku.
tai aš supratau,kad ne apie džiakį. Ne visi susidūrę, tai žmonėm reik paaiškint
QUOTE(ause makaliause @ 2015 05 02, 08:02)
Pavasariniai darbai prasidėjo.
prasidėjo, Džiakis kieme jau tują nulaužė

, aš žolę nusipjoviau
QUOTE(Ditele @ 2015 05 04, 08:23)

mes grįžom vakar iš pasivaikščiojimo miške, ta negalėjau patikėt-14-ka ropinėjančių dar neįsisiurbusių erkių nuo žemės ten, kur gulinėjo Dosikas, namuos surinkau
vaje, negązdink. Nežinau ar čia mums Forestukas padeda, ar Džiakislovo kailis toks . Vasarį Panevėžį dvi radom ant kojų, dar nerandu, o gal jau nedatraukiu
QUOTE(devynbalse @ 2015 05 04, 15:37)
Mes va ruošiamės į Jonavą po truputį, tingėdami jau kaip mes mus iš ringo jaučiu...

. teisėjas iš Baltarusijos, o mes jau jaunime...nu, bet raminu save, kad bent treniruotė bus
užuojauta su baltarusais

, ir sėkmės dideliausios linkiu mažiui pirmo JN.Maniškiai bus, manęs nebus dirbsiu. Būsiu tik Molėtuose specuchoj. Nežinau kaip jiems ten seksis ryt išmaudysiu, išfenuosiu. Kaip tas tris dienas sutriukas prabus ir neišsimozos neaišku. Ir dar lietų praneša tai iš vis ,varys bernas kaip kaimas jaučiu.
O man darbas ,darbas be jo nieko daugiau nematau. Dabar iš vis iki liepos permeta dar dvi apskritis pajėgų valdymui Šiaulių ir Panevėžio. Tai net nežinau ar juoktis ar verkt. 6 žmones 27 rajonai ir 5 miestai.Kolegei sakiau jau kai norėsim nusispjaut teks važiuot į Klaipėdą ar Vilnių spjaudyt

Kažkos apsurdas Kauno apskritį 2000 jau yra+marijampolė su alytum 700, ir dar krauna

Nius kaip nors gdie naše neprapadala

. Gaisrinė ir afrikoj gaisrinė
labas