QUOTE(ause makaliause @ 2015 04 18, 16:46)
Šiandien buvom Šiauliuose pasižmonėti ir pasisociolizuoti. Domis gavo bob'ą
sveikinu, ŠAUNUOLIAI

gaila ,kad nebuvo laiko atlėkt prie ringo, labai norėjau pamytiti,deja labai spaudė laikas, dukra namo važiavo ir anūkės gimtadienis laukė
QUOTE(devynbalse @ 2015 04 18, 18:24)
Labukas, mergaitės ir berniukai,
ir mes pasisocializavom...
nu jau labai gerai pasibuvot, šaunuoliai jūs , sveikinu
QUOTE(Ditele @ 2015 04 18, 20:26)
Nu, norėčiau išsikrapštyt pasisozializuot ir į jūsų gražiuolius pažiūrėt, Jonavietės Džiakutį pamatyt
labai prašom, tik deja Diteliuk manęs nebus dirbsiu, bet bus MB, jei atvarysit tikrai priims , arbata,kava pavaišins. Šiaip tai jau labai pasiilgau, reiks bndyt Vilniun parodon kad varyt. Dabar būsim Jonavoj ir jau su manim Molėtuose specuchoj.
dabar apie parodą

sąžiningai jei būčiau žinojus kad teisėjas ukrainietis būčiau nevažiavus, parašyta buvo pradžioje ,kad teisėjaus serbas, gaila pakeitė.Mums su ukrainiečiais ir baltarusais visą gyvenimą nesiseka.
Aš jums parašysiu ukrainiečio aprašą, du geri žodžiai kilmingas ir kaulingas

o paskui per lygios priekinės kojos

,per trumpas krupas, per maža krūtinė ir aprašymo vinis per žemai užaugus uodega

Va po tokio aprašymo mes gavom puikiai, bet jaunimo mums nedavė. Nežinau ką gavo kiti, nes mūsų bernas būdams 13 mėn palyginus su patinu 3 metų tikrai nelyginamas. Nežinau ką gavo pana 2 mėn vyresnė už Džiakį, per pus smulkesnė, jau nesigilinau.Bjauri aš, MB mane iš kart ištysė

būčiau dėl uodegos ėjus aiškintis. Po tokių rimtų parodų su teisėju japonu kuris išnarstė Džiakį ir verdiktas buvo superinis vaikas, po Kauno kur pralošėm tik 3 metų pasaulio čempionui ir Panevėžio BOB kur apėjom 7 akitas blyn pikta.
Dabar apie Devynbalsės vaikį

vienas žodis vau, gražuolis, fainuolis, meškis. Tikrai labai įspudingas berniukas. Turi superinę krūtinę, labai gerą galvą, kampai superiniai. Išsivaizduoju koks jis bus suaugęs

8 mėn o atrodo be žodžių.
Devynbalse ačiū už skaniukus. Dabar žinosiu ką imt.Džiakiui labai jau patiko tos kepenėlės.Tikrai nebūčiau pagalvojus, MB padavė gabaliuką mūsų veisėjui einant į ringą ir ką jam jos labai tiko. Dabar iki Jonavos parodos reiks nupirkt ir išdžiovint. Lieku skolinga

Vistiek dar susitiksim ,bent brendžiuoko po čierką
paimsim.
O Džikais mano tobulėja, keičias, pats į dušą įlipo, kai fenavom kuo ramiausiai stovėjo ir lauke jau kiekvieno lapo nesiveja.
Ai dar apie parodą pamiršau parašyt, sesė paskambino paklausė kaip mums sekėsi tai pasakiau apšikom ,apmyžom ir parvažiavom. O čia tikra tiesa. Džiakis prieš įeinant į patalpas prikakojo prie durų, gyvenime taip nebuvo. Aišku tą kaką išvaliau, tik įėjus tokia metalinė apvali kolona, pėmė parzitukas ją ir apmyžo.Negana to apmyžo dar ir duris prie įėjimo į salę.

Vienu žodžiu atkeršijom už lygias priekines kojas ir per žemai užaugusią uodegą