QUOTE(devynbalse @ 2015 05 26, 20:10)
Sveikinimai Džiakučiui,
Jonavieti, suprantu jus, labai sunku susitaikyti, kai išeina mūsų geriausi draugai...
O mes va šiandien su Dora Aistę aplankėm Vetviloj. Išsityrėm, išechoskopavo visus organus, nieko blogo nerado. Blužnis padidėjus,galimai dėl šlapimo pūslės. Bandysim gerti spanguolių arbatą... Mastau paruoštą atšaldyti ir duoti lakti, matysiu kaip seksis. O jei ne, teks tada pirkti žmogiškus vaistus ir kariauti su Dora..
Aš birželį atostogausiu, tai jau rimtai užsiimsiu mūsų vaikino dresūrom ir parodom, mes dabar važiuosim i antrą dieną Kaune, man Birštono teisėjai netiko. Aš su panom daug pas ką buvau, tai dabar renkuosi...

, po to dar į Marijampolę vyksim, man ten visad patinka ir dar į Plungę užsirašėm, nes ten niekad nebuvom, tiesiog smalsu pasidarė
ačiū
sunku, bet su juoduliu atsisveikinti įpatingai sunku
mes vakar irgi buvom pas Aistę

, taigis mano džiakis susividuriavo po parodos

ačiū man

buvo gi taip ketvirtadienį ryte paėdė, vakare MB nedavė tipo ringe penktadienį į skaniuką geriau reaguos. Nu ir ką penktadienį kaip ir visad prie ringo tik duok, ringe pats ėsk

penkdienį visai neėdė, šeštadienį ryte neėdė, grįžom po pietų ,pašėriau ir dar pagailėjus po poros val. daviau makaronų,jaučiu peršėriau

tris dienas bandėn gydyt smekta, linexsu ir mezimu nepadėjo. Tai mes pas Aistę, nuvarom pasidarom kepenų tyrimą ,viskas kuo puikiausia, pasisiakom kad erkė buvo įsusiurbos tai Aistė dar iš to pačio kraujo tyrimus padarė dėl erkės. Pasirodo kad nuo erkių šunys serga ne tik babezioze o dar trys yra. Sąžiningai sakau nežinojau

Viskas pas mus tvarkoj šiandien ,vakar gavo kupron Pormazim ,šiandien viskas super.Blyn dabar galvoju su babezioze kaip ir aišku, o va su tom kitom trim nelabai, kiek supratau aną tik kraujas rodo, bet kaip nustatyti kad jis tą brudą turi