Įkraunama...
Įkraunama...

Juodieji rusų terjerai

Jonavieti dideli dideliausi sveikinimai, taip ir toliau!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Gal bandysit ne tik Lietuvoje dalyvauti?
Aš manau, kad nelengva matyti juodulius ir dar tokią artimą unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 26 gegužės 2015 - 12:35
QUOTE(ause makaliause @ 2015 05 26, 12:25)
Jonavieti dideli dideliausi sveikinimai, taip ir toliau!!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Gal bandysit ne tik Lietuvoje dalyvauti?
Aš manau, kad nelengva matyti juodulius ir dar tokią artimą  unsure.gif

ačiū 4u.gif ,nežinau kaip bus, galvojam, bet kad tas mano grafikas darbinis toks doh.gif
ne tas žodis verysad.gif , devynbalsės niurkiau verkiau, anfisą pamačius apsiraudojau kaip karvė verysad.gif net Laima susigraudino doh.gif , ko gyvenume nebuvo blush2.gif
Atsakyti
Sveikinimai Džiakučiui, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Jonavieti, suprantu jus, labai sunku susitaikyti, kai išeina mūsų geriausi draugai...
O mes va šiandien su Dora Aistę aplankėm Vetviloj. Išsityrėm, išechoskopavo visus organus, nieko blogo nerado. Blužnis padidėjus,galimai dėl šlapimo pūslės. Bandysim gerti spanguolių arbatą... Mastau paruoštą atšaldyti ir duoti lakti, matysiu kaip seksis. O jei ne, teks tada pirkti žmogiškus vaistus ir kariauti su Dora.. doh.gif
Aš birželį atostogausiu, tai jau rimtai užsiimsiu mūsų vaikino dresūrom ir parodom, mes dabar važiuosim i antrą dieną Kaune, man Birštono teisėjai netiko. Aš su panom daug pas ką buvau, tai dabar renkuosi... biggrin.gif , po to dar į Marijampolę vyksim, man ten visad patinka ir dar į Plungę užsirašėm, nes ten niekad nebuvom, tiesiog smalsu pasidarė mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai gerai, kad išsityrėt. Dabar bent viskas aišku, kad viskas gerai! Džiugu, kad sveikos esat thumbup.gif
Domis tai geria bet kokia arbatą, aš karts nuo karto padarau. Šiek tiek kartais medaus naminio įdedu.
na Jūs ir priplanavę parodų bigsmile.gif man tai vasarą pats darbymetis, sunku ir su parodom ir pasiruošimu. doh.gif
Atsakyti
Sveiki, as esu nauja nare su naujuoju juoduliuku smile.gif pas mus mergyte gimusi 2014/12/12 Noretume prisijungti prie sio forumo ir bendrauti.Pirma karta isigijome juoduliuka ir reikalinga kiek galima visokia idomi ir naudinga informacija.Mes dar turime Boxere 7metu,abi labai graziai sutare tik juoduliuke musu dominuojanti pasirodo ir apkandziojo bokseriai kakla is abieju pusiu kol mes nemateme.Bet seip tai esame labai petenkinti sia maza isdykele ir be galo protinga ir meili musu mergaite.Tiesa musu vardas yra ULA bet ant dokumentu BIRGIT saukiame ja ula taip trumpiau ir ji geriau atsiliepia.Kaip ismoksiu naudotis siuo forumu idesiu nuotrauku,kol kas nemoku.Tiesa mes gyvename ne lietuvoje nors pirkta buvo is Utenos ir atkeliavo i siaures airija.cia pas mus si veisle yra labai reta ir as esu pirmoji uzregistravusi savo kalyte pas Vet.cia vietoje.Tai kaip iseiname i parka ar pasivaikscioti tai zmones sustoja ir klausia kas cia per veisle kad atrodo kaip meskute maza smile.gif Ji pas mus dar nekirpta nei karto,nes cia nekerpa dar atceit sako per maza.Tik ismaudo ir isfenuoja.
Atsakyti
QUOTE(ULA-birgit @ 2015 05 26, 21:55)
Sveiki, as esu nauja nare su naujuoju juoduliuku smile.gif pas mus mergyte gimusi 2014/12/12 Noretume prisijungti prie sio forumo ir bendrauti.Pirma karta isigijome juoduliuka ir reikalinga kiek galima visokia idomi ir naudinga informacija.Mes dar turime Boxere 7metu,abi labai graziai sutare tik juoduliuke musu dominuojanti pasirodo ir apkandziojo bokseriai kakla is abieju pusiu kol mes nemateme.Bet seip tai esame labai petenkinti sia maza isdykele ir be galo protinga ir meili musu mergaite.Tiesa musu vardas yra ULA bet ant dokumentu BIRGIT saukiame ja ula taip trumpiau ir ji geriau atsiliepia.Kaip ismoksiu naudotis siuo forumu idesiu nuotrauku,kol kas nemoku.Tiesa mes gyvename ne lietuvoje nors pirkta buvo is Utenos ir atkeliavo i siaures airija.cia pas mus si veisle yra labai reta ir as esu pirmoji uzregistravusi savo kalyte pas Vet.cia vietoje.Tai kaip iseiname i parka ar pasivaikscioti tai zmones sustoja ir klausia kas cia per veisle kad atrodo kaip meskute maza smile.gif Ji pas mus dar nekirpta nei karto,nes cia nekerpa dar atceit sako per maza.Tik ismaudo ir isfenuoja.

facebook
Atsakyti
Sveikinimai naujiems nariams! Ula - Birgit, laikiame jusų nuotraukycių. Jas galit įkelti su part.lt arba įmeskit nuoroda į savo fb.
Šiaip juodukai mėgsta bendrauti ir puikiai sugyvena su kitais šunimis, o jusų atveju ar labai ten viskas rimta su tuo apkramtymu? Nes kai šunys duksta, tai visko buna. Musų Lesteris pastoviai provokuoja savo mamuka ir tetule, tai kai jau joms kantrybė išsenka, tai ir jam kliuva biggrin.gif
Kai šukuoju, randu šašų ant kaklo.
Jums vis tik reikėtų pasiieškoti kur savo mergyte padresuoti. Juodukams bent pagrindines komandas reikia žinoti, o ir jus komfortiškiau jausitės.
Kurioje Airijos vietoje gyvenate? Airijoje yra juodukų, yra rimtas veislynas, jo savininkas labai puikiai kerpa. Tai jei kas galėciau duoti kontaktus. Airijoje gyvena musų dvi mergytės iš antros vados, taip kad esat ne vieniši, tik gal toje vietovėje nematyti biggrin.gif
Ause makaliause, normalus tie musų planai su Lesteriu, jaunima juk reikia spėriai šturmuoti, juk laikas eina...Netruks tie mėnesiai prabėgti.
Atsakyti
Smagu, kad vis prisijungia naujų narių, laukiam nuotraukų photo.gif 4u.gif
Matyt ne kiek dominuoja, bet žaisdama tiesiog neapskaičiuoja savo jėgų ir dantukų aštrumo. Domis irgi gyvena su drauge, tai ir pas drauge randu šašiukų ir pas Domį ant kaklo. Kartais kai įsižaidžia tenka net stabdyt rolleyes.gif Aišku ir mano rankos kartais kenčia biggrin.gif
Pas mus Domis irgi gana dominuojantis, bet dominavimas pasirodė nekandžiojimu, jis tiesiog įvedė tvarką namuose savo draugei. Ir jei pyksta, jis nekanda, jis tiesiog suurzgia taip, kad ji labai greit supranta, kad jai geriau nelist ir ji labai puikiai taip supranta cool.gif
Devynbalse tai, kad Lesteris kaip tankas parodoje eina, greitai čia susirinksit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(devynbalse @ 2015 05 26, 20:10)
Sveikinimai Džiakučiui, thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Jonavieti, suprantu jus, labai sunku susitaikyti, kai išeina mūsų geriausi draugai...
O mes va šiandien su Dora Aistę aplankėm Vetviloj. Išsityrėm, išechoskopavo visus organus, nieko blogo nerado. Blužnis padidėjus,galimai dėl šlapimo pūslės. Bandysim gerti spanguolių arbatą... Mastau paruoštą atšaldyti ir duoti lakti, matysiu kaip seksis. O jei ne, teks tada pirkti žmogiškus vaistus ir kariauti su Dora.. doh.gif
Aš birželį atostogausiu, tai jau rimtai užsiimsiu mūsų vaikino dresūrom ir parodom, mes dabar važiuosim i antrą dieną Kaune, man Birštono teisėjai netiko. Aš su panom daug pas ką buvau, tai dabar renkuosi... biggrin.gif , po to dar į Marijampolę vyksim, man ten visad patinka ir dar į Plungę užsirašėm, nes ten niekad nebuvom, tiesiog smalsu pasidarė  mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif 4u.gif
sunku, bet su juoduliu atsisveikinti įpatingai sunku doh.gif
mes vakar irgi buvom pas Aistę drinks_cheers.gif , taigis mano džiakis susividuriavo po parodos doh.gif ačiū man blush2.gif buvo gi taip ketvirtadienį ryte paėdė, vakare MB nedavė tipo ringe penktadienį į skaniuką geriau reaguos. Nu ir ką penktadienį kaip ir visad prie ringo tik duok, ringe pats ėsk biggrin.gif penkdienį visai neėdė, šeštadienį ryte neėdė, grįžom po pietų ,pašėriau ir dar pagailėjus po poros val. daviau makaronų,jaučiu peršėriau doh.gif tris dienas bandėn gydyt smekta, linexsu ir mezimu nepadėjo. Tai mes pas Aistę, nuvarom pasidarom kepenų tyrimą ,viskas kuo puikiausia, pasisiakom kad erkė buvo įsusiurbos tai Aistė dar iš to pačio kraujo tyrimus padarė dėl erkės. Pasirodo kad nuo erkių šunys serga ne tik babezioze o dar trys yra. Sąžiningai sakau nežinojau blush2.gif Viskas pas mus tvarkoj šiandien ,vakar gavo kupron Pormazim ,šiandien viskas super.Blyn dabar galvoju su babezioze kaip ir aišku, o va su tom kitom trim nelabai, kiek supratau aną tik kraujas rodo, bet kaip nustatyti kad jis tą brudą turi doh.gif
Atsakyti
Sveiki dar karta,malonu girdeti kad priemat i savo saunia grupe wink.gif nu mano boksere ji nejaucia skausmo tai ir nezino kad pas ja apkandziotas kaklas,tik mes pamatem kad sasai jau pasidare ir kailis iskrites,bet nieko jau nebeleidziam ir draudziam kaip pamatom tai nelabai kanda bando i kojas i uzpakali prigriebti kur tik papuola smile.gif Na as jai duodu komandu,ji jau pas mus labai paklusni ir labai greitai isisavina ko prasai,jau ir gulasi ir sedasi ir vietoje buna kaip liepiu ir pas mane atbega... smile.gif smile.gif palyginus su boksere kaip reikejo mokintis tai juoduko musu angeliukas.
O mes gyvename SIAURES AIRIJOJE ir cia pas mus nelabai zinau kad kas kirptu ar turetu juoduku,net google jieskojau.Gal pietineje ir yra kazkur reiketu butinai kazkaip susizinoti,nes as cia net bijau vezti i kirpykla kad nenukirptu kaip parasto suns.Nes nuvedziau kad ismaudytu is sukuotu tai pasiemiau su nukirpta grifka nuo akiu nukirpo plaukus,sako ji nieko nemato,sakau jus durni ar kas jums,as neprasiau kad kirptumete.
O siandien pirma karta radom laukuose irengtas kaip ir parkas sunims su visokiom kliutim ir pasibegejimais,tai dabar gryzusi guli abi kaip negyvos smile.gif smile.gif labai patiko ir sakem dabar dazniau vaziuosime.Idejau i fb nuotraukas bet nzn kaip cia ideti sad.gif sad.gif sad.gif https://www.facebook...1...e=1
https://www.facebook...1...e=1
nu bandom kazkaip ideti gal pasiseks smile.gif https://www.facebook...1...e=1
https://www.facebook...1...e=3
https://www.facebook...1...e=3 o cia paskutineje grazuole po kirpyklos sugalvojo krumus praretinti smile.gif lotuliukas.gif ir kaip uzklupta buvo tai tipo as nieko nedarau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ULA-birgit: 27 gegužės 2015 - 18:28
man atrodo ir mums reikės pas Aistę važiuot. unsure.gif šiandien grįžau iš darbo ir radau balą, tik nežinau kuris, nes abu jie tambūre sėdi. dabar abiems sudaviau vaistų šlapimo puslėi. nemanau, kad specialiai kažkuris pridarė iš durnumo, taip neramu pasidarė, šiaip abu žvalus, valgus unsure.gif

Jonavieti, o ringe jis vis dar neima nieko? nu Džiakutis matyt savo nuomonę turi šiuo klausimu biggrin.gif kaip šiaip jis ringe elgiasi, nestresuoja? tikiuosi kada paniurkyt tą mažą kavalierių blush2.gif

ULA-birgit nežinau, man tai nerodo nuotraukų, rašo "Puslapio, kurį norite peržiūrėti, šiuo metu neįmanoma parodyti. Jis gali būti laikinai nepasiekiamas, nes ši nuoroda jau nebegalioja arba neturite teisės šio puslapio matyti." Nu gal aš čia nemoku naudotis g.gif unsure.gif
Jei suprantate rusiškai , tai įmetu nuorodą, kuri man patinka http://radikal.cc/. Pasirenki failą, kai isikelia foto, spaudi загрузить, atsiranda apačioje kelios eilutes su punktais, tada nukopijuoji 2 eilutą, kur uzrasyta Картинка в тексте, ta visa pilną eilutę ir įdedi į savo rašomą tekstą, kai paspaudi atsakyti, vietoj nukopintos eilutes atsiranda nuotrauką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 27 gegužės 2015 - 19:37
Nu atsiprasau jaigu nerodo,tai bandau pagal jusu nurodymus gal pavyks g.gif
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
Nu gal dabar pavyko jau ax.gif g.gif
1.pirmoje nuotraukoje ji po kirpyklos susukavimo ir nukirptais plaukais nuo akiu,pasiutau pamaciusi.
2.antroje Dvi mano grazuoles pirma kart sunu rojuje pasibuvusios
3.trecioje grazuole po kirpyklos sugalvojo krumus praretinti ir uztikta apsimeta kad nieko nebuvo smile.gif
4.ketvirta pirma savaite naujuose namuose kaip mums 4 men.
Atsakyti