Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 321

QUOTE(Jolanta:) @ 2014 11 23, 18:42)
Sveikos  4u.gif jau pasiėmiau savo siuntinukus,labai ačiū ir siuntėjoms,ir dalintojai
QUOTE(sheila1988 @ 2014 11 23, 19:17)
Ačiū merginos už tikrąja to žodžio prasme dėžę  doh.gif  gėrybių  ax.gif 
Gal kas pirkot šią striukę XL ir norėtumėt keisti į L smile.gif? http://www.ideel.com...5130?from_ppr=1

aciu Jums wub.gif

labai laukiam
www.bloomingdales.com
20o-25$
user posted image

Atsakyti
QUOTE(barboraite @ 2014 11 23, 19:11)
Mamytes,gal zinote koki kremuka ir prausikli nuo spuogu.Mamo paugliukus tiek beria,baisu doh.gif

Paula's Choice prausiklis labai geras yra, bent jau prevencijai, mano dukra naudojo. Jeigu neklystu
sis
http://www.paulascho...izing-Cleanser/
Atsakyti
[quote=Jolanta:),2014 11 23, 19:15]
[QUOTE]
nesunku, tik foto ne aukščiausios kokybės tongue.gif
[/quote]

Ooo, galvojau apie kitą smile.gif
o šita tikrai žavi smile.gif
Atsakyti
Atsiemiau siuntinuka, aciuuuu!!

Mamai striuke tiko idealiai, nesiojanciai L pitkom L T Tahari thumbup.gif
O mano COACH Large Dommed satchel juodas safiano odos NUOSTABUS!!!! yahoo.gif yahoo.gif Safiano odyte tookia nuostabi, puikiai isdirbta, nestora (man tuo MK ir napatiko, kad oda kaip kartonas), na tiesiog neturiu daugiau zodziu, nes WOW wub.gif Delninuke nuostabios aukso spalvos, noresiu dabar tokios pat pinigines lotuliukas.gif wub.gif

Aciu, jums, musu mielosios, kad esat ir kad mums suteikiat puikia galimybe megautis nuostabiais kokybiskais daiktais !!! bis.gif bis.gif
Atsakyti
Mergaiciukes,
perleidziu labai myleta, idealios bukles, nedaug nesiota odine Calvin Klein grazuole wub.gif rankine. Tiesiog gavau dovanu man labiau tinkancia ax.gif . Kaina 210 lt. Rasyti i A/Z.
user posted image
Atsakyti

dedam krepseli

www.macys.com
kodukas SUNDAY
user posted image

QUOTE(Tiffany @ 2014 11 23, 19:42)

aciu wub.gif
laukiam vaizdines medziagos biggrin.gif

Atsakyti
Mergaites, visai nebloga silkinuke sakyciau.... gal kam reikes...

http://www1.blooming.....s=silk blouse

ir kainyte superine...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerka: 23 lapkričio 2014 - 20:00
QUOTE(Tiffany @ 2014 11 23, 16:42)

Mamai striuke tiko idealiai, nesiojanciai L pitkom L T Tahari  thumbup.gif
O mano COACH Large Dommed satchel juodas safiano odos NUOSTABUS!!!!  yahoo.gif  yahoo.gif Safiano odyte tookia nuostabi, puikiai isdirbta, nestora (man tuo MK ir napatiko, kad oda kaip kartonas), na tiesiog neturiu daugiau zodziu, nes WOW  wub.gif  Delninuke nuostabios aukso spalvos, noresiu dabar tokios pat pinigines  lotuliukas.gif  wub.gif

Aciu, jums, musu mielosios, kad esat ir kad mums suteikiat puikia galimybe megautis nuostabiais kokybiskais daiktais !!!  bis.gif  bis.gif

Tiff prasom parodyti kas do tasyte ir delninuke wub.gif 4u.gif
Suintrigavai.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 11 23, 20:59)

aciu  wub.gif
laukiam vaizdines medziagos biggrin.gif

QUOTE(troliuke @ 2014 11 23, 21:19)
Tiff  prasom parodyti kas do tasyte ir delninuke wub.gif  4u.gif
Suintrigavai.. biggrin.gif

Mergytes, mielai, bet kompo neturiu ir negaliu ideti foto unsure.gif
Atsakyti
Merginos, kaip yra su MK dirzu dydziais? gal kas turite? nelabai susigaudau del ilgio, kuri imti blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Didelis nuoširdus ačiū visai MM komandai ir Vilniaus dalintojai už siuntinuką thumbup.gif bigsmile.gif
Nors ir prisijaudinau nemažai dėl šio užsakymo, bijodama, kad siunta kur nors neprapultų, šiandien visas nerimas išgaravo ir esu labai labai laiminga clap.gif
Atsakyti

QUOTE(Ketus @ 2014 11 23, 21:13)
Didelis nuoširdus ačiū visai MM komandai ir Vilniaus dalintojai už siuntinuką  thumbup.gif  bigsmile.gif
Nors ir prisijaudinau nemažai dėl šio užsakymo, bijodama, kad siunta kur nors neprapultų, šiandien visas nerimas išgaravo ir esu labai labai laiminga  clap.gif

aciu Jums 4u.gif

tik siandien drinks_cheers.gif

www.shuuemura-usa.com

user posted image
Atsakyti