Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 321

QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 11 23, 22:32)
aciu Jums 4u.gif
tik siandien  drinks_cheers.gif

www.shuuemura-usa.com

user posted image

Prisijungiau thumbup.gif

Tik prekytes dingineja kosminiu greiciu doh.gif buvau jau viena isidejus i krepsiuka, kol pritaike nuolaidu koduka - nebeliko blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 23 lapkričio 2014 - 21:49
labai ačiū merginos už siuntinuką 4u.gif mano mažoji šventėms jau pasiruošus bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Tiffany, gal gali rekomenduoti akių makiažo valiklį iš shuuemura 4u.gif
Makiažo valiklius randu, bet akims - ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinse @ 2014 11 23, 22:48)
labai ačiū merginos už siuntinuką 4u.gif mano mažoji šventėms jau pasiruošus bigsmile.gif

kokia pozuotoja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(barboraite @ 2014 11 23, 19:11)
Mamytes,gal zinote koki kremuka ir prausikli nuo spuogu.Mamo paugliukus tiek beria,baisu doh.gif

Mano penkiolikmečiui šis padėjo http://www.drugstore...99?catid=182284 Tik jis toks odą sausinantis, nusiprausus kremu tepdavosi dar kad nešerpetotų...
Atsakyti
QUOTE(Luggne @ 2014 11 24, 00:09)
Tiffany, gal gali rekomenduoti akių makiažo valiklį iš shuuemura  4u.gif
Makiažo valiklius randu, bet akims - ne  g.gif

Jų cleansing oil per sekundę ne tik visą veido makiažą, bet ir akių ištirpdo. Turiu tušą, kurio neįveikia normaliai kiti mano bandyti valikliai. O šis cleansing oil tiesiog tobuliai viską nušluoja nuo veido. Tik riek kaip rašo ant sauso veido tept, po to to su drungnu vandeniu sureagevęs tas aliejus į skystį pasiverčia ir su visais nešvarumais nubėga. Ir ilgai terliotis nereik, beto skalsus labai thumbup.gif P.S. mano akys labai jautrios - nealergizuoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bu_bu: 23 lapkričio 2014 - 22:31
QUOTE(Luggne @ 2014 11 23, 23:09)
Tiffany, gal gali rekomenduoti akių makiažo valiklį iš shuuemura  4u.gif
Makiažo valiklius randu, bet akims - ne  g.gif

QUOTE(bu_bu @ 2014 11 23, 23:30)
Jų cleansing oil per sekundę ne tik visą veido makiažą, bet ir akių ištirpdo. Turiu tušą, kurio neįveikia normaliai kiti mano bandyti valikliai. O šis cleansing oil tiesiog tobuliai viską nušluoja nuo veido. Tik riek kaip rašo ant sauso veido tept, po to to su drungnu vandeniu sureagevęs tas aliejus į skystį pasiverčia ir su visais nešvarumais nubėga. Ir ilgai terliotis nereik, beto skalsus labai  thumbup.gif P.S. mano akys labai jautrios - nealergizuoja smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos 4u.gif
Nusiunčiau 450 ml valiklį, bandysiu ir aš smile.gif
Atsakyti
SVeiki,
ar uzsakot is www.toysrus.com zaislus?
Ar atkeliautu iki nauju metu?
Atsakyti
QUOTE(evelinse @ 2014 11 23, 21:48)

aciu Jums 4u.gif

QUOTE(SIEMENS @ 2014 11 23, 23:34)
SVeiki,
ar uzsakot is www.toysrus.com zaislus?
Ar atkeliautu iki nauju metu?

neperkam zaislu...
Atsakyti
Mergaites,zinau jau buvo kelis kartus rasyta,bet va niekur neissisaugojau doh.gif
koki geriama Hyalurona perkat?
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 11 23, 16:09)

oldnavy yra dar nuolaidele 30 proc? siai striukei butu taikoma? 4u.gif
Atsakyti