Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo

user posted image
Metu lauk NYC tinted lip balm, kazkoks nesusipratimas man jis unsure.gif
Atsakyti
Rasa stangrinamasis serumas - norėjosi išbandyti priemonę su išgirtuoju matrikslu, bet nelabai patiko, diskomfortiškas, visiškai nedrėkina, užtepus greit įsigeria ir šiek tiek traukia odą, jokio stangrinančio efekto nepastebėjau.

Schwarzkopf Taft Instant Volume Powder - visai nepatiko, kelis kartus pabandžiau ir išmečiau, pudra man neefektyvi, nes plaukai tiesūs, bet ilgi, apimties suteikia keliolikai minučių ir jie vėl sukrenta.

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Lapkritis praskuodė, laikas tuštinti tuščių butelaičių lentyną ir pasakoti, kas patiko, o kas ne.

user posted image

Eveline blakstienų serumas.
N-tasis. Nežinau, ar blakstienos kažkuo ypatingesnės su juo, bet, naudojant kaip pagrindą, tušas atrodo tikrai ypatingiau.

Maybelline colossal tušas.
Tai jis privertė mane negalvoti apie tai, kokį čia dar tušą išbandžius. Neturiu jokių priekaištų. Gali padažyt ir gana natūraliai, gali ir wow blakstienas pagaminti. Nebyra, nebėga, netrupa. Žodžiu, meilė vis dar tęsiasi tarp mūsų.

Uoga uoga lūpų balzamas "pabučiuok mane".
Dar viena meilė, kuri privertė pamiršti tą įprotį turėti daugybę lūpų balzamų ir vis ieškoti naujų. Jis riebus, jaučiasi net grūdeliai kažkiek, labai puikiai apsaugo lūpas, turi lengvą, neįkyrų kvapą.

Uoga uoga veido kaukė "mėlynių šventė". Jau ne pirma. Reikia naudoti, nes suges. Puiki motyvacija neapsileisti ir kas antrą dieną būti pavadinta Šreko žmonyte. Nėra ji kažkos stebuklas, bet oda tas kelias, intensyvaus naudojimo savaites, būna tikrai gražesnė ir švaresnė.

Essence lapeliai veidui.
Patogi pakuotė. O lapeliai daugiau mažiau visi vienodi būna. Realiai net paprasta servetėlė sugeria ta blizgesį veido. Pirkti prieš šimtą milijoną metų, tad įtariu, kad jų nebegalima niekur nusipirkti.

Eveline micelinis vanduo. Pirkau, nes sužavėjo pakuotė. Nieko žavinčio. Ji tikrai nebuvo kokybiška. Pats vanduo puse velnio, bet yra geresnių (pvz.: Rasa arba Lirene). Sausino jis man odą, bet valė puikiai. Tiesa, akių makiažo su juo nevalau.


user posted image

Pura natura veido prausiklis. Labai gerai plovė šepetėlius. Turbūt tuo viskas ir pasakyta biggrin.gif

Uoga Uoga šampūnas "šermukšnių diena". Labai wub.gif Plaukai blizga, švelnūs, purūs. Tiesa, antrą dieną jau reikia galvoti kažką rimčiau nei palaidi plaukai, nes riebaluojasi šiek tiek greičiau, bet tai nedidelė kaina už natūralią sudėtį. Ir pirmos dienos grožis atperka antros dienos supintas kasas.

Herbal clear dezodorantas. Naudoju kokius 2 metus šios firmos dezodorantus. Neturiu jokių priekaištų. Nesausina, apsaugo, man, skaniai kvepia. Tikrai skalsus, vienos pakuotės pakanka kokiems 3-4 mėn. naudojant kasdien.

Collistar kūno šveitiklis. Gavau dovanų. Pati kažin ar būčiau pirkusi tokį brangų šveitiklį. Oda smagi tokia po jo, bet šaldantis efektas manęs nesužavėjo, o oda vėliau lyg dar labiau išsausėdavo po to smagumo. Nesu sužavėta, kaip dauguma.

Balance me kūno losjonas. Tirštas, sunkiai gėrėsi, kvapas toks labai tarpinis tarp skanaus ir fuij (sakyčiau, priklauso nuo nuotaikos biggrin.gif ). Ir odai nieko ypatingo nedarė. Tam kartui toks, nors kaina nėra maža ir sudėtis sako, jog turėtų būti tikrai smagus produktas.

Ta va tiek tų lapkričio butelaičių, sėkmingo naudojimo!
Atsakyti
user posted image
"Britney Spears Fantasy" 100ml. Labai patiko, vieni mėgstamiausių kvepalų. Tikrai bus kažkada kartojami.

user posted image
"Oriflame Eclipse" 30ml. Šiaip patiko, tik gal kiek pigokas kvapas.

user posted image
"Urban Decay Primer Potion" - Original. Turėjau travel size. Labai labai patiko. Kol kas naudoju "Too Faced Shadow Insurance" primerį, labai labai panašūs man jie abu. O sandėliuky dar laukia UD primeriai - travel size ir full size, tai labai ilgam laikui apsirūpinau. biggrin.gif

user posted image
"Loreal Mat Morphose" krempudra. Pamenu kai tik pradėjau naudoti ją tai man labai patiko, paskui ilgai laikui padėjau į šalį ir dabar neseniai vėl išsitraukiau, bet dabar jau nuomonė pasikeitė. Šiaip supratau, kad man nepatinka putų tipo krempudros, o dar tokiuose indeliuose, sunku buvo gale jau iš kraštų iškrapštyti. Maskavimas vidutinis. Šiaip labai vidutinė krempudra, nieko gero visiškai.

user posted image
"e.l.f." antakių želė. Labai patiko. Turėjau spalvą dark. Tai puikiai tiko, nes mėgstu ryškesnius antakius. Ir labai natūraliai atrodydavo. Tos skaidros želės niekada nenaudojau, ji skirta tepti antakius, kad šie greičiau augtų, bet man nereikia tokio dalyko. smile.gif Dabar naudoju catrice antakių želę, tai visai patinka, bet ši žymiai geresnė. Tikrai bus kada prie progos kartojama.

user posted image
"Colgate Max White Shine" dantų pasta. Pasta, kaip pasta, nelabai ką pakomentuosiu.

user posted image
"Garnier Neo" antiperspirantas. Nepatiko. Visiškai jokios apsaugos, tepdavo drabužius. Patiko tik kvapas - Fruity Flower.

user posted image
"Garnier Ultra Doux" šampūnas normaliems plaukams su mangais ir tiarė gėlėmi. Plaukus puikiai išplaudavo, malonaus kvapo. Viskas gerai su juo buvo.

user posted image
"Freeman" plaukų kondicionierius. Nelabai patiko, nes skystas kaip vandenėlis, nepatinka man tokie skystalai.
Atsakyti
Išmetu lauk Oblepikha Siberica sausų/normalių plaukų kaukę: ji man surūgo doh.gif Turiu nuo liepos, dar daugiau nei pusę pakuotės buvo likę, nenaudojau kokias 2-3 savaites, šiandien paėmus likau nemaloniai nustebinta pasikeitusio kvapo ir konsistencijos g.gif Ant pakuotės tradicinis ženkliukas, kad atidarius galioja 12 mėnesių, laikau duše, kabindavau atsargiai, jei patekdavo vandens iš karto išpildavau, žodžiu, nusivyliau.. Šiaip kaip kaukė labai patiko, plaukus padrėkindavo, nuostabus šaltalankių kvapas, bet nesunaudosiu 300 ml per 4 mėnesius, taip kad nekartotina.
user posted image
Atsakyti
L'Oreal Micellar Solution - miceliniu vandeniu valau akių makiažą, nuvalo greitai ir gerai, nedirgina, nepalieka lipnios plėvelės. Išbandau kažką naujo, nusiviliu ir vėl grįžtu prie L'Oreal.

Garnier Fructis Thick&Gorgeus kondicionierius - patiko, plaukų neapsunkina, jie gražiai žvilga, švelnūs, lengvai valdomi, tik mano ilgiems plaukams teko kokiems 5 kartams

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Dolce&Gabbana PassionEyes - patogus šepetėlis, tolygiai padažo kiekvieną blakstieną, be jokių gumulėlių, gerai atskiria, bet dažo natūraliai, priklijuotų blakstienų efekto neįmanoma išgauti. Nežinau, manau galbūt daugiau toms, kurių natūraliai gražios blakstienos, man norėtųsi daugiau ilginimo ir pakėlimo.

user posted image
Atsakyti
garnier ultra doux honey treasures šampūnas patiko, nes daro viską, kas žadama wub.gif
user posted image
Atsakyti
Nesitikėjau kad patiks, bet patiko Duglas Protein Repair plaukų kaukė. Gan tirštos konsistencijos. Pakelio užteko dviem kartams.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tikpasilik @ 2014 12 02, 17:27)
garnier ultra doux honey treasures šampūnas patiko, nes daro viską, kas žadama  wub.gif
user posted image

Kur perkate? blush2.gif
Atsakyti
ELF lūpų balzamas su spalva, nice&natural
user posted image
Patiko spalva. Drėkinimo nepastebėjau, bet mano lūpos nesausos. Nepatiko tepti su pirštais, dėl to nekartotinas. ax.gif

EOS honeysuckle lūpų balzamas
user posted image
Kaip ir minėjau, mano lūpos visai nelinkusios sausėti, tai užteko iš jo drėkinimo. Tepdavau prieš naktį. Toks malonus, skaniai kvepia, smagu naudoti. Visai pakartočiau kada ax.gif
Atsakyti
QUOTE(radminta @ 2014 12 02, 20:35)
Kur perkate? blush2.gif


Tai kad visur tikriausiai jo yra, as pirkau Droge, maciau Eurokose ax.gif
Atsakyti