Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo

Desert Essence Lemon & Tea Tree šampūnas
user posted image
Jau ne pirmas buteliukas. Iš esmės man DE šampūnai patinka - kainos nedidelės, sudėtys geros, plaukus plauna švariai, nenuriebalina, bet ir nesausina labai. Šis - ne išimtis, tiesa, gal ir pasausintų galus, bet aš pačių galiukų nemuiluoju stipriai, o ir naudoju jį pakaitomis su kitais šampūnais. Tai man kartotinas. Tik, nė nežinau kodėl, bet pastaruoju metu kažkas su galvos oda pasidarė - atsirado pleiskanų, net nežinau ar dėl šampūno, ar dar kas.. Tai pasisekė, kad visi šampūnai link pabaigos jau (išskyrus Aubrey, bet jį gan retai naudoju, tai jis bet kokiu atveju nekaltas), tai bus proga pertrauką padaryt biggrin.gif

VIVI Veido prausimo putos su šilko peptidais
user posted image
Sunaudojusi rožių putų buteliuką, nusprendžiau šitas pabandyt, nes girdėjau, kad ne itin ir skiriasi jos, kaina šiek tiek mažesnė. Tai iš esmės didelio skirtumo ir nėra - prausia jos švariai ir labai panašiai, rožių gal vos švelnesnės, mineralinę įveikia, jei lengvai tebūna "perbėgta" per veidą su šepetėliu, jei daugiau makiažo - nerizikuoju, valau aliejumi ir tada perprausiu. Akių makiažą nemanau, kad įveiktų, nebent pravedimų ar pieštukų nėra.. Man šilko putos pačioje pradžioje kiek graužė veidą, vėliau nustojo.. Ir rožių putų kvapas malonesnis, ta putų konsistencija tokia kiek "kremiškesnė". Bet realiai didelio skirtumo tarp jų nėra, bent man.

eos Visibly Soft Coconut Milk
user posted image
Gan greitai susinaudojo biggrin.gif Šiaip malonūs ir mieli man tie eos balzamai, nėra "heavy duty" - tam turiu taukmedžio sviestą ir sunkesnių balzamų, bet lengvam pasitepliojimui, nešiojimuisi rankinėje ar šiaip, kuomet lūpos nėra labai sausos - labai tinka. Patepus gan neblogai lūpų dažai tepasi, nepalieka tokio riebalinio jausmo ant lūpų. Sudėtys geros, kvapai - ir malonūs labai wub.gif Šių kvapas kaip ledų. Tiesa, lietuviškos kainos (nuo 25 iki 30lt) nemokėčiau.. Kokiam drugstore $3, net pridėjus visus tarpininkavimo mokesčius ir atsiuntimus, gaunasi pigiau. Turiu ir Vanilla Mint, Honeysuckle Honeydew (abu ką tik pradėti), tai ir patinka.

Banka Agafji degutinė veido kaukė
user posted image
Nieko ypatingo. Kažkokio efekto odai nepastebėjau (gal kiek švelnesnė), valymo - juolabiau.. Kiekis didelis, gan sunkiai naudojasi (nes ir psichologiškai sunku naudot, kai nieko nepastebi biggrin.gif ), kvapas malonus, bet veikiausiai sintetinis.. Paprastas gasulo molis man veiksmingesnis. Abejoju ar pirkčiau dar kada.
Atsakyti
Atidaviau sesei Banka Agafja degutinę veido kaukę, nes įtariu man netiko, panaudojau kokius 5 kartus, bet po kiekvieno karto veidas paraudęs būdavo ir toks tikrai neatsigavęs kaip po kitų kaukių būna smile.gif
user posted image
Foto mano
Papildyta:
QUOTE(smaggiuke @ 2014 11 29, 12:48)

Uoga uoga lūpų balzamas "pabučiuok mane".[/b] Dar viena meilė, kuri privertė pamiršti tą įprotį turėti daugybę lūpų balzamų ir vis ieškoti naujų. Jis riebus, jaučiasi net grūdeliai kažkiek, labai puikiai apsaugo lūpas, turi lengvą, neįkyrų kvapą.




Ir aš šį pabaigiau. Pirkau pagal vlogerės Inesos rekomendacijas ax.gif Tikrai labai superinis produktas, riebus, bet gerai susigeria thumbup.gif Bandysiu kitus, o ateityje manau, kartosiu 4u.gif
Atsakyti
Rasa Beauty Drop mišriai odai: pirkau po to, kai sutepiau 2 mėginėlius, nes tikrai patiko. Bet ilgiau panaudojus kimšo poras, kartais dirgindavo odą, daugiau užtepus "rutulodavosi", o prasidėjus šildymo sezonui visiškai nebeužtekdavo drėkinimo. Nekartotinas.
user posted image
Atsakyti
Estee Lauder Time Zone paakių kremas - kažkada man patiko Estee Lauder produktai, gavau šį kremą dovanų, bet susižavėjimas praėjo, todėl kremą, tiesiogine prasme, turėjau prisiversti sunaudoti. Raukšlių paakiuose neturiu, yra tik besiformuojančios mimikos, kurios paryškėja, kai paakių oda sausesnė. Tikėjausi anti-age efekto, bet ypatingai į pabaigą, kremas pasidarė net nelabai malonus naudoti, nes kažkoks priešingas rezultatas. Neužteko arba visai nebuvo drėkinimo, oda, ypatingai kampučiuose, išsausėjo.

user posted image
Atsakyti
Himalaya Sparkly white dantų pasta.
Ja valydavau dantis tik ryte, vakare kita. Na, man trūko gaivos, todėl naudojau rytais, paskui pusryčiai, gaivos nereik biggrin.gif valė gerai, slidūs dantys, geltonesni nepasidarė, bet baltesni irgi ne. Daugiau nekartosiu, manau.

user posted image
Atsakyti
l occitane fleur cherie body lotion patinka, nes subtiliai kvepia ir gerai drekina, pakartoju karts nuo karto vis kitokių kvapų ax.gif
user posted image
foto mano
Atsakyti
earth science 'hydrating day cream' - naudojau vakarais. Paprastas toks, bet visai patiko ir visai skalsus. Gavau dovanu, bet pati nepirkciau, o ir siaip tokiu elementariu daug yra.
user posted image

l'occitane ranku kremo miniukas (10ml) - pats tas buvo nesiotis rankinej. thumbup.gif Kazkada esu turejus ir didele pakuote, geras, bet man ir geresniu yra (pvz Andalou Naturals ranku kremai).
user posted image

herbal clear 'sport' dezodorantas - patiko ir visai gerai apsaugojo net per karscius. Sudetis tik nera 100% gera, bet geriau toks nei su aliuminiu ax.gif Kolkas nekartosiu, bet per vasaros karscius galbut vel prie sio sugrisiu.
user posted image

the all natural face 'raspberry' lupu balzamas - lyg ir nieko buvo, bet tekstura keistoka, kartais islysdavo koks sviesto grudelis. Metu lauk, nes del to nesinaudojo.
user posted image

ysl 'babydoll' tuso miniukas - jau antra naudojau ir kazkaip neitin sikart, nors pirmasis buvo wow. Is tikro, tai pastebejau, kad su daug tusu man tas pats - pirma pakuote naudojant buna ohoho, o sekanti karta isigijus nusiviliu ar bent nebebuna to kazkokio ypatingo efekto... Na sis tusas nebuvo blogas, bet man truko tankumo ir ryskumo vien juo dazantis, naudojau su kitu tusu.
user posted image

hugo naturals 'french lavender' antibakterinis purskiklis - naudojau dezinfekuot makiazo padekliuka ir pan
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 05 gruodžio 2014 - 23:27
Išmetu lauk beveik naują "Užuomina" iš UOGA UOGA. Išėjo iš galiojimo, o ir šiaip gulėjo nenaudojamas, nes rutuliodavosi tepant, bėgdavo į raukšleles, nepatiko. Prieš tai turėtas "Pabučiuok mane" daug labiau patiko, jį ateityje ir kartosiu smile.gif
user posted image
Atsakyti
L'occitane Verbena duso zele - labai smagi buvo naudoti vasara del gaivaus kvapo,dabar norisi ko nors ''siltesnio'' biggrin.gif
user posted image

L'occitane Verbena kuno losjonas - lengvas,nelipnus,bet vel gi ziemai norisi ko nors riebesnio ir siaip man aliejai daug mielesni negu losjonai.
user posted image

Nivea stress protect antiperspirantas - pries kelis metus esu bandziusi kazkoki nevykusi antiperspiranta is Nivea ir daugiau i ju puse neziurejau,bet sitas kazkaip sugunde ir visai patiko,gerai apsaugojo nuo prakaito ir kvapo bigsmile.gif
user posted image

TBS Vitamin E veido purskiklis - turiu priklausomybe veido purskikliams,bet vertinti juos galiu tik pagal kvapa,nes poveikio ypatingo nesitikiu,tepu iskart krema arba seruma tai sito kvapas buvo gana svelnus,neikyrus,patiko zodziu biggrin.gif
user posted image

Palmers Cocoa kuno sviestas - ismestas po keliu pabandymu,visiskas niekalas,kvapas labai cheminis ir erzinantis,lipnus,nemalonus,is pradziu buvo gaila ismesti,bet negalejau daugiau jo naudoti schmoll.gif
user posted image


Atsakyti
Klorane šampūnas su dilgelėmis riebiems plaukams (mano buvo 400 ml): nepatiko, labai erzino nenusakomas skystumas doh.gif Nebuvo geresnis už keliskart pigesnį Margaritos šampūną su dilgelėmis, tad tikrai nekartotinas.
user posted image
Atsakyti
user posted image
kvapas wub.gif
Atsakyti
josie maran 'black oil' tuso miniukas - man jis labai panasus i Too Faced 'better than sex' tusa buvo, vienu metu abieju miniukus turejau, tai galejau tiksliai sulygint. Sis tusas neblogas, patankindavo, bet kartais kraudavo kosele, tai paprastai naudodavau su kitu tusi, kuris graziai sudesto blakstienas ir pan, bet kuris neduoda tankinimo, tai JM patankindavo, o kitas padarydavo tvarka. Beje, sioj foto kudokas sepetelis atrodo, bet realiai jis tankesnis yra, o dar kai tusu padengtas, tai tuo labiau.
user posted image

Everyday Minerals 'tea rose', 'primrose' ir 'peony' skaistalu megineliai - nelabai naudoju toki daikta, bet siu man nepatiko spalvos, visiskai ne mano.
user posted image

the all natural face 'tan warm' spalvos pudros meginelis - spalva visai gerai atitiko man, maskavimas vidutinis (manau visai eitu daugiau uzsluoksniuot), atrodo oda lygi ir grazi, tik man gaivumo truksta trupti (per matine mano skoniui). Didelis pliusas kompanijai uz begale spalvu ir gerus megineliu rinkinius - tikrai visi atras savo spalva. Nors is tos begales pati tik 3 spalvas atsirinkau testavimui ant odos. Vienintelis didesnis minusas jos smulkmas - is vienos puses turbut gerai isitrina i oda del to ir taip naturaliai atrodo, bet is kitos puses labai dulka aplink. Ir ne tik su pudra tas vyksta, bet ir skaistalai bei maskuokliai tokie pat.

the all natural face 'pale rose' spalvos svytejimo pudra (?) - vadinasi 'vegan glow' produktas, kaip ir suprasciau naudot visam veidui, juolab, kad lyg aprasyme tas ir minima, bet kad visos spalvos kaip skaistalu blink.gif g.gif Net tarkim 'champagne' spalva rozine doh.gif Si megineli metu lauk, nes nepatinka spalva, keleta kitu spalvyciu bandziau ir visai nieko. Nors cia pasibandymui ir pazaidimui namuose - skaistalus nelabai naudoju, bet kai naudoju, tai renkuos presuotus, o ne birius (man patogiau taip).
user posted image

nepasilieku aerin 'whisper' lupdazio - spalva labai grazi, nera is tu, kur visi brandai turi, bet labai idealiu lupu jis reikalauja sad.gif Jei tik koks pasausejimas,ar nelygumas, tai iskart negraziai tepasi.... Grynai kaskart dazantis reikia nusisveist lupas, lengvai lupu balzamu padrekint ir jau tada galima lupdaziu dazytis - na bet cia gaunasi zaidimas ir visas procesas, o man nepatogu tada, nes negali i rankine isimest ir atsinaujint lupu spalva mieste, nes kaskart nesi uztikrinta pasidengs graziai ar ne.
paveikslelis didelis, tai nuoroda dedu

taip pat nepasiliekami sante akiu seseliai, spalva nr03 - spalvos labai grazios ir neutralios, pats tas mano skoniui, bet mano akys is jautresniu, tai negaliu ju naudot, nes kartais nieko, kartais sujautrina (o tokiu atveju niekada negarantuota dazantis esu, tai kazkur iseinant nepatogumas). Siaip tikrai smagus ir pakankamai pigmentuoti, siek tiek byra imant sepeteliu, bet issilaiko gerai, dengiasi graziai. Tikrai rekomenduoju.
user posted image

juicy couture 'viva la juicy' 100ml edp - pagaliau baigesi biggrin.gif Labai patiko, buvo kartoti, bet kuri laika padarysiu pertrauka, o ir nebera jau jie man tokie nerealus kaip seniau buvo. Turejau 50ml, subaigus nusipirkau sita simtuka. Vienu momentu pasidariau labai isranki kvepalams, tai jie man buvo be priekaistu - ziema vasara, diena ir nakti galejau tik juos naudot. Ir turejau tik siuos vienus, ir naudojau kol neuzejo toks momentas, kad norejosi ivairesniu kvepalu ir bandziau ieskot, dometis ir tt - is parduotuviniu niekas netrauke, tai bandziau kazkokius nisinius, retesnius ir pan atrast (dar dabar kruvos meginiu namuose tebestovi nenaudojami doh.gif ). Tada buvau tik nusipirkus ta 100ml ir beveik nebepaimdavau jo. Paskui dar keleta parduotuviniu kvepalu atradau, tai sie dar labiau uzsistovejo - berods pirma 50-uka per metus sunaudojau, o si simtuka kazkur 4-5 metus turejau.... Na ir susiemiau neseniai ir sumasciau, kad reikia supurkst juos, tai ir uzguliau pastaruoju metu buteliuka biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 07 gruodžio 2014 - 21:21