Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 31

Jei kodukai ikejiniai tai Senukai nesupras ko norit g.gif geriau tada paprasyt, kad kas nupirktu ir per pastomata jums atsiustu 4u.gif
Siaip jau lentynos buna su detalem unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2015 02 28, 08:47)
Jetau, pagaliau apsisprendem pirkti HEKTAR pakabinama sviestuva ir se tau, internete rodo, kad jo nebera  doh.gif Na labai tikiuosi, kad neiseme jo is prekybos. Reikes siandien lekti i parduotuve aiskintis smile.gif

Cha, viskas gerai, pasirodo yra dar tu HEKTAR sviestuvu karsta.gif

Beje, kam idomu, tai IKEA yra visokiu vazoneliu su narcizais, hiacintais uz gera kaina 0,99€, 1,99€ ir pan.

Ir dar Velykoms visokiu prekiu jau yra: ranksluostukai, kiausiniu stoveliai, dekoracijos, lekstes, lekstutes, puodeliai, serveteles ir pan. wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2015 02 28, 23:00)
Jei kodukai ikejiniai tai Senukai nesupras ko norit g.gif geriau tada paprasyt, kad kas nupirktu ir per pastomata jums atsiustu 4u.gif
Siaip jau lentynos buna su detalem unsure.gif

Prie šitos nebuvo http://www.ikea.com/...ducts/80275887/ . Galėtų rašyt didesnėm raidėm, kad parduodamos tik plokštės lentynai. Jaučiu tokių kaip mes dažnai pasitaiko. Dabar nors imk ir tempkis tas plokštes į senukus, kad atrinktų ko reikia lotuliukas.gif , o reikia jai daug detalių biggrin.gif

Gal kas greitu metu iš Kauno važiuos į Ikėją ir už mokestį pargabentų reikalingas detales?
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2015 02 28, 23:27)
Cha, viskas gerai, pasirodo yra dar tu HEKTAR sviestuvu  karsta.gif

Beje, kam idomu, tai IKEA yra visokiu vazoneliu su narcizais, hiacintais uz gera kaina 0,99€, 1,99€ ir pan.

Ir dar Velykoms visokiu prekiu jau yra: ranksluostukai, kiausiniu stoveliai, dekoracijos, lekstes, lekstutes, puodeliai, serveteles ir pan.  wub.gif

Aš pirkau hiacintą, tai per keturias dienas taip išsiskleidė! Kvapas nerealus
http://clip2net.com/s/3dlXlHe
Atsakyti
Merginos, pernai Ikejoje pirkau Kokosnot, kokoso plausu zeme daigams, ji uzpylus vandeniu 3x padidina turi, ar matet siemet? Reikia man daigams, ale nerodo puslapyje, kad turetu, nors lenkai tai turi. Gal matet? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(MeiLLi @ 2015 03 01, 00:48)
Prie šitos nebuvo http://www.ikea.com/...ducts/80275887/ . Galėtų rašyt didesnėm raidėm, kad parduodamos tik plokštės lentynai. Jaučiu tokių kaip mes dažnai pasitaiko. Dabar nors imk ir tempkis tas plokštes į senukus, kad atrinktų ko reikia  lotuliukas.gif , o reikia jai daug detalių  biggrin.gif

Gal kas greitu metu iš Kauno važiuos į Ikėją ir už mokestį pargabentų reikalingas detales?

Nu ne, pritvirtinimo detales prie sienos atskirai, jei jusu kokia nors sienu struktura kitokia, surinkimas situ lentynu turi buti su rinkiniu varzteliu g.gif ir net tvirtinimo detales standartines pridedamos. Ideklas, t.y. stalciukai, lentyneles perkamos atskirai. Pas jus greiciausiai brokuota pakuote, jei nebuvo surinkimui reikalindu detaliu. reiktu skambintis i Ikeja gal issiustu pastu, pagal saskaita unsure.gif siaip turetu pakeisti, nes turetu buti garantija
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2015 02 28, 23:48)
Prie šitos nebuvo http://www.ikea.com/...ducts/80275887/ . Galėtų rašyt didesnėm raidėm, kad parduodamos tik plokštės lentynai. Jaučiu tokių kaip mes dažnai pasitaiko. Dabar nors imk ir tempkis tas plokštes į senukus, kad atrinktų ko reikia  lotuliukas.gif , o reikia jai daug detalių  biggrin.gif

Pas mus tai viskas buvo (aš apie surinkimo detales, ne apie tvirtinimą prie sienos).
Tiesa tik vyras iškart nerado biggrin.gif
Atsakyti
Dezeje tarp kartonu yra itvirtinimas, kur sudetos tos detales maiselyje 4u.gif

O as siandie buvau, tai laimei buvo mano kokosnot kokoso plauso zemes daigams thumbup.gif ryt jau sesiu bazilikus ir kt. gerius..rozmarino kazkaip nepirkau vazonelyje, nes Maximoje ir pigiau buna tik va klausimas ar irgi isgyvens, nes parduotuviniai rozmarinai pas mane visi numirsta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2015 03 01, 18:48)
Dezeje tarp kartonu yra itvirtinimas, kur sudetos tos detales maiselyje 4u.gif

O as siandie buvau, tai laimei buvo mano kokosnot kokoso plauso zemes daigams thumbup.gif ryt jau sesiu bazilikus ir kt. gerius..rozmarino kazkaip nepirkau vazonelyje, nes Maximoje ir pigiau buna tik va klausimas ar irgi isgyvens, nes parduotuviniai rozmarinai pas mane visi numirsta verysad.gif

Na gal ne į temą, bet man pasiteisno pirkti Lietuvių ūkininkų išaugintas prieskonines žoleles ir persodinus į didesnius vazonus kuo puikiausiai balkone žaliuodavo, vešėdavo. Perku "Evaldo daržovės" Prismoje, galit Evaldo darzoviu tinklalapyje pamatyt. Kaina labai gera, gal apie 3,99Lt budavo ir nei karto dar nenuvylė thumbup.gif

O kuo gera ta kokosine žemė? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 01 kovo 2015 - 22:47
Na as pati basilikus, ciobrelius, saltmetes auginu, tik va raudneliai man niekaip neauga, o pirkti rozmarinai nuzusta, nes jie is Olandijos matyt su kazkokiu uzkratu vezami, stovi pora menesiu, paskui ima juoduoti ir basta verysad.gif

As kokoso plauso zeme pernai atradau, kai gavau dovanu is Ikejos popierinius puodelius su kokoso plauso tabletemis ir seklomis.
Vietos uzima nedaug, dydis kaip plytos, lengva, deti i puodeli uztenka trecdalio puodelio dydzio, nes uzpylus vandeniu kiekis padideja trigubai, bet toje zemeje yra naudingu medziagu 6-7 savaitems kol augalas sudygsta ir paauga iki persodinimo. Vietos prasme taupiau, siukslinimosi maziau ir kaina irgi man patiko biggrin.gif As sodinu i vienkartinius puodelius nuo kavos (kur esu surinkusi, arba i jogurto indelius) paskui lengva is ju paimti ir su visu zemes kiekiu persodinti. Bazilikai man pernai augo, ismeciau tik va neseniai, nes juos amarai uzpuole doh.gif o daiginti buvo pernai kovo menesi 4u.gif
Ryt i Prisma uzsuksiu paziureti del prieskoniniu zoliu 4u.gif aciu uz nuoroda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2015 03 01, 23:10)
Na as pati basilikus, ciobrelius, saltmetes auginu, tik va raudneliai man niekaip neauga, o pirkti rozmarinai nuzusta, nes jie is Olandijos matyt su kazkokiu uzkratu vezami, stovi pora menesiu, paskui ima juoduoti ir basta verysad.gif

As kokoso plauso zeme pernai atradau, kai gavau dovanu is Ikejos popierinius puodelius su kokoso plauso tabletemis ir seklomis.
Vietos uzima nedaug, dydis kaip plytos, lengva, deti i puodeli uztenka trecdalio puodelio dydzio, nes uzpylus vandeniu kiekis padideja  trigubai, bet toje zemeje yra naudingu medziagu 6-7 savaitems kol augalas sudygsta ir paauga iki persodinimo. Vietos prasme taupiau, siukslinimosi maziau ir kaina irgi man patiko biggrin.gif As sodinu i vienkartinius puodelius nuo kavos (kur esu surinkusi, arba i jogurto indelius) paskui lengva is ju paimti ir su visu zemes kiekiu persodinti. Bazilikai man pernai augo, ismeciau tik va neseniai, nes juos amarai uzpuole doh.gif o daiginti buvo pernai kovo menesi 4u.gif
Ryt i Prisma uzsuksiu paziureti del prieskoniniu zoliu 4u.gif aciu uz nuoroda 4u.gif

Gal galima nuorodą tos gerosios kokosų žemės? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2015 03 02, 13:55)
Gal galima nuorodą tos gerosios kokosų žemės?  blush2.gif

http://www.ikea.com/...s...y=KOKOSNƖT
Yra ir LT, šiandien pirkau.
Atsakyti
Pas mus nuorodos ner, bet pirkti yra 4u.gif prie vazoneliu padeta 4u.gif
Atsakyti