Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 31

QUOTE(paslydau @ 2015 03 09, 22:07)
Suprantu, kad jei reklamuojamas pirmame puslapyje, tai patikimas vežėjas? Atsiliepimų kas turite

Olegas: e-express.lt

as nesinaudojai jo paslaugom, bet merginos gyre, tai gal patikimas, juolab sioje temoje siulomas smile.gif
Atsakyti
Suprantu, kad jei reklamuojamas pirmame puslapyje, tai patikimas vežėjas? Atsiliepimų kas turite

Anksciau labai daug vezdavau su juo. Neturiu priekaistu wink.gif
Atsakyti

patys geriausi atsiliepimai. 100 balu!
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2015 03 10, 19:29)
patys geriausi atsiliepimai. 100 balu!

Vakar labai operatyviai sutarėm dėl užsakymo. Laukiu ar gaus mano norimas prekes ir ryt pristatyti turėtų.
Atsakyti
Sveikos, kad šiek tiek pagyvinti temą įkeliu planuojamas IKEA naujienas smile.gif

Pakabos TJUSIG tikrai man labai labai gražios wub.gif
user posted image

Šviestuvų serija VARV. Užmačiau, kad jau ir pas mus yra ekspozicijoje ta ant lubų pakabinama.

user posted image

Vonios šviestuvų serija Södersvik. Tikrai jau yra pardavime.
user posted image

Taip pat pardavėjas užsiminė, kad nuo balandžio planuojama atnaujinti BESTA seriją wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2015 03 12, 13:22)

Gal netyčia prisimenat kokia vonios šviestuvų kaina?
Atsakyti
Laba diena,

Matau vis keliat nuostabias naujienas. wub.gif Sakykite, o tos naujienos ateina iki Lietuvos? Maciau kazkada ikelta fantastiska valgomojo stala ax.gif

Aciu uz pasisakymus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2015 03 12, 13:22)

grazu, reiketu realiai apziureti parduotuveje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paslydau @ 2015 03 09, 23:07)
Atsiliepimų kas turite

Šaunuolis jis. Kiek aš jį užknisau su savo persigalvojimais... Jo vietoj būčiau pasiuntus... irpusės tiek neiškentus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet jis kainų skaičiavimus vis dar pateikia litais. Jūs pačios kažkaip bandot persiskaičiuot ar kaip? Aš užsisakyt turėčiau ką, bet kai matau, kaip negerbiamas klientas (per pustrečio mėnesio nemalonėjo atnaujint formulės, nors datas surašyt laiko turi), tai ir noras atšoka.
Atsakyti
QUOTE(bananžuvė @ 2015 03 14, 19:36)
Bet jis kainų skaičiavimus vis dar pateikia litais. Jūs pačios kažkaip bandot persiskaičiuot ar kaip? Aš užsisakyt turėčiau ką, bet kai matau, kaip negerbiamas klientas (per pustrečio mėnesio nemalonėjo atnaujint formulės, nors datas surašyt laiko turi), tai ir noras atšoka.

Aš siunčiau prekių sarašą su kodais emailu, parašė kainą su pristatymu litais ir eurais per kelias valandas. Pristatė irgi kaip ir tarėmės. Žodžiu viskas labai puiku, operatyvu. Rekomenduočiau. O man gavosi ir pigiau baldai su pristatymu į namus, neskaičiuojant kuro ir laiko važiuojant kaunas - vilnius. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bananžuvė @ 2015 03 14, 18:36)

jokios išmonės nereikia, kainą zlotais dalinate iš 3,4528 ir gaunate eurus. matyt nelabai reikia prekių, jei dėl to sukate galvą smile.gif
Atsakyti