Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 31

QUOTE(trixy @ 2015 05 20, 14:15)
na užvalkalas skalbiamas, man pakanka, visvien ant viršaus dar vienas velkamas.

Na, jei tik jums gerai biggrin.gif
Man asmeniškai nesimiegotu žinant, kad ten, po dviem ar belekiek ten tų užvalkalų, metų metais kaupiasi dulkės, prakaitas ir erkučių kolonijos klesti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 20 gegužės 2015 - 15:06
QUOTE(pašnekutė @ 2015 05 20, 16:04)
Na, jei tik jums gerai  biggrin.gif
Man asmeniškai nesimiegotu žinant, kad ten, po dviem ar belekiek ten tų užvalkalų, metų metais kaupiasi dulkės, prakaitas ir erkučių kolonijos klesti  unsure.gif

o kaip jūs čiužinį valote?
Atsakyti
QUOTE(trixy @ 2015 05 20, 14:15)
mano vyras miega, man per aukšta ir per kieta, miegojau porą naktų, tai sprandą paskui skaudėjo. Dormeo žymiai plonesnės ir minkštesnės. Dar turim iš maximos tokio tipo, tai net ta geriau.

na užvalkalas skalbiamas, man pakanka, visvien ant viršaus dar vienas velkamas.

Aciu uz Jusu nuomone 4u.gif
Maciau lyg Dormeo reguliuojamas aukstis ir kietumas, gal ir neverta taupyti siuo atzvilgiu.
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2015 05 20, 16:04)
Na, jei tik jums gerai  biggrin.gif
Man asmeniškai nesimiegotu žinant, kad ten, po dviem ar belekiek ten tų užvalkalų, metų metais kaupiasi dulkės, prakaitas ir erkučių kolonijos klesti  unsure.gif

O kodel metu metais? Nu nuvilkai uzvalkalus ir iskalbei rolleyes.gif rolleyes.gif o jau erkutes nuo ciuzinio priklauso, beje, jei kilimu turit tai ir tenkaupiasi erkutes...as siaip naudoju valiklius su probiotikais tiek kilimams neskalbiamiems, tiek kitiems daiktasms, tiesa ciuziniai pas mus lteksiniai, tai abejoju, ar erkutes ten gyvena
Atsakyti
Dėl to kilimėliai pas mus tik 2 - prie durų. Ir jie be vargo skalbiami skalbyklėje. Čiužinius valo valyklos.
Papildyta:
QUOTE(Alchemie @ 2015 05 21, 13:17)
O kodel metu metais? Nu nuvilkai uzvalkalus ir iskalbei rolleyes.gif  ...

Ir manot, kad jos paklusniai sėdi tik užvalkale, giliau neprasiskverbdamos?
Atsakyti
Man asmeniškai visas tas perdėtas dėmesys erkutėm, švarai yra šiek tiek paranojiška. na nebent jau yra įgimta ar įgyta alergija, tada taip turi žiūrėti kokia aplinka supa . Bet aš pamenu kaip mes augom kaime, miegojom ant ančių pūkų pagalvių, kurios atėję iš nežinia kurios kartos. Ten net pačio impilo negalėdavai skalbti. O čiužiniai, o antklodės. dulkių erkučių turbūt milijonai buvo, bet tokio žodžio kaip alergija nežinojom nė vienas.
http://www.manonamai...a.d?id=63052754
Atsakyti
Lateksiniuose ir visokiuose poliuretaniiuose gaminiuose jos nesiveisia, be to, jei valai su probiotikais, jie "sueda" visus biologiskos kilmes reikalus. erkutems irgi ne pasaka. Bent jau skirtumas kai valytas kilimas su probiotikai, ar tiesiog plaunamu siurbliu, vaizdas kaip naujas ir devetas blink.gif jau seniai naudoju probiotinius produktus, nes kaip sakoma, gera vieta tuscia nebuna, o je viska "iszudai" antibakterniais valiksliais, tai blogosios bakterijos, deja, bet linkusios geiciau dauigintis, nei gerosios. Ka jau klabeti, kad nuo tu visu valiksliu antibateriniu ir kt. chemiju triskart daugiau alergiju
Atsakyti
Gal kas uzmatet ar jau yra nauja stalu kolekcija LISABO? Info internete nera, bet ikea live naujausiam zurnale apie juos aprasyta, surasytos kainos. Gal jas turi informacijos? smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

prireikė patarimo blush2.gif Kas turit IKEA virtuves, kaip jų kokybė? Gal kuri jau METOD turit? Svarstau apie dureles NODSTA, VEDDINGE, RASDAL. Ar patenkintos? Jei turit, ar nesigailit IKEA pasirinkę? O jei nepirkot, tai kodėl? ax.gif Žodžiu, būsiu dėkinga už pasidalinimą bet kokia patirtimi. Norėčiau kažko tokio:
user posted image
user posted image
user posted image

Noriu paprastos baltos, neblizgios, be ypatingų navarotų, L formos ir šaldytuvas nišoje dar atskirai bus. Gal kuri žinote kaip su furnitura? Ar MAXIMERA tai tie patys BLUM'ai? O kaip tų FORVARA kokybė?
Atsakyti
As vis dar tebesidziaugiu virtuve 4u.gif kadangi mano senesnes laidos, tai kai domejausi, tai Maximeroje lyg ir BLUM buvo, bet paskui sake, kad des kitus, tai nezinau ar jau sudejo kitus ar dar ne unsure.gif Forvaros vyras tiesiog tik pakomentavo, kad paprasti guoliniai stalciai. Manau, kad reikia paciai pastumdyti ir paziureti unsure.gif

Fasadai geriau, kad butu be visokiu irantu, nes drauge turi azuolo su gofroutu pavirsiumi, tai varsgas valyti doh.gif maniskis baltas svedu gamybos dabar ale Bobdyn baltas.
Jusu pasirinkti, tai reiktu ziureti, kad neliktu paskui pirstu antspaudu ant ju. Pasidarykit kelis variantus su skirtingais fasadais projektuose, o paskui vietoje ziurekite ir patikima ir kainu galimybes unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2015 05 25, 21:54)
As vis dar tebesidziaugiu virtuve 4u.gif  kadangi mano senesnes laidos, tai kai domejausi, tai Maximeroje lyg ir BLUM buvo, bet paskui sake, kad des kitus, tai nezinau ar jau sudejo kitus ar dar ne unsure.gif Forvaros vyras tiesiog tik pakomentavo, kad paprasti guoliniai stalciai. Manau, kad reikia paciai pastumdyti ir paziureti unsure.gif

Fasadai geriau, kad butu be visokiu irantu, nes drauge turi azuolo su gofroutu pavirsiumi, tai varsgas valyti doh.gif maniskis baltas svedu gamybos dabar ale Bobdyn baltas.
Jusu pasirinkti, tai reiktu ziureti, kad neliktu paskui pirstu antspaudu ant ju. Pasidarykit kelis variantus su skirtingais fasadais projektuose, o paskui vietoje ziurekite ir patikima ir kainu galimybes unsure.gif  4u.gif

Ačiū, Alchemie wink.gif Šiandien vakare pabandysiu pasidėlioti ir žiūrėsiu kas gaunasi. Turiu nuojautą, kad teks man pas vietinius baldininkus užsakyt verysad.gif

Va čia radau, kad rašo, jog MAXIMERA yra BLUM'ai, bet dar neaišku ar ir LT taip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 26 gegužės 2015 - 07:27
lietuvoje irgi bus blumai, nes veza juk is lenku sandelio, taip, kad nesikeis ten niekas. Jei kazko reik paziuret, as planuoju vaziuoti, sakyk, arba susimainom telefonais, tada bus galima vietoje dominancius klausimus, taip sakant reality show interviu padaryt biggrin.gif nes matysiuu ar turi jie tu fasadu pvz. Ar ju reik laukti ir t.t. Galiausiai galesiu paklausti personalo 4u.gif
Atsakyti