Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 31

Puiki naujiena klaipėdietėms 4u.gif

http://www.15min.lt/...peda-663-505527
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2015 05 26, 08:20)
lietuvoje irgi bus blumai, nes veza juk is lenku sandelio, taip, kad nesikeis ten niekas. Jei kazko reik paziuret, as planuoju vaziuoti, sakyk, arba susimainom telefonais, tada bus galima vietoje dominancius klausimus, taip sakant reality show interviu padaryt biggrin.gif nes matysiuu ar turi jie tu fasadu pvz. Ar ju reik laukti ir t.t. Galiausiai galesiu paklausti personalo 4u.gif

Oi kokia Tu faina! wub.gif Ačiū, bet man ir pačiai IKEA netoli smile.gif O lišną kartą nulėkt į IKEA tikrai nepraleisiu biggrin.gif Pradžioje pasidėliosiu pačią virtuvę, o tada žiūrėsim kas ten gaunasi.
Atsakyti
Kazkodel pagalvojau, kad tu ne is Vilniaus blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Louhi,nuomojamam bute esu įrengusi Ikea virtuve,su jų stalviršiu,kriaukle,maisytuvu ir net buitine technika. Naudojasi keturi- penki žmonės jau metai laiko. Atsiliepimai patys geriausi. Durelės baltos blizgios. Apačioj visur stalčiai.Stalčiai ne Blum,bet kažkokie kitokie švediški,bet su visais navarotais. Pati sau turiu visur Blumus,tai nematau tarp jų skirtumo,net Ikejos dailesni 4u.gif
Spinteles su stalciais-METOD / MAXIMERA, fasadai- Ringhult
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietinga: 26 gegužės 2015 - 18:12
QUOTE(Alchemie @ 2015 05 26, 13:42)
Kazkodel pagalvojau, kad tu ne is Vilniaus blush2.gif  biggrin.gif

Na, jei bus ramiau, aš ne vilnietė ir esu wink.gif Nutekėjau į Vilnių biggrin.gif

QUOTE(lietinga @ 2015 05 26, 18:05)
Louhi,nuomojamam bute esu įrengusi Ikea virtuve,su jų stalviršiu,kriaukle,maisytuvu ir net buitine technika. Naudojasi keturi- penki žmonės jau metai laiko. Atsiliepimai patys geriausi. Durelės baltos blizgios. Apačioj visur stalčiai.Stalčiai ne Blum,bet kažkokie kitokie švediški,bet su visais navarotais. Pati sau turiu visur Blumus,tai nematau tarp jų skirtumo,net Ikejos dailesni 4u.gif
Spinteles su stalciais-METOD / MAXIMERA, fasadai- Ringhult

Ačiū wink.gif Bet nesigauna man IKEA virtuve, nu netelpa kaip reikia, arba neuzpildo kaip reikia, ech... verysad.gif Ką tik baldininkas buvo uzejes, tai ko gero uzsakysim pas jį gaminti ax.gif
Atsakyti
as irgi jau 2 metai turiu metod/maximera, ir ringhult baltos dureles, dziaugiuosi, itin patogu, grazu, nei kiek nesigailiu ir kitiems rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2015 05 25, 15:21)
Sveikos,

Noriu paprastos baltos, neblizgios, be ypatingų navarotų, L formos ir šaldytuvas nišoje dar atskirai bus. Gal kuri žinote kaip su furnitura? Ar MAXIMERA tai tie patys BLUM'ai? O kaip tų FORVARA kokybė?

Maximera stalčiai yra su bliumais. Labai šiais stalčiais patenkinta, jie su stabdžiukais, labai švelniai užsidaro. Atskirai stabdžius pirkome ir durelėms - irgi rekomenduoju. O, va, Forvara - tai tikra piguva. Džiaugiuosi, kad tik vienam stalčiui, kurį retai darinėju, ėmiau. Labai grubiai darinėjasi, barška tarška, jei staigiu judesiu iki galo atidarai, užstringa.
Atsakyti
Sveiki, ar kas naudojat STEFAN kedes http://www.ikea.com/...ducts/00211088/ ?
Kokie atsiliepimai, ar patvarios?
Atsakyti
QUOTE(BlackNo1 @ 2015 05 27, 13:14)
Sveiki, ar kas naudojat STEFAN  kedes http://www.ikea.com/...ducts/00211088/ ?
Kokie atsiliepimai, ar patvarios?

turiu tokias, pirkau naturalios medzio spalvos ir nusibalinau su balikliu. Man dar geresnes ir tvirtesnes atrodo nei Ingolf, kurios traska doh.gif varztus sutvirtinom, bet vis tiek sedantis girgzda, naudojam pora menesiu, esam normaliu svoriu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 28 gegužės 2015 - 17:55
QUOTE(Pukė @ 2015 05 28, 18:54)
turiu tokias, pirkau naturalios medzio spalvos ir nusibalinau su balikliu

o iki kokios spalvos nubalinote?Gal galite parašyti,kaip balinti?
Atsakyti
Mes turim baltas Ingolf jau tris metus ir nei viena negirgzda, bet kiek zinau skirtingu spalvu kedes buna is skirtingos medienos, gal delto baltos patvaresnes, nors tiesa, pas mus kai kurios buvo gamintos Rumunijoj, o kitos Bangladese, tai irgi neiasku, kurios spalvos ir serijos kedes, gali skirtis kokybe
Atsakyti
QUOTE(wer @ 2015 05 29, 09:13)
o iki kokios spalvos nubalinote?Gal galite parašyti,kaip balinti?

su medienos impregnantu, buna Senukuose wink.gif Galima pasirinkt spalva.

Pinotex Interior
Atsakyti