Idomiai kaip del tu tyrimu, nes cia LT mano gydytojassake kad su vyro blogais rezultatais dazniausiaiai siuloma daryti IUI.. Bet ji dbr jau sake gydytoju nelb vertinama.
o kodėl nevertinama IUI? Tai tada kokia kita alternatyva? Nieko neminėjo? Suprantu, kad pastojimo procentas nėra didžiulis ar "aukso prūdas", bet vis šiokia tokia galimybė...
o kodėl nevertinama IUI? Tai tada kokia kita alternatyva? Nieko neminėjo? Suprantu, kad pastojimo procentas nėra didžiulis ar "aukso prūdas", bet vis šiokia tokia galimybė...
Sake IUai prilygsta tam kaip naturaliai bandyti su vyru lovoj jei sperma gera ir pas moteris nera rimtu sutrikimu?... IUI sake atlieka bent nebevertina. Ji dar sako galima bandyti daryti kai su sperma kazkas ne taip ar lesbiietem. Bet taip sako arba stimuliacija jei manoma kad jos pakaks arba IVF is karto.. TEN pagal kazkokius tyrimus nustate kad IUI nebeefektyvi ir mazai procentu bepastojama.. Na bent man taip sake gyd.. O kas ten zino kaip is tikruju yra.. Nes dar pries 2 metus pati su juo kalbejau apie IUI. O kaip dbr uzklausiau sake nebevertinama...
Sake IUai prilygsta tam kaip naturaliai bandyti su vyru lovoj jei sperma gera ir pas moteris nera rimtu sutrikimu?... IUI sake atlieka bent nebevertina. Ji dar sako galima bandyti daryti kai su sperma kazkas ne taip ar lesbiietem. Bet taip sako arba stimuliacija jei manoma kad jos pakaks arba IVF is karto.. TEN pagal kazkokius tyrimus nustate kad IUI nebeefektyvi ir mazai procentu bepastojama.. Na bent man taip sake gyd.. O kas ten zino kaip is tikruju yra.. Nes dar pries 2 metus pati su juo kalbejau apie IUI. O kaip dbr uzklausiau sake nebevertinama...
Ačiū mukuti už atsakymą Mes kovą darysim IUI ir man pačiai kyla abejonių dėl pasisekimo, bet labai tikiuos, kad viskas bus gerai.... Nenoriu prarasti vilties
Ačiū mukuti už atsakymą Mes kovą darysim IUI ir man pačiai kyla abejonių dėl pasisekimo, bet labai tikiuos, kad viskas bus gerai.... Nenoriu prarasti vilties
Mes 5 metus natūraliai nesulaukėm gandrų,o po pirmos IUI pastojom.. ir žinau ne vieną istorija tokią,tad negalima taip drąsiai atmesti šią galimybę Jei pas moterį sunkiai vyksta O arba vyro turtas nėra blizgantis IUI tikrai pagelbėja.
O IVF siūlyti gydytojai moka! Juk ten pinigai ohoho kokie.. biznis yra biznis.. tokia ta realybė
Merginos - as cia nekategoriskai pasakiau, kad IUI tikrai nepades.. Sakiau ka gydytojai sake, bet juk mes kiekviena skirtinga ir nezinom kas musu organizmui tiks ir patiks! Tdl manau, kad kiekvienos musu sprendimas mums yra pats geriausias!! :-) Daugkas ir dbr atlieka ja ir tikrai sulaukia teigiamu rezultatu!
Laba diena, Ovuliacija stimuliuojama Clostilbegyt'u+Ovitrel'iu. Pagal echoskopą folis subręsta daug anksčiau negu pagal visus ovuliacijos kalendorius turėtų subręsti. Suleidus sprogdukus po paros labai aiškiai jaučiu ovuliacijos skausmą, tačiau ir visą likusį ciklo laikotarpį vis maudžia, diegia, skausnoja. Ar yra kažkam panašiai? Anksčiau nieko panašaus nebūdavo. Sakau gal man netinka šis metodas...?
Laba diena,
Ovuliacija stimuliuojama Clostilbegyt'u+Ovitrel'iu. Pagal echoskopą folis subręsta daug anksčiau negu pagal visus ovuliacijos kalendorius turėtų subręsti. Suleidus sprogdukus po paros labai aiškiai jaučiu ovuliacijos skausmą, tačiau ir visą likusį ciklo laikotarpį vis maudžia, diegia, skausnoja. Ar yra kažkam panašiai? Anksčiau nieko panašaus nebūdavo. Sakau gal man netinka šis metodas...?
Taip, tikrai ne visoms. Žinau, kad kiekvienos organizmas yra individualus, tik sakau, gal kartais klaidingai įvertinu tą ovuliacijos skausmą ir gal ovuliacija įvyksta ne būtent tada, kai jis stipriausias (nors po sprogdukų lyg ir turėtų per 36 val įvykt) ir gal ND nepataikom tuo tinkamiausiu metu atlikt...
Sveikuties. Senokai lankiausi. Bet vel atejo laikas cia sugrizt. Pasidariau hormoninius tyr. Kaip ir pagal atsakymu lentele telpu i normas. Bet G dar nedave palaiminimo leistis Puregon Sake ateit Po poros dienu, kad apziuret. Ir tai jau butu 6a ciklo diena. Na nejaugi nurasys si menesi suniui ant uodegos Ir jei stimuliuot, ar nebus per velu 6a ciklo diena