Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

Sveikos, šiandien atlikta vaginalinė echoskopija. Abi kiaušidės be vedančio folikulo. Gimdos ilgis 4,63cm; storis 2,81cm; plotis 3,34 cm; ertmė 0,38. Ką tai turėtų reikšti? 4u.gif Sakė kairė kiaušidė pakilusi, neva dėl žarnyne esančių kaprolitų, bet kad man ne žarną skauda, o kiaušidę, ir dabar po apžiūros tas skausmas yra, tik nėra labai baisinis. Kam nesunku pakomentuokite blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2015 01 04, 16:17)
Gaila, kad neliko ir musu temos verysad.gif Taip idomu kaip visoms sekasi bigsmile.gif

Kaip tau sekasi? Kaip sekasi auginti dukryte? Seniai matyta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 01 06, 00:25)
Kaip tau sekasi? Kaip sekasi auginti dukryte? Seniai matyta  bigsmile.gif

Dekui neblogai mirksiukas.gif Padykus musu mergyte ir su charakteriu biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Kiek is eiles ciklu galima daryti stimuliacija?
Atsakyti
QUOTE(burku @ 2015 01 07, 12:27)
Kiek is eiles ciklu galima daryti stimuliacija?

Man atrodo 6. Bet galiu ir klysti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mukutis06 @ 2015 01 07, 13:52)
Man atrodo 6. Bet galiu ir klysti smile.gif

man atrodo, čia priklauso nuo to, kiek kiaušidės yra pasiruošusios dirbti. Pvz mano atveju man leidžiamos apskritai max 3 stimuliacijos dėl aukštesnio FSH, ir, žinoma, ne iš eilės.
Atsakyti
Šiandien buvau pas gyd pažiūrėti kaip sekasi stimuliuoti, kaip organizmas reaguoja. Ir va, pasirodo jokios reakcijos nėra, nei vieno folikulo, gleivine tik 3 mm, nebežinau ka daryt, ašaroju visą dieną... ar gal buvo kam nors kad truputį pavėluotai kiaušidės sureagavo į stimuliaciją? g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal yra kokia mergaiciu slapa FB grupe apie ovuliacijos stimuliacijas ? as po menesio startuosiu, dabar geriu KT 4u.gif
Atsakyti
Sveikos:)
Ar progesterono skaicius virs 20 ar virs 40 parodo kad buvo OV? Standartiniai matavimo vienetai. g.gif nes uk gydytoja pamacius pas mane 46 sako kad ir geri sintetini progesterona vistiek negali but tiek daug pakilo progesteronas zinant kad isgerus tik 2 tabletes dareis kraujo tyrimus. unsure.gif pasimeciau
Atsakyti
Sveikos merginos! Kokia tustuma cia ! Nejaugi niekas nesidaro stimuliaciju? :-)
Atsakyti
QUOTE(mukutis06 @ 2015 02 17, 15:51)
Sveikos merginos! Kokia tustuma cia ! Nejaugi niekas nesidaro stimuliaciju? :-)

Po atostogu sulaukus mm, eisiu stimuliuot ovuliacija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2015 02 17, 15:11)
Po atostogu sulaukus mm, eisiu stimuliuot ovuliacija  ax.gif

Bus pirma ar cia irgi laukiate po stimuliacijos mmm? Pas koki gydytoja lankotes?
Papildyta:
Siaures meskute- kaip tu laikaisi? Nera pas jus naujienu? wub.gif
Atsakyti