Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(Braškiukas @ 2015 03 11, 21:48)
Prieš tai turėjau 5 stimuliacijas ir jokio rezultato... Pasidariau LP, rezultatai puikūs, nėra prie ko prikibti smile.gif Vyro turte trūksta kokio 1 mln žuviukų ir 1% judrumo. Bet kaip R.Ž. sakė, tai netūrėtų būti didelė problema.... Tai dabar mėginam prie visų stimuliacijų prijungti IUI. Aišku, sakė, kad galiu natūraliai pastoti, bet gal užtruks metus, du ar penkis. Jei pati būčiau 22, tai sutikčiau dar mėginti, bet dabar to laiko nelabai turiu...  smile.gif

O jūs neplanuojat IUI?

kazkaip panasi situacija ir mano. nors man tik pirma IUI daryta (panasu kad nesekminga, nes visi pozymiai kad mm ateina doh.gif schmoll.gif ), bet LP rezultatai irgi puikus, ner ajokiu bedu pasak gydytojo. taciau pries LP buvo darytas kiausintakiu praeinamumas, tai buvo diagnozuota jog vienas kiausintakis nepraeinamas, kitas irgi sunkiai pildosi...o va LP parode kad viskas gerai...

beja, klausimelis toms kam daryta IUI, ar pries sia procedura dar ziuri echoskopu. ar tiesiog suleidzia ta isgryninta sperma ir vsio?
as kazkaip isivaizdavau, kad pirma paziures ar ivyko ovuliacija, ar seniai, kokioj pusej ir tada atitinkamai suleis sperma. bet mano atveju tiesiog suleido ir viskas... g.gif
tai cia taip turi buti ar kam kitaip buve?
Atsakyti
sveikos 4u.gif siandien nedingsta mano veide sypsena! pagaliau si cikla galesiu daryti IUI. labai dziaugiuosi situ patvirtinimu. Snd 14cd ir turiu 2 folikulus 16mm ir 17mm. Sekmadieni ovitrelis ir pirmad 4pm procedura. gal kuri jau po IUI proceduros? papasakokit tiksliai, kaip kas vyksta? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mukutis06 @ 2015 03 10, 14:54)
Sveikos.. Na ar yra merginu su stimuliacijom startavusiu? :-)

Aš šiuo metu trečią kartą stimuliuojuos doh.gif Taip norisi tikėt, kad trečias kartas nemeluos... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2015 03 13, 16:50)
Aš šiuo metu trečią kartą stimuliuojuos  doh.gif Taip norisi tikėt, kad trečias kartas nemeluos...  smile.gif

ir jei viskas gerai, tai iui? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2015 03 13, 14:50)
Aš šiuo metu trečią kartą stimuliuojuos  doh.gif Taip norisi tikėt, kad trečias kartas nemeluos...  smile.gif

Ir as jums sekmes linkiu kad butu paskutine!! :-) as dbr darau 4 stimuliacija.. :-)
Atsakyti
As siandien turiu prdeti gerti Chlomid. Pirma stimuliacija, tai kazkaip nejauku smile.gif isvis nesitikejau taip greit mm sulaukt, tai ir stimuliacija man kaip is giedro dangaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2015 03 13, 17:36)
As siandien turiu prdeti gerti Chlomid. Pirma stimuliacija, tai kazkaip nejauku smile.gif isvis nesitikejau taip greit mm sulaukt, tai ir stimuliacija man kaip is giedro dangaus smile.gif

o sveika! ax.gif
dideliausios sekmes tau su stimuliacija!!! as ir chlomid bandziau, buvos pirmosios stimuliacijos jais... lauksim ziniu is taves!
Atsakyti
QUOTE(austela @ 2015 03 13, 16:57)
o sveika! ax.gif
dideliausios sekmes tau su stimuliacija!!! as ir chlomid bandziau, buvos pirmosios stimuliacijos jais... lauksim ziniu is taves!

Ačiū smile.gif Ir Tau, ir kitoms merginoms sėkmės su stimuliacijom 4u.gif

Man vyras parvežė vaistus, nes pati negalėjau iki ligoninės nuvažiuot ir nusipirkt. Tai ir nežinau iki galo kas kaip. Vyrui aiškino, bet jam per vieną ausį įėjo, per kitą išėjo biggrin.gif

Austela, Tu UK, tai gal žinosi. Davė tuos sprogtukus Pregnyl, kur reikia susileisti, bet yra tik buteliukai su vaistais. Švirkštą reik eit į vaistinę atskirai nusipirkt? Vyrui kažką apie GP kalbėjo, bet neprisimena, ką sakė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2015 03 13, 18:29)
Ačiū smile.gif Ir Tau, ir kitoms merginoms sėkmės su stimuliacijom 4u.gif

Man vyras parvežė vaistus, nes pati negalėjau iki ligoninės nuvažiuot ir nusipirkt. Tai ir nežinau iki galo kas kaip. Vyrui aiškino, bet jam per vieną ausį įėjo, per kitą išėjo biggrin.gif

Austela, Tu UK, tai gal žinosi. Davė tuos sprogtukus Pregnyl, kur reikia susileisti, bet yra tik buteliukai su vaistais. Švirkštą reik eit į vaistinę atskirai nusipirkt? Vyrui kažką apie GP kalbėjo, bet neprisimena, ką sakė doh.gif

as visus vaistus gavau pastu, visi svirkstai buvo ir adatos prie vaistu . smile.gif bet tau gal gp reik pasiimti, pasiskambink i gp ir paklausk,arba adatas ir svirksta gali duoti tavo fertility klinikoje.
as sprogtukus gavau tik siandien, juos pas amne klinikoje dudoa tik tada kaip jau zino kad ju tikrai reik,o visus kitus vaistus siuncia man is kazkokios kompanijos...
Atsakyti
QUOTE(austela @ 2015 03 13, 18:58)
as visus vaistus gavau pastu, visi svirkstai buvo ir adatos prie vaistu . smile.gif  bet tau gal gp reik pasiimti, pasiskambink i gp ir paklausk,arba adatas ir svirksta gali duoti tavo fertility klinikoje.
as sprogtukus gavau tik siandien, juos pas amne klinikoje dudoa tik tada kaip jau zino kad ju tikrai reik,o visus kitus vaistus siuncia man is kazkokios kompanijos...

Na man dave recepta praeita menesi, tai dabar liepe su tuo receptu eit i klinikos vaistine ir nusipirkt vaistus g.gif tai vyras parveze ir Clomid ir Pregnyl sprogtukus, tik nera irankiu susileisti vaistus biggrin.gif

Na kai eisiu scanui, tada paklausiu del svirkstu. smile.gif
Atsakyti
[quote=melutia,2015 03 13, 20:23]
Na man dave recepta praeita menesi, tai dabar liepe su tuo receptu eit i klinikos vaistine ir nusipirkt vaistus g.gif tai vyras parveze ir Clomid ir Pregnyl sprogtukus, tik nera irankiu susileisti vaistus biggrin.gif

Na kai eisiu scanui, tada paklausiu del svirkstu. smile.gif

sekmes siame cikle! lauksim ziniu, kaip auga folikulai pas tave 4u.gif as laukiu pirmadienio 4u.gif
beja, pradejau pks gydytis endokrinologo paskirtaks vaistais, lietuvoje buvau pas profesoru Kazanaviciu, sake pks pas mane del vyrisku hormonu, o lytiniai hormonai fsh/lh normoj.tai reik gydyt skyliauke,na ziuresim
Atsakyti
QUOTE(austela @ 2015 03 13, 22:38)

sekmes siame cikle! lauksim ziniu, kaip auga folikulai pas tave 4u.gif  as laukiu pirmadienio 4u.gif
beja, pradejau pks gydytis endokrinologo paskirtaks vaistais, lietuvoje buvau pas profesoru Kazanaviciu, sake pks pas mane del vyrisku hormonu, o lytiniai hormonai fsh/lh normoj.tai reik gydyt skyliauke,na ziuresim

Ir Tu nepamirsk pasidalinti, kaip seksis pirmadieni 4u.gif
O cia Tau pirma pavykusi stimuliacija? Nebeprisimenu...zinau tik, kad buvo nesekmingu kazkiek g.gif

Kokius vaistus paskyre? UK daktarai zino, kad LT gydyma skyre?
Atsakyti