Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(melutia @ 2015 03 13, 23:45)
Ir Tu nepamirsk pasidalinti, kaip seksis pirmadieni 4u.gif
O cia Tau pirma pavykusi stimuliacija? Nebeprisimenu...zinau tik, kad buvo nesekmingu kazkiek g.gif

Kokius vaistus paskyre? UK daktarai zino, kad LT gydyma skyre?

man vienas iui buvo cancelintas nes per daug folikulu buvo priauge. si karta tik du,o kas darant iui labai gerai,ir sako abu net dominuojantis. leidziuosi merional vaistukus as. o sprogtukai kazkas kaip ovitrel, bet kitaip vadinasi... g.gif
butinai pranesiu! nezino uk daktarai apie vaistus ka dar geriu,bet pati jauciu pagerejima as. mano gydytojas is lietuvos zydrunas zeba, sake geriant vaistus paskirtus endokrinologo visada galima daryti ivf ar iui.
Atsakyti
QUOTE(austela @ 2015 03 13, 23:24)
man vienas iui buvo cancelintas nes per daug folikulu buvo priauge. si karta tik du,o kas darant iui labai gerai,ir sako abu net dominuojantis. leidziuosi merional vaistukus as. o sprogtukai kazkas kaip ovitrel, bet kitaip vadinasi...  g.gif 
butinai pranesiu! nezino uk daktarai apie vaistus ka dar geriu,bet pati jauciu pagerejima as. mano gydytojas is lietuvos zydrunas zeba, sake geriant vaistus paskirtus endokrinologo visada galima daryti ivf ar iui.

Kokį pagerėjimą jauti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(austela @ 2015 03 13, 16:06)
ir jei viskas gerai, tai iui? 4u.gif

Ne, dar kol kas apie iui negalvojam. Tiesiog stimuliuojam ir bandom "natūraliai" pastot smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. esu cia naujoke.man pirma ovuliacijos stmuliacija. geriau femara 5 d. po 2 tabletes.vakar susileidau ovitrelle. per kiek laiko jums ivykdavo ovuliacija nuo ovitrelle susileidimo?kokie pojuciai jos metu?kada pradedavot gerti duphaston? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elojine @ 2015 03 16, 16:26)
Sveikos merginos. esu cia naujoke.man pirma ovuliacijos stmuliacija. geriau femara 5 d. po 2 tabletes.vakar susileidau ovitrelle. per kiek laiko jums ivykdavo ovuliacija nuo ovitrelle susileidimo?kokie pojuciai jos metu?kada pradedavot gerti duphaston?  smile.gif

nzn, man po ovitrelle gal po 12 val labai skaudejo ir taip 2-3 paras.
labai po tu visu stimuliuojanciu, sprogduku man pojuciai suastreje...
Atsakyti
QUOTE(Elojine @ 2015 03 16, 17:26)
Sveikos merginos. esu cia naujoke.man pirma ovuliacijos stmuliacija. geriau femara 5 d. po 2 tabletes.vakar susileidau ovitrelle. per kiek laiko jums ivykdavo ovuliacija nuo ovitrelle susileidimo?kokie pojuciai jos metu?kada pradedavot gerti duphaston?  smile.gif

sveika 4u.gif
as leidausi ovitrell vakar, bet nebuvo jokiu skausma,tik maudimas toks nezymus. bet isskyru padaugejo jau siryt, tokiu tasiu-kiausinio baltymu.
Papildyta:
QUOTE(melutia @ 2015 03 14, 00:46)
Kokį pagerėjimą jauti? smile.gif

na as jau po IUI, yro turtas sakesuper buvo, o zinant kad vakar mylejomes,tai nustebau,nes sako pries priduodant vyro turta geriausia susilaikyt 2dienas. na bet mes nenorejom, nes butu buves tarpas 5 dienos, bet reiskais gerai padarem kad vakar paslydom bigsmile.gif biggrin.gif
procedura nebuvo is maloniu, bet db laukimas...
na o geriant skydliaukes vaistukus pagerejimas matos del veido oros, nebeberia man smakro spuogais, nuotaika kazkokia kita, nervingumas dingo. na nezinau, cia sutapimas ar kas,bet taip jauciuosi ax.gif apetitas sumazejo dar biggrin.gif pas mane buvo labai daug TTH, ir kt skydliaukes hormonai issibalansavia...
Atsakyti
QUOTE(austela @ 2015 03 16, 23:02)
sveika 4u.gif
as  leidausi ovitrell vakar, bet nebuvo jokiu skausma,tik maudimas toks nezymus. bet isskyru padaugejo jau siryt, tokiu tasiu-kiausinio baltymu.

Austela, sėkmės wub.gif Lauksim gerų žinių po poros savaičių smile.gif

Aš baigiu Clomid gert. Kolkas jokių pojūčių nejaučiu. Penktadienį eisiu, kad scan'ą padarytų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2015 03 17, 13:25)
Austela, sėkmės wub.gif Lauksim gerų žinių po poros savaičių smile.gif

Aš baigiu Clomid gert. Kolkas jokių pojūčių nejaučiu. Penktadienį eisiu, kad scan'ą padarytų smile.gif

aciu 4u.gif maudimas pilvo vis uzeina,vis praeina,grynai kaip pries mm, ech kad tik nebutu mm ateinanciu simptomas!!! schmoll.gif
lauksim is taves ziniu 5tadieni,ka mate per scana smile.gif
Atsakyti
QUOTE(austela @ 2015 03 17, 20:10)
aciu 4u.gif maudimas pilvo vis uzeina,vis praeina,grynai kaip pries mm, ech kad tik nebutu mm ateinanciu simptomas!!! schmoll.gif
lauksim is taves ziniu 5tadieni,ka mate per scana smile.gif

4u.gif

Merginos, kurios darėtės stimuliacijas - ar gydytojai sakė ką nors dėl sporto? Ar sportuojate kaip nors? Vakar išgėriau paskutinę, penktą tabletę Clomid. Pasportavus pradėjo dilgčiot dešinį šoną ir praėjo pasėdėjus pora minučių. Tai susimąsčiau, gal negerai sportas stimuliuojant ovuliaciją g.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2015 03 18, 14:23)
4u.gif

Merginos, kurios darėtės stimuliacijas - ar gydytojai sakė ką nors dėl sporto? Ar sportuojate kaip nors? Vakar išgėriau paskutinę, penktą tabletę Clomid. Pasportavus pradėjo dilgčiot dešinį šoną ir praėjo pasėdėjus pora minučių. Tai susimąsčiau, gal negerai sportas stimuliuojant ovuliaciją g.gif

As begiojau kaip begiojus:)
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2015 03 18, 12:23)
4u.gif

Aš irgi sportavau kaip sportavus. Tik mano Gonal dozės buvo labai mažos, nelabai apskritai ką jaučiau. Paisaugodavau tik IUI dieną wink.gif
Atsakyti
Sveikutės.

Gal kam reikės Crinone gel 8 proc. - man liko 9 aplikatoriai, procedūros nebekartosiu, tai perleisiu pigiau. Kainavo 47,26 euro. Galioja iki 2016.10; laikymo sąlygos neypatingos - kambario temp., tai jiems nieko nenutiks.

Lauksiu asm. žinutės.

Papildyta:
QUOTE(Elojine @ 2015 03 16, 15:26)
kada pradedavot gerti duphaston?

Man gydytojas sakė, kad dufastonas reprodukcijoje nebenaudojamas, todėl skyrė Crinone kaip naują, mažai kenksmingą etc.
Atsakyti