Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(melutia @ 2015 03 30, 15:19)
Sveikinu! bigsmile.gif  wub.gif  4u.gif
Kaip nuostabu wub.gif sveikateles Tau, kad greitai ir lengvai ligos praeitu ir zirniukas tvirtai laikytusi 4u.gif

sveikateles is vis nera, temperatura auksta, bronchus skauda unsure.gif silpna... arbatas vien geriu. nors sako jos ir ner gerai...
pradesiu dziaugtis tik tuomet kaip pasidarysiu pirma scana... blush2.gif todel tik tyliai dziaugiuosi po kol kas ir glostau pilveli,kad ten ir liktu maziukas smile.gif
Atsakyti
Sveikos, norejau paklausti ar kam nors yra dare stimuliacija , nors jokiu ovuliacijos ar kitu sutrikimu nera, vyras irgi viskas ok ?
Atsakyti
QUOTE(Kleopatra_Kaunas @ 2015 03 30, 13:22)
Sveikos, norejau paklausti ar kam nors yra dare stimuliacija , nors jokiu ovuliacijos ar kitu sutrikimu nera, vyras irgi viskas ok ?

Taip, yra, bet rezultatas nulinis verysad.gif
Atsakyti
Comma,

kaip tai vyko Jusu atveju? gerete vienos rusies vaistus, reikejo stebeti echo ?

Kiek jau laiko nepastojate? daretes visus tyrimus?
Atsakyti
QUOTE(Kleopatra_Kaunas @ 2015 03 30, 13:51)
Comma,

kaip tai vyko Jusu atveju? gerete vienos rusies vaistus, reikejo stebeti echo ?

Kiek jau laiko nepastojate? daretes visus tyrimus?

Dariausi begales įvairių tyrimų. Nepastoju jau 10 metų. Skatino su gonaliu (dozės jau nebepamenu). Neseniai dariausi IVF, bet vistiek esu tame pačiame taške - niekas neranda nepastojimo priežasties doh.gif
Atsakyti
Sveikos, as vis sugrystu i sia grupe. 4u.gif Issityrem vyro turteli - viskas gerai. Padarem mano kraujo tyrimus.. uzvakar vel kartojau prlg 451. Siandien susileidau ovitreli. Vyras geria papildus, ir davem sau paskutinius du menesiukus, birzeli planuojam IUI.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleopatra_Kaunas @ 2015 03 30, 15:22)

Man darys smile.gif Ovuliacija vyksta, tik labai vėlai ir antra ciklo fazė trumpa. Pastoju labai lengvai, tačiau, deja, nėštumai neišsilaiko, štai dabar irgi vyksta ankstyvasis persileidimas.
Bandysiu stimuliuotis su Clostilbegytu, paankstinti ovuliaciją, po to Duphastoną gersiu, gal ir antra fazė susinormalizuos. Dėl sprogdukų nežinau, gal jų ir nereikės, nes šiaip folikulai pas mane auga gražiai, tik kad labai vėlai subręsta...
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2015 04 17, 20:03)
Man darys smile.gif Ovuliacija vyksta, tik labai vėlai ir antra ciklo fazė trumpa. Pastoju labai lengvai, tačiau, deja, nėštumai neišsilaiko, štai dabar irgi vyksta ankstyvasis persileidimas.
Bandysiu stimuliuotis su Clostilbegytu, paankstinti ovuliaciją, po to Duphastoną gersiu, gal ir antra fazė susinormalizuos. Dėl sprogdukų nežinau, gal jų ir nereikės, nes šiaip folikulai pas mane auga gražiai, tik kad labai vėlai subręsta...

O Tu dabar gersi Clostilbegyt ar praleisi šį ciklą? Kiek savaičių buvo nėštumas?
Labai linkiu, jog šįkart viskas būtų gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2015 04 17, 20:50)
O Tu dabar gersi Clostilbegyt ar praleisi šį ciklą? Kiek savaičių buvo nėštumas?

Labai linkiu, jog šįkart viskas būtų gerai 4u.gif

Nepraleisiu, nėra prasmės, nėštumas buvo labai mažytis. Persileidimas buvo labai ankstyvas, pagal mėnesines turėtų skaičiuotis kaip 6sav. ir 4d., bet kadangi pas mane labai vėlyva ovuliacija, tai realiai tebuvo vos kažkur 4sav.ir 3d.

Nedėkosiu, kad nenubaidyčiau sėkmės, bet Tau linkiu to paties - sėkmingo ciklo wub.gif

Beje, kokie tolimesni planai? Vėl stimuliacija? Praleisi ciklą ar stimuliuos iš karto?
Atsakyti
Na ka registruosiuos draugiskai ir as prie "stimulianciu" smile.gif Labai tikiuosi, kad tik padetu, nes labai pavargau nuo visu nesekmiu.
Atsakyti
Markata friends.gif
Pamatysi - pasistimuliuosim ir viskas bus ok. Negaliu sau leisti galvoti kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2015 04 17, 18:21)
Na ka registruosiuos draugiskai ir as prie "stimulianciu" smile.gif Labai tikiuosi, kad tik padetu, nes labai pavargau nuo visu nesekmiu.

Sveika ar ir tu stimuliavais ir neuzaugo foliai?ar as kazka cia praleidau?
Atsakyti