Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(dovmoo @ 2015 09 05, 11:03)
Norejau pasiklausti gerai auga skaiciukai siandien gavau tyrimus, gaunasi, kad 20 diena po ovuliacijos tai HCG 587, o progesteronas, nors ir ultrageston taip lygtai naudoju dabar tik 51,8 mazokas kiek suprantu?

Kaip dabar reikaliukai einasi? 4u.gif Va ka radau...tai manau kad dar turetu pas tave paaugti mirksiukas.gif
Nėštumas
I trimestras 52–154nmol/l
II trimestras 63–165nmol/l
III trimestras 80–297nmol/la
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2015 09 11, 08:52)
Kaip dabar reikaliukai einasi? 4u.gif Va ka radau...tai manau kad dar turetu pas tave paaugti mirksiukas.gif
Nėštumas
I trimestras 52–154nmol/l
II trimestras 63–165nmol/l
III trimestras 80–297nmol/la

Laba, na treciadieni daktare mate puslyte, dat dabar palauksiu pora savaiciu ir eisiu vel, kad sirdute jau pilnai pamatyti plakancia. Kraujo tyrimus galvoju dar pasidaryti sestadieni, paciai pasiziureti. O del tu skaiciuku, tai va kur man tyrimus is Geromeda atsiunte tai ten kitokie yra va I trimestras ten raso nuo 29,6 iki 106 tai ir suprask kaip nori zmogau kur geras yra, bet viju blogas mintis tikiuosi viskas gerai bus nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(dovmoo @ 2015 09 11, 07:59)
Laba, na treciadieni daktare mate puslyte, dat dabar palauksiu pora savaiciu ir eisiu vel, kad sirdute jau pilnai pamatyti plakancia. Kraujo tyrimus galvoju dar pasidaryti sestadieni, paciai pasiziureti. O del tu skaiciuku, tai va kur man tyrimus is Geromeda atsiunte tai ten kitokie yra va I trimestras ten raso nuo 29,6 iki 106 tai ir suprask kaip nori zmogau kur geras yra, bet viju blogas mintis tikiuosi viskas gerai bus  nestuke.gif

Aisku viskas gerai... thumbup.gif thumbup.gif
Tyliai dar, bet labai sveikinu ir dziaugiuosi wub.gif
Skirtingose laboratorijose skirtingos normos, tai manau kad viskas yra puiku...tik ramiai, be sterso didis.gif
Atsakyti
O cia man ziurekit jau visai stogas vaziuoja ar jau mane gali biski papykinti? OV buvo savaitgali, pirmadieni dariausi echo sake geltonkunis grazus susiformaves, su vyru ND tvarkingai darem per ov, pries ir po jos...o jau siandien man lyg atrodo taip negerumas kazkoks... ar cia psichologinis nudurnejimas ar koks tai simptomas gal? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2015 09 11, 10:36)
O cia man ziurekit jau visai stogas vaziuoja ar jau mane gali biski papykinti? OV buvo savaitgali, pirmadieni dariausi echo sake geltonkunis grazus susiformaves, su vyru ND tvarkingai darem per ov, pries ir po jos...o jau siandien man lyg atrodo taip negerumas kazkoks... ar cia psichologinis nudurnejimas ar koks tai simptomas gal?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Oj man tai nebuvo tiek anksti, man ir 12 dienu po O nerode jokie testukai, tai maniau niekas nepasiseke ir ejau i intensyvia treniruoti sportuoti issilieti smile.gif O po savaites temperatura nenukrito tai pasidariau ir isvydau vaiduokliuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dovmoo @ 2015 09 11, 09:48)
Oj man tai nebuvo tiek anksti, man ir 12 dienu po O nerode jokie testukai, tai maniau niekas nepasiseke ir ejau i intensyvia treniruoti sportuoti issilieti smile.gif O po savaites temperatura nenukrito tai pasidariau ir isvydau vaiduokliuka smile.gif

Pas mane siandien 6DPO lotuliukas.gif tai zodziu ramiai dar sedziu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2015 09 11, 09:58)
Pas mane siandien 6DPO lotuliukas.gif tai zodziu ramiai dar sedziu doh.gif

bet pilva maudzia kaip pries mmm...o jos dar negreit... g.gif
Atsakyti
QUOTE(dovmoo @ 2015 09 05, 12:03)
Norejau pasiklausti gerai auga skaiciukai siandien gavau tyrimus, gaunasi, kad 20 diena po ovuliacijos tai HCG 587, o progesteronas, nors ir ultrageston taip lygtai naudoju dabar tik 51,8 mazokas kiek suprantu?

Hm esu labai didziuliame nerime, stengiuosi vis dar vilties neprarsti, bet pasidariau tyrimus tai HCG per savaite lygiai tik iki 1324 tepaaugo, o progesteronas isviso kritinis tik 32,8 tai prisidejau dabar papildomai utrogestan savavaliskai ir guliu. Nera jokio tepliojimo, krutine jautri, bet labai bijau, kad tik nebutu nesivystantis...
Atsakyti
QUOTE(dovmoo @ 2015 09 12, 12:29)
Hm esu labai didziuliame nerime, stengiuosi vis dar vilties neprarsti, bet pasidariau tyrimus tai HCG per savaite lygiai tik iki 1324 tepaaugo, o progesteronas isviso kritinis tik 32,8 tai prisidejau dabar papildomai utrogestan savavaliskai ir guliu. Nera jokio tepliojimo, krutine jautri, bet labai bijau, kad tik nebutu nesivystantis...

Deja stimuliacija sekminga, bet ne iki galo, nesivystantis su tokias HCG augimais...
Atsakyti
QUOTE(dovmoo @ 2015 09 21, 13:03)
Deja stimuliacija sekminga, bet ne iki galo, nesivystantis su tokias HCG augimais...

Uzjauciu.... console.gif
Atsakyti
Sveikutes, senokai nesilankiau cia...
Va po ilgu stimuliaciju, pagaliau uzaugo folikulas. Susileidau ovitrelle. Prisiskaiciau, kad suveikia po 36 val. Bet man jau po 24 val prasidejo visokie maudimai, kaip temperatura kiltu... Ar gali taip but ? blink.gif
Atsakyti
oi merginos skaitau ir kuo toliau tuo baisiau darosi...
stimuliacija atliekam nuo vasaros pradzios, jau buvo trys kartais. paskutini karta echo pasake jog yra trys folikulais, susileidau ovitrele, atlikom ND, dufastonas du kartus dienoj, siuo metu mm veluoja 5 diena, pasidariau HCG rezultatas <1, darbe zliumbiau iki negalejimo. Na ka uzejau pas jus ir pradejau skaityti ir baisu pasidare- jus tiek lankotes pas gydytojus, tiek tyrimu darotes, po jelis kartus per cikla, o man gydytoja nieko neliepia daryti. echo 12-13 d ir tada visa eile veiksmu, ir daugiau nieko... beje tyrimai pas mus su vyru geri, nei hormoniniu pokyciu nera, nei fiziniu, kiausintakiai ok o va kaip nepavyksta taip nepavyksta... nesisqugom jau tris metus, apie 2 skaiciuojam, planuojam, puse metu stimuliuojam ir baisu darosi nes liko trys kartai po kuriu tik IUI...
Atsakyti