Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(_buterfly_ @ 2015 10 07, 17:17)
oi merginos skaitau ir kuo toliau tuo baisiau darosi...
stimuliacija atliekam nuo vasaros pradzios, jau buvo trys kartais. paskutini karta echo pasake jog yra trys folikulais, susileidau ovitrele, atlikom ND, dufastonas du kartus dienoj, siuo metu mm veluoja 5 diena, pasidariau HCG rezultatas <1, darbe zliumbiau iki negalejimo. Na ka uzejau pas jus ir pradejau skaityti ir baisu pasidare- jus tiek lankotes pas gydytojus, tiek tyrimu darotes, po jelis kartus per cikla, o man gydytoja nieko neliepia daryti. echo 12-13 d ir tada visa eile veiksmu, ir daugiau nieko... beje tyrimai pas mus su vyru geri, nei hormoniniu pokyciu nera, nei fiziniu, kiausintakiai ok o va kaip nepavyksta taip nepavyksta... nesisqugom jau tris metus, apie 2 skaiciuojam, planuojam, puse metu stimuliuojam ir baisu darosi nes liko trys kartai po kuriu tik IUI...

Na man sestoji stimuliacija buvo sekmingas del pirmos lelytes. O ir bedeliu pas mane yra, plius amzius nebe jaunystes... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lêli @ 2015 10 07, 17:57)
Sveikutes, senokai nesilankiau cia...
Va po ilgu stimuliaciju,  pagaliau uzaugo folikulas.  Susileidau ovitrelle. Prisiskaiciau, kad suveikia po 36 val.  Bet man jau po 24 val prasidejo visokie maudimai,  kaip temperatura kiltu...  Ar gali taip but ? blink.gif

Gali, nes vaistai turėtų suveikti per 36 val. Vidutiniškai. Vienoms suveikia vos ne per kelias valandas, kitoms - gali ir visai nesuveikti.
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2015 10 07, 19:42)
Gali, nes vaistai turėtų suveikti per 36 val. Vidutiniškai. Vienoms suveikia vos ne per kelias valandas, kitoms - gali ir visai nesuveikti.

unsure.gif sakot? O tai pasimetusi, ieskodama paaiskinimu pacioje ovitrelle instrukcijoje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2015 08 26, 08:45)
o kaip pasireiškia tas nepankamumas? kaip sužinojote apie jį?

ax.gif man dare tyrima kraujo, kur nustato kiausidziu rezervus
Papildyta:
QUOTE(debesyse* @ 2015 08 26, 08:45)
o kaip pasireiškia tas nepankamumas? kaip sužinojote apie jį?

ax.gif man dare tyrima kraujo, kur nustato kiausidziu rezervus
Atsakyti
Sveikos merginos, dalinuosi informacija:

Rudens sesijoje planuojamas priimti Dirbtinio apvaisinimo istatymas, tad dar karta kreipiuosi i aktyvias nares, nes reikalingi bent keli zmones, galintys atstovauti pacientu interesus vieshojoje erdveje.

Ir dar reikalingos seimos, galincios pasipasakoti savo gydymosi istorija ziniasklaidai (daznai galima ir anonimiskai).

Labai lauktume norinciu 4u.gif rasykit man i AZ arba el.pastu: info@vaisingumoasociacija.lt

P.S. butume labai dekingi, kad paskleistumete sia zinute ir temose, kuriose bendraujate, nes gal ne visi skaito asociacijos tema. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Tylu kaip cia,,, unsure.gif
Beje, gal kas zino, koks turetu but progesteronas is karto po ovuliacijos ?
Atsakyti
Sveikos,

Ar nebuvo niekam, kad po skatinimo letrozole ir Ovitrele, antroj ciklo pusej maustu pilvo apacia, ir lyg kiausidziu pusej kartais gimdoj.. maudimas vos juntamas toks tikrai neskausmingas, bet tesiasi jau ilgai , savaite virs. Gal kokiu cistu atsirado nuo tu skatinimu...
Atsakyti
QUOTE(Kleopatra_Kaunas @ 2015 10 12, 08:59)
Sveikos,

Ar nebuvo niekam, kad po  skatinimo letrozole ir Ovitrele, antroj ciklo pusej maustu pilvo apacia, ir lyg kiausidziu pusej kartais gimdoj.. maudimas vos juntamas toks tikrai neskausmingas, bet tesiasi jau ilgai  , savaite virs.  Gal kokiu cistu atsirado nuo tu skatinimu...

Buna. Kartais tai kaip geras zenklas, kad zirniukas taisosi. Aisku, cia tik viena is hipoteziu.
O del cystu, tai paprastai po sprogduku ginekologas turejo apziuret, ar folikulas iskeliavo. Nes jau tada matosi, ar liks cystos, ar ne. ax.gif
Papildyta:
Po ovitrelle buvau pas gyd. Apziurejo, folikulas buvo iskeliaves, bet, itariu dar vienas paklydelis folikulas ruosesi keliaut (Na man taip pasirode, ziurint i echo, nes gyd tik susikeike kazka pamates, ir nieko neaiskino..)
Ir va dairausi tyr.
Progesteronas buvo po ovuliacijos dvi dienos -5,9 ng/ml.
Estradiolis 117pg/ml, kur pries pat ovuliacija buvo beveik 400.
Ir va galvojau ramiai sau laukt mmmm ar ko kito, bet, pamates siuos rezultatus, ginekologas vel paskyre pasimatyma...
Gal kas pasakytu, kodel ? g.gif blink.gif
Atsakyti
Kas man gali paaiskint, ar gali gyd skirti tik sprogdukus, jei naturaliai uzauga dominuojantis folis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2015 10 18, 20:59)
Kas man gali paaiskint, ar gali gyd skirti tik sprogdukus, jei naturaliai uzauga dominuojantis folis?  g.gif

Nes man kelios skirtingos privaciu kliniku gyd, kuriuos pacios daro stimuliacijas sake, kad t.y nesamone.. nieks taip tipo nedaro g.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2015 10 18, 21:14)
Nes man kelios skirtingos privaciu kliniku gyd, kuriuos pacios daro stimuliacijas sake, kad t.y nesamone.. nieks taip tipo nedaro  g.gif

Man skyrė spogdukus, folis natūraliai pats buvo užaugęs 4u.gif Ir nežinau kodėl tūrėtų būt nesąmonė smile.gif Yra netgi mergaitės, kurios Lenkijoj IUI darė su natūraliai užaugusiu foliu, tik sprogduką buvo skyrę, ir pasak PL gydytojų, jie ten visai už natūralumą.. 4u.gif Bet čia turbūt kiek gydytojų, tiek nuomonių wink.gif
Atsakyti
QUOTE(aviniuke_m @ 2015 10 19, 07:24)
Man skyrė spogdukus, folis natūraliai pats buvo užaugęs  4u.gif  Ir nežinau kodėl tūrėtų būt nesąmonė smile.gif Yra netgi mergaitės, kurios Lenkijoj IUI darė su natūraliai užaugusiu foliu, tik sprogduką buvo skyrę, ir pasak PL gydytojų, jie ten visai už natūralumą..  4u.gif  Bet čia turbūt kiek gydytojų, tiek nuomonių wink.gif

Tai va va.. drinks_cheers.gif sakyciau paprasta gine taip pasakytu, tai nebutu keista.. bet ji pati daro stimuliacijas.. matyt kiekvienas dirba pagal savo schema.. g.gif
Atsakyti