Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(Sunflowers @ 2014 12 02, 10:13)
As tris turejau su netinkamais vaistais mirksiukas.gif Pakeitus gydytoja ir zinoma vaistus pastojau antrame cikle  mirksiukas.gif

Aciu, Sunflowers, kad papasakojai savo situacija ir dziugu, kad jau augini stebukleli. Tai teikia stipresniu vilciu mums. Gal dar reikes stimuliuotis ir neskubeti su IUI. Gydytoja as pasitikiu, cia VK Vilniuje. Antram cikle geriau kitus vaistus Letrozol, leido Otrivel, Duphaston, pakeisti vaistai irgi nedave laukiamo efekto, nors MB tuomet buvo saunus ir viskas buvo ok.
Atsakyti
QUOTE(Akontalija @ 2014 12 02, 22:48)
Vyro turtas buvo geras, bet po 2m dabar ruosiames kartoti jo tyrima. O del sunkumu nukeliauti spermatozoidams iki gimdos gal yra, jo gi netiria, o gal kokia gimdos kaklelio terpe rugstine ir sunaikina, nezinau ir ka galvoti. Gal kad esu po ginekologines operacijos (pasalinta gigantine mioma),tai  sunkina pastojima.  Po to atlikau salpingografiją ,  rodo kiausintakiai pratekami, echoskopiskai gimdos gleivine ok. Gydytoja klausia, ka mastom toliau daryti, tai pati uzsiminiau apie IUI. Kol kas si men geriu folio rugsti ir inozitoli. Galvojau, kad tos stimuliacijos man nesuveikia taip,kaip reikia, nuotaika svyruoja iki krastutinumu tom dienom, kai geriu hormonus. Be to, MB turejo beda, kai grizau po Pregnylio, ir ta diena jam nesigavo (psichologinis momentas), kita diena gavosi, bet gal suvelinom, po to vel taip daznai jam nepavyko. Kai nesistimuliuoju, tai jokio streso, viskas MB gaunasi, seku vaisingas dienas su ovuliacijos testais. Ziuresim, gal dar bandysim stimuliacija, kaip gydytoja patars. Aciu, tikiuosi...

MB irgi "jautriai" reaguoja į tokius dalykus (mes nesistimuliavome, bet šiaip kai reikia "dirbti pagal grafiką" - tai jis mat negali. Aš dabar jam nieko nesakau, t.y. tik užuominom, tipo šiaip aš čia užsimaniau... ax.gif

Bet gal su IUI jum labiau ir pasiseks, taip sakant "priduos" turtelį ir is jo pusės bus viskas biggrin.gif
Atsakyti
O, kaip gera, mergaites, tiesiog pasirasineti, pasirodo visos dedam pastangas, mums pavyks smile.gif Mano MB, nepatikesit, pats veda vaisingumo grafika programeleje smile.gif tai jis zinoir as zinau net nekalbant smile.gif tikslas gi abieju vienas. Jei tu viena skaiciuoji, zinai, nerviniesi, bandai duoti suprast -gerai, bet kad vyrai kartais tu uzuominu nesupranta, bent man taip buvo pradzioje. Dabar pasiprasau suvesti mano 1ciklo d., suveda ir orientuojasi.
Atsakyti
QUOTE(Akontalija @ 2014 12 04, 23:29)
O, kaip gera, mergaites, tiesiog pasirasineti, pasirodo visos dedam pastangas, mums pavyks smile.gif Mano MB, nepatikesit, pats veda vaisingumo grafika programeleje smile.gif tai jis zinoir as zinau net nekalbant smile.gif tikslas gi abieju vienas. Jei tu viena skaiciuoji, zinai, nerviniesi, bandai duoti suprast -gerai, bet kad vyrai kartais tu uzuominu nesupranta, bent man taip buvo pradzioje. Dabar pasiprasau suvesti mano 1ciklo d., suveda ir orientuojasi.

Oi, čia jau pas jūs "advanced level" lotuliukas.gif Maniškis tai niekada su tokiais dalykais neprasidės, bet ir nereikia mums. Bet geeeeras, superinis vyras tavo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
Noriu paklaust ar kam taip buvo?: man israse stimuliacija ovitrele. po 3 d gert difastono po 2tab 2k per diena 15 dienu ir po to arba laukt mm kas reiskia kad nieko nepavyko arba po poros sav pasirodyt ginei del nestumo. domina mane ar kas nors gere po tokia didele doze dufo ir ar kam irgi liepe taip staigiai nutraukt? nes kiek prisiskaiciau nelabai galima. ir po kiek tokiu stimuliaciju pastojote?
Atsakyti
Aciu,Nuojauta, taip, mes su vyru vienas kita labai palaikom, nors zinau, kad jis tik neparodo nusivylimo, kai vel ateina tos raudonos dienos... Nerodau jam savo asaru, kam nest papildomo streso, vyrai, zinau dar jautresni.

As praejau dvi stimuliacijas. Duphaston geriau tik po 1 tab, nutraukdavau pgl rekomendacija iskart, kai pasirode kraujavimas. O kiek Jus turėjot stimuliaciju? Gal nuo to ir priklauso doziu didinimas.
Atsakyti
QUOTE(Akontalija @ 2014 12 07, 14:30)
Aciu,Nuojauta, taip, mes su vyru vienas kita labai palaikom, nors zinau, kad jis tik neparodo nusivylimo, kai vel ateina tos raudonos dienos... Nerodau jam savo asaru, kam nest papildomo streso, vyrai, zinau dar jautresni.

As praejau dvi stimuliacijas. Duphaston geriau tik po 1 tab, nutraukdavau pgl rekomendacija iskart, kai pasirode kraujavimas. O kiek Jus turėjot stimuliaciju? Gal nuo to ir priklauso doziu didinimas.

man pirma stimuliacija. pries tai turejau du persileidimus ankstyvus del per mazo prg
Atsakyti

Duphaston ir yra Progesterono atitikmuo,todėl ir skiria didesnėm dozėm, mano sis hormonas normoje.
Atsakyti
QUOTE(Akontalija @ 2014 12 07, 16:18)
Duphaston ir yra Progesterono atitikmuo,todėl ir skiria didesnėm dozėm,  mano sis hormonas normoje.

zinau tai, bet man neramu del to kad 15d turiu vartot po 4 tab o po to staigiai nutraukt..... tai jo gi nepasigamins daugiau ir vel bus persileidimas............
Atsakyti
QUOTE(Aliepa... @ 2014 12 07, 16:23)
zinau tai, bet man neramu del to kad 15d turiu vartot po 4 tab o po to staigiai nutraukt..... tai jo gi nepasigamins daugiau ir vel bus persileidimas............

dufas nutraukiamas kai pasirodo mmm, nes kitu atveju jis blokuotų tau kito ciklo ovuliaciją. jei išaiškėja, kad pastojai, tuomet dufo vartojimą reikia tęsti ir nutraukti tik kai liepa gydytojas.

Mano pirmoji OS+IUI nesėkminga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 07 gruodžio 2014 - 16:48
QUOTE(nefifi @ 2014 12 07, 16:47)
dufas nutraukiamas kai pasirodo mmm, nes kitu atveju jis blokuotų tau kito ciklo ovuliaciją. jei išaiškėja, kad pastojai, tuomet dufo vartojimą reikia tęsti ir nutraukti tik kai liepa gydytojas.

Mano pirmoji OS+IUI nesėkminga.

tai va ir as taip galvoju. o man sake po 15 d bet kokiu atveju nutraukt ir arba sulauksiu mm arba laukt poros sav ir pas gine del nestumo pasirodyt.......
Atsakyti
QUOTE(Aliepa... @ 2014 12 07, 16:51)
tai va ir as taip galvoju. o man sake po 15 d bet kokiu atveju nutraukt ir arba sulauksiu mm arba laukt poros sav ir pas gine del nestumo pasirodyt.......

matyt, gydytoja įvertino, kad būtent po 15 dienų tau ir turėtų prasidėt mmm. Na, po Ovitrelio tiek ir būna dažniausiai.
Atsakyti