Vyro turtas buvo geras, bet po 2m dabar ruosiames kartoti jo tyrima. O del sunkumu nukeliauti spermatozoidams iki gimdos gal yra, jo gi netiria, o gal kokia gimdos kaklelio terpe rugstine ir sunaikina, nezinau ir ka galvoti. Gal kad esu po ginekologines operacijos (pasalinta gigantine mioma),tai sunkina pastojima. Po to atlikau salpingografiją , rodo kiausintakiai pratekami, echoskopiskai gimdos gleivine ok. Gydytoja klausia, ka mastom toliau daryti, tai pati uzsiminiau apie IUI. Kol kas si men geriu folio rugsti ir inozitoli. Galvojau, kad tos stimuliacijos man nesuveikia taip,kaip reikia, nuotaika svyruoja iki krastutinumu tom dienom, kai geriu hormonus. Be to, MB turejo beda, kai grizau po Pregnylio, ir ta diena jam nesigavo (psichologinis momentas), kita diena gavosi, bet gal suvelinom, po to vel taip daznai jam nepavyko. Kai nesistimuliuoju, tai jokio streso, viskas MB gaunasi, seku vaisingas dienas su ovuliacijos testais. Ziuresim, gal dar bandysim stimuliacija, kaip gydytoja patars. Aciu, tikiuosi...
MB irgi "jautriai" reaguoja į tokius dalykus (mes nesistimuliavome, bet šiaip kai reikia "dirbti pagal grafiką" - tai jis mat negali. Aš dabar jam nieko nesakau, t.y. tik užuominom, tipo šiaip aš čia užsimaniau...
Bet gal su IUI jum labiau ir pasiseks, taip sakant "priduos" turtelį ir is jo pusės bus viskas