Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(Aliepa... @ 2014 12 07, 16:23)
zinau tai, bet man neramu del to kad 15d turiu vartot po 4 tab o po to staigiai nutraukt..... tai jo gi nepasigamins daugiau ir vel bus persileidimas............

Nutraukt tik tada, kai isitikinsi jog tikrai nesi nestuke.gif . To isitikinimui siulyciau pasidaryti HCG o ne testa.
Atsakyti
Po IUI praejo 16 d, deja rezultato nera....sad.gif gal dar darytis HCG?
Beje, ar folio rugsti vartojate?
Atsakyti
Laba ryta ,Clostybegyt naudoju 3 mensius nuo 5 cd po 1 tabl ,BT matuoju .gal kas pakomentusoite ? nes per 3 menesius BT neparode normalios O sad.gifgrafikutis
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2014 12 10, 08:25)
Laba ryta ,Clostybegyt naudoju 3 mensius nuo 5 cd po 1 tabl ,BT matuoju .gal kas pakomentusoite ? nes per 3 menesius BT neparode normalios O sad.gifgrafikutis

Pamenu tave is seniau bigsmile.gif Tai iki siolei gaudot gandrus?
O tai closta geri savo nuoziura? Gydytoja nestebi taves?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunflowers: 10 gruodžio 2014 - 08:27
QUOTE(Sunflowers @ 2014 12 10, 09:27)
Pamenu tave is seniau bigsmile.gif Tai iki siolei gaudot gandrus?
O tai closta geri savo nuoziura? Gydytoja nestebi taves?

bigsmile.gif laba ir tave pamenu smile.gif gandrai neaplanke tada bandem nepav bigsmile.gif ko ,tur bigsmile.gif au poto daug streso ,tecio mirtis,tai praejus va metams bandom vel biggrin.gif padare kraujo tyrimus viskas ok ,viduj kaip irgi ok ax.gif tai patare 3 men gert po 1 tabl 5 cd.bet va nieko ,ji manes nestebi,neziuri kas ten kaip darosi ,sake po triju menesiu jei nepavyks tai darys kazka rimciau 4u.gif

Jei neklytsu pagal liniuote,tai tave sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 10 gruodžio 2014 - 08:33
QUOTE(NikeZ @ 2014 12 10, 08:32)
bigsmile.gif  laba ir tave pamenu smile.gif gandrai neaplanke tada bandem nepav bigsmile.gif ko ,tur bigsmile.gif au poto daug streso ,tecio mirtis,tai praejus va metams bandom vel biggrin.gif padare kraujo tyrimus viskas ok ,viduj kaip irgi ok  ax.gif tai patare 3 men gert po 1 tabl 5 cd.bet va nieko ,ji manes nestebi,neziuri kas ten kaip darosi ,sake po triju menesiu jei nepavyks tai darys kazka rimciau 4u.gif
Jei neklytsu pagal liniuote,tai tave sveikinu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif

Keisk gydytoja, nes geriant tokius vaistus reik nuolantines gydytojos prieziuros mirksiukas.gif
Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2014 12 10, 09:36)
Keisk gydytoja, nes geriant tokius vaistus reik nuolantines gydytojos prieziuros mirksiukas.gif
Dekui 4u.gif

Reikia rimtai apie tai pagalvoti g.gif nes ir man labai keista kad nestebėjo manes.
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2014 12 10, 08:45)
Reikia rimtai apie tai pagalvoti g.gif nes ir man labai keista kad nestebėjo manes.

O tau bent sprogduka paskirdavo?
Atsakyti
Sveikos merginos, galiu padovanot Clostilbegyt 5 tabletes. Nusipirkau dėžutę, bet neprireikė man visų smile.gif)) Galioja iki 2018-10.
Esu iš Kauno.
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2014 12 10, 09:36)
Dekui 4u.gif

Man taip pat buvo skyrę trims ciklams Clostylbegyt vaistus ir sakė - jokių apžiūrų - pasirodyk jeigu pastosi. Tai gavusi receptą pakeičiau ir gydytoją. Ir kiek žinau nemažai kam šie vaistai yra skiriami be jokių apžiūrų (ką jau kalbėti apie sprogdukus), o vos ne profilaktiškai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2014 12 10, 10:04)
Man taip pat buvo skyrę trims ciklams Clostylbegyt vaistus ir sakė - jokių apžiūrų - pasirodyk jeigu pastosi. Tai gavusi receptą pakeičiau ir gydytoją. Ir kiek žinau nemažai kam šie vaistai yra skiriami be jokių apžiūrų (ką jau kalbėti apie sprogdukus), o vos ne profilaktiškai  doh.gif

Kartais tikrai buki tie gydytojai doh.gif Negerciau siaip profilaktiskai doh.gif
Labai gerai padarei thumbup.gif
Atsakyti
Nieko neskyrė jokių sprogdukų doh.gif visai jau susijauke smegenys doh.gif uzsirasius pas ja 22d ziuresiu ka pasakys ,dabar laukiu mm ,na tiksliau nelaukiu ,bet pilvuka silpnai maudzia ytariu ateis uz 4 dienu verysad.gif
Atsakyti