QUOTE(atkaklioji @ 2016 01 11, 19:43)
Pagal tyrimus kaip ir vyksta ta ovuliacija,bet kartais nepilnaverte gal, turbut del amziaus 38m man jau. Siule daryti IVF (anot tokiu budu suzinotu ar kokybiskos kiausalastes, nes pas mane endometrioze 3st.),atsisakiau, nes manau iskart buciau pasmerkta nesekmei, del gleivines. Neuzkibtu. Be to,kiausintakiai pratekami, pas vyra gerai viskas, nematau prasmes to IVF daryti.Clostilbegito ir daugiau nesiruosiu gerti. Kaip cia rasti ta gydytoja toki, kuris bent jau isigilintu i paciento problema, o ne pagal standarta vaistus skirtu.

man uz poros m'en bus 41. Beveik po metu stimuliaciju vel sulaukiau teigiamo testo. Cia jau antras mano velyvas leliukas. 'pirmojo taip pat su stimuliacijom susilaukiau beveik 39'Metu. Mano gyd net neuzsimine apie kitokias proceduras,, tik stimuliacijos.
Papildyta:
QUOTE(s2002m @ 2016 01 19, 10:32)
Tai turbūt ir man tas pats vyksta, nes šiandien irgi vaiduoklis neryškėjantis - teks apsišarvot kantrybe
Pirmas ciklas stimuliacijos

10 dienu minimum gali vaiduokliaut po ovuliacijos. Po tiek bandymu jau net nesidarydavau testu. Ramiai sulaukdavau mmm laiko ir jei nepasirodo,, tai tiesiog krauja imdavau ir tiek. Konkretu ir aisku.
Beje, ar sutapimas, ar tikrai veikia, bet pries pirma sekminga ir va si, tikiuos sekminga iki galo antra, su vyru vykom mazyciu atostogu ir lankem sventas vietas. Nesam fanatai tikejimo, bet tyliai prasem leliuko...
O iki to net folikulai vargiai augdavo net su stimuliacijom. Po pirmos ilgesnes keliones. Gavosi net hyperstimuliacija su ta pacia kaip visad doze Puregon. Ir po to, pamazinus net doze, pavyko. Supuojam dukrele.
Papildyta:
QUOTE(atkaklioji @ 2016 01 10, 18:16)
Gal kas turi patirties,papasakotu, kokia stimuliacija buvo taikoma,kai gimdos gleivine neauga?
Turejau 3 stimuliacijas clostilbegitu,paskutine perpus su gonaliu, tai rezultatas 0. Geriau estrofem-nereaguoja organizmas.Tad 4 stimuliacijai nesiryztu, mastau palikti kaip yra..kas is to, folikulai auga, bet gleivine ne.

stimuliavo visa laika Puregon, nes nuo kitu nelabai tos gleivines ir nelabai man augo foliai. Closta gal kokis tris kartus bande. Pirmas buvo sekmingas su nesekminga pabaiga. Po to gonal bande. Ir va apsistojo ties Puregon. Tik uztruko laiko, kol sureguliavo tikslia doze, nes ten principu kaip piestukas,, kur galima uzstatyt doze, kad susileist.