Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(amberr. @ 2016 01 21, 23:06)
schmoll.gif  schmoll.gif toli grazu.. klaidinga info.. AMH daro aplamai, kad pasizeti koks kiausidziu rezervas.. nes deja dabar siais laikais, jis jau buna ne kazka net ir pas jaunas ir negimdziusias.. o tai reiskia, kad su stimuliacijom galima ji isnaudot visai ir tada jau nestuma galima pamirst..

Tai jau turbut isnaudojau rezerva su 3 nevykusiom stimuliacijom, paskutine tai buvo su 6 folikulais vienoj kiausidej, o kitoj nei vieno.Cia paziuret koks kiausidziu rezervas, toms, kurios tvirtai nusprende eit i prieki, kaip sakant daryt ir daryt stimuliacijas, tol kol pavyks. O as mastau padaryti dar viena paskutine stimuliacija ( clostilbegita kategoriskai atsisakysiu gerti , jei siulytu), tad manau tas AMH man nebutinas del vienos stimuliacijos, nors nezinau, gal ir klaidingai mastau.
Atsakyti
QUOTE(atkaklioji @ 2016 01 22, 15:57)
Tai jau turbut isnaudojau rezerva su 3 nevykusiom stimuliacijom, paskutine tai buvo su 6 folikulais vienoj kiausidej, o kitoj nei vieno.Cia paziuret koks kiausidziu rezervas, toms, kurios tvirtai nusprende eit i prieki, kaip sakant daryt ir daryt stimuliacijas, tol kol pavyks. O as mastau padaryti dar viena paskutine stimuliacija ( clostilbegita kategoriskai atsisakysiu gerti , jei siulytu), tad manau tas AMH man nebutinas del vienos stimuliacijos, nors nezinau, gal ir klaidingai mastau.

blush2.gif man klosta tik pora kartu bande,, daugiau leidziamu is karto...
Pamenu, lyg 'ir dare ta tyrima del folikulu rezervu, nes man jau metu nemazai. blush2.gif
Atsakyti
sveikites, noriu prisideti prie jusu. Man antra stimuliacija su clostu. Per pirma buvo tik 15mm folikulas ir gleivine 4mm. laukiu nesulaukiu kokia si bus.. paskyre sia stimuliacija estrofen gleivinei didinti. g.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. gal kuriai teko naudoti GEPRETIX? biški nesupratau kaip jį vartot. ginė sakė į makštį dėti o ant dėžutės ir lapelyje rašo kad per burną tik vartoti. tai ir pasimečiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(meshqte @ 2016 01 24, 18:16)
Sveikos merginos. gal kuriai teko naudoti GEPRETIX? biški nesupratau kaip jį vartot. ginė sakė į makštį dėti o ant dėžutės ir lapelyje rašo kad per burną tik vartoti. tai ir pasimečiau g.gif

Man irgi buvo israse i maksti, o nusipirkau, ziuri vartoti per burna. Ejau net i vaistine, sakau ne tuos davet. Pasake, kad kitokiu nebuna. Paskambinau gydytojai, patikino, kad galima ir taip ir taip vartot, i maksti geriau..
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 01 24, 20:13)
Man irgi buvo israse i maksti, o nusipirkau, ziuri vartoti per burna. Ejau net i vaistine, sakau ne tuos davet. Pasake, kad kitokiu nebuna. Paskambinau gydytojai, patikino, kad galima ir taip ir taip vartot, i maksti geriau..

ačiū jums labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lêli @ 2016 01 21, 16:25)
Gal bandyt dar testa pasidaryt ? Ar kraujo tyr nestumui.  Paprastai po stimuliaciju menesines kaip laikrodukas,  bent jau man

Atėjo mėnesinės verysad.gif Šį mėnesį toliau su clostu draugausiu. Paskyrė vieną dieną daugiau gerti negu prieš tai.

QUOTE(atkaklioji @ 2016 01 22, 15:57)

AMH nebūtinas dėl vienos stimuliacijos, bet geriau žinoti rezervą, jei ateityje persigalvosite, kad veltui neišnaudot mažo rezervo.
Atsakyti
paskyre susileisti oviteli ta.. ar nesunku ji buvo susileisti? gal yra pastojusiu nuo pirmo susileidimo??? wub.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(bernyse @ 2016 01 27, 21:05)
paskyre susileisti oviteli ta.. ar nesunku ji buvo susileisti? gal yra pastojusiu nuo pirmo susileidimo???  wub.gif  nestuke.gif

Nuo to, kad susleisi ovitrelle - nepastosi biggrin.gif
O susileisti tikrai nėra sunku, plius kai labai išsami instrukcija yra. O ir neskauda visai.
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2016 01 28, 13:05)
Nuo to, kad susleisi ovitrelle - nepastosi  biggrin.gif
O susileisti tikrai nėra sunku, plius kai labai išsami instrukcija yra. O ir neskauda visai.

kaip tai ne? 😂😂😂 t
Atsakyti
QUOTE(bernyse @ 2016 01 28, 14:36)
kaip tai ne? 😂😂😂 t

ovitrele kiek skaičiau sukelia ovuliacija ar kažkas tokio.
Atsakyti
QUOTE(atkaklioji @ 2016 01 22, 16:57)

Neisnaudojot dar tikrai ne. Jei cikle auga 6 folikulai, tai geras dar tas jusu rezervas...
Speju, kad AMH - nuo 5 iki 7?

Atsakyti