Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(Braškiukas @ 2014 12 19, 22:16)
Net gerai ir nežinau...  g.gif  Po LP paaiškėjo, kad pas mane viskas tvarkoje, nėra prie ko prikibti. Gal tik tiek nelabai gerai, kad O vyksta vėlokai apie 21 m.c.d. (pats ciklas trunka 28d.) ir progesterono kiekis mažokas nors į rėmus telpu smile.gif Vyro turtelis ir telpa į rėmus. Tai pradedu galvoti, kad gal neatitinka šarminė ir rūgštinė terpė  g.gif
O jūs pas ką darysitės IUI ir ar ilgai jau gaudot pasiklydusį gandriuką? smile.gif

21cd O ir mm buna 28cd? idomiai g.gif
na jei po LP nieko nerado,reiskias gal tikrai kazkas su ta terpe,arba skydliauke, tirkinotes jos hormonus?
As IUI darysiuos Londone, nes cia negyvenu. TRis ciklus darys man IUI ir poto jei nebus rezultato, iskart IVF. smile.gif Pas mane PKS, nevyskta O. LH/FSH santykis buvo beveik 3, o pavartojus metformina bei inositol sumazejo santykis iki 1.2. Vyro turas puikus. Gandrus saukiames jau metus laiko. rolleyes.gif
jus kiek laiko?
Atsakyti
del kokiu priezasciu jum skyre stimuliacija? kokius tyrimus pries tai atliko?
Atsakyti
Sveikos, Su Naujais metais! Graziu, pribloskianciu ir vaisingu Jums metu 4u.gif
As vis dar pas Jus. Kazkas cia uzskaiciau vartoti zada Closta, be prieziuros, tai to grieztai nedarykit. Pati Closta ir Dufa vartojau ir kai pamenu cia parasiau pries beveik metus, kad geriu, merginos pradejo klausineti apie sprogdukus, prieziura ir t.t. tada nesupratau kam to reikia, o kai gryzom i LT pasake, kad gerai jog organizmas viska prieme, bet deja, isnaudojau jau savo gyvenimo doze. Tad 3 menuo leidziuos jau ovitreli, priedo per paskutine apziura priskyre gerti broma... Hmmm, turejo mmm buti vakar, aisku jau ir testuku sugadinau, nieko berods nerodo... tad lauksiu toliau. Beje, norejo paziureti praeinamuma, tai vidury proceduros alpti pradejau, tad greiciausiai si menesi jau su anesteziologu darysim... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškiukas @ 2014 12 19, 20:16)
Net gerai ir nežinau...  g.gif  Po LP paaiškėjo, kad pas mane viskas tvarkoje, nėra prie ko prikibti. Gal tik tiek nelabai gerai, kad O vyksta vėlokai apie 21 m.c.d. (pats ciklas trunka 28d.) ir progesterono kiekis mažokas nors į rėmus telpu smile.gif Vyro turtelis ir telpa į rėmus. Tai pradedu galvoti, kad gal neatitinka šarminė ir rūgštinė terpė  g.gif
O jūs pas ką darysitės IUI ir ar ilgai jau gaudot pasiklydusį gandriuką? smile.gif

na, pas jus bėda man atrodo labai aiški - trumpa liut. fazė, kitaip- geltonkūnio nepakankamumas, tą įrodo ir žemokas PRG. Net jei ir pastotumėt, geltonkūnis neturėtų laiko subręsti tinkamai. Būtina ankstinti O, arba ilginti 2 fazę (dufo pagalba, greičiausiai.)
Atsakyti
Sveikos merginos! Atejau su klausimu - dariausi stimuliacija, susirgau mmm (5 dienas sirgau, dvi gausiai su kresuliukais, svieziu krauju ir t.t..., kitas lengviau).. snd nuejau pas giniu 8cd (visa laika pradedu stimuliacija tokia diena), bet... gydytojas pasake kad 8cd gleivine perstora. Beveik 10mm. Tdl liepe pasidaryti prg. Nes arba mmm buvo netikros, arba galiu visdelto ir lauktis. Gal kam buvo taip?
Atsakyti
QUOTE(mukutis06 @ 2015 01 02, 18:38)
Sveikos merginos! Atejau su klausimu - dariausi stimuliacija, susirgau mmm (5 dienas sirgau, dvi gausiai su kresuliukais, svieziu krauju ir t.t..., kitas lengviau).. snd nuejau pas giniu 8cd (visa laika pradedu stimuliacija tokia diena), bet... gydytojas pasake kad 8cd gleivine perstora. Beveik 10mm. Tdl liepe pasidaryti prg. Nes arba mmm buvo netikros, arba galiu visdelto ir lauktis. Gal kam buvo taip?

o nemate kad gali buti nestumas? na gleivine tikrai storoka .

kaip mergaites laikosi ?gal kuriame forume bendraujat ? labai idomu kaip jos laikosi ....
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 01 02, 23:32)
kaip mergaites laikosi ?gal kuriame forume bendraujat ? labai idomu kaip jos laikosi ....

Sake jei yra nestumas tai dar mazas... zesim pirmd koks bus prg td nuspresim.. bendrauju kartais su megztuku per FB ir viskas. Atrodo kad gerai ten joms sekasi :-) o kaip tau sekasi?
Atsakyti
QUOTE(mukutis06 @ 2015 01 03, 14:14)
Sake jei yra nestumas tai dar mazas... zesim pirmd koks bus prg td nuspresim.. bendrauju kartais su megztuku per FB ir viskas. Atrodo kad gerai ten joms sekasi :-) o kaip tau sekasi?

O hcg nedarė? Tu pas Klima ane?

Ai tai tu su jom mazai bendrauji galvojau kai visos perejot į fb ten bendraujat.
Kaip megztukas?

Aš na va gyvenu... Vis dar laukiam ir einam į priekį...
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 01 03, 15:35)
O hcg nedarė? Tu pas Klima ane?

Ai tai tu su jom mazai bendrauji galvojau kai visos perejot į fb ten bendraujat.
Kaip megztukas?

Aš na va gyvenu... Vis dar laukiam ir einam į priekį...

Ne. Nesidariau HCG. Susirgau ir ne negalvojau, kad gali buti dar tokiu cirku :-D bendravau bet isejau is ju grupes, tai kartais tik su megztuku susirasau. Pasiteirauju kaip auga pilvukas ir tiek. :-) Aha. As ir si karta pas klima.
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 01 02, 23:32)

Gaila, kad neliko ir musu temos verysad.gif Taip idomu kaip visoms sekasi bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos. Noriu ir aš į jūsų būrelį prisijungt. Su nevaisingumu kovojam jau treti metai. Su maniškiu viskas ok, o va pas mane vienos bėdos. Neauga folikulai, gimdos gleivine gerokai per plona, buvo bėdų su hormonais, bet susitvarkiau. Darėmės kelias stimuliacijas, bet tuščiai. Šį ciklą stimuliuojames ir darysim pirmąją IUI. Naivu tikėtis, bet gal įmanoma iš pirmo ciklo pastoti? Man tiesiog tų nusivilimų per daug, jau tikrai nebepajėgiu optimistiškai nusiteikti
Atsakyti
QUOTE(Papūgiukas @ 2015 01 04, 16:37)
Sveikos. Noriu ir aš į jūsų būrelį prisijungt. Su nevaisingumu kovojam jau treti metai. Su maniškiu viskas ok, o va pas mane vienos bėdos. Neauga folikulai, gimdos gleivine gerokai per plona, buvo bėdų su hormonais, bet susitvarkiau. Darėmės kelias stimuliacijas, bet tuščiai. Šį ciklą stimuliuojames ir darysim pirmąją IUI. Naivu tikėtis, bet gal įmanoma iš pirmo ciklo pastoti? Man tiesiog tų nusivilimų per daug, jau tikrai nebepajėgiu optimistiškai nusiteikti

Sveika.įmanoma iš pirmo karto pastot 4u.gif mums pavyko pirma IUI po 5m. nepastojimo (dukryte danguje,bet čia jau kita istorija) Tad aukštyn nosį ir laimingos pabaigos!
Atsakyti