Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(Limcamca @ 2014 12 03, 14:21)
Deja, jusiskes dezes dydzio tikrai nepastebejau.
Papildyta:
I Klaipeda kooperacija bus tik kita savaite.
Nesinori priimancios mergaites apkrauti kas savaite  blush2.gif

Kada kitą savaitę žadate siųsti prekytes blush2.gif
Mano amazonas rašo 11-13dieną, tai norėtųsi, kad spėtų ir ateitų iki švenčių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dottie @ 2014 12 03, 16:33)
Lina, aš galiu irgi priimti jei ką, iki 7kg, savanoriai arba Švitrigailos g, jei patogu  4u.gif

prašau mane priimti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2014 12 03, 20:59)

Tai jau sita suprantu biggrin.gif mirksiukas.gif tik kainos skirtumas nedziugina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2014 12 03, 20:03)
prašau mane priimti  4u.gif

jeigu Lina surinks, tai būtinai, nes aš nieko nepirkusi mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dottie @ 2014 12 03, 21:52)
jeigu Lina surinks, tai būtinai, nes aš nieko nepirkusi  mirksiukas.gif  4u.gif

Dottie, jus imsite kooperacija, nors nera jusu siuntiniu?
Papildyta:
QUOTE(kudikiss @ 2014 12 03, 17:43)
o nekoperuotos siuntos, pvz mano kada pajudes? mielai priimciau kooperacija, tik itariu ka i mano kaima niekas nesiuncia

Sia salviate penktadieni.

QUOTE(Kategoriška @ 2014 12 03, 20:57)
Lina, vistiek nesuprantu. Kada gausiu pilis? Jau beveik pries savaite adreso klauset?o pirkau tai beveik pries 2.

Po to kai pateikete uzsakyma, ir ji ivykdeme ta pacia diena, paprasiau jusu adreso. Siuntos persiuntimui.
Kaip ir buvo jums rasyta, kad isvyks su artimiausia siunta. ARtimiausia siuntos data buvo praejusia savaite penktadieni. Del avarijos isvyko pirmadieni.
Taip pat buvo skelbta, kad sarasas Venipak perduotas antradieni.
Tip pat mano parase nurodyta:
Pristatomos į LT - per savaitę. Reiskiasi, siunta bus pristatyta kazkuriuo metu iki kt savaites pirmadienio. Kuria tiksliai dienai, nezinau.

QUOTE(elizieja @ 2014 12 03, 21:00)
Kada kitą savaitę žadate siųsti prekytes  blush2.gif

Vienos tikslios dienos nezinau dar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2014 12 03, 17:48)
Man Kaune dekit
Siuntiniu matau, kad yra, o svorio nesurenku blush2.gif

prašau mane priimti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 12 03, 21:07)
Dottie, jus imsite kooperacija, nors nera jusu siuntiniu?

taip, galiu paimti, man juk nesunku, tuo labiau, kad (mano akimis) vieta patogi blush2.gif
aš jūsų parašymą supratau, kaip pagalbos šauksmą, tai ir atsiliepiau 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dottie @ 2014 12 03, 22:13)
taip, galiu paimti, man juk nesunku, tuo labiau, kad (mano akimis) vieta patogi  blush2.gif
aš jūsų parašymą supratau, kaip pagalbos šauksmą, tai ir atsiliepiau  4u.gif  biggrin.gif

wub.gif wub.gif aciu wub.gif
Papildyta:
Tiesa, Klaipedoje irgi turim kas priima sios savaite siunta, tai klaipedietes galesim issiusti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(bbiitute @ 2014 12 03, 17:52)
Vistiek labai aciu uz pastangas  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Linute o argos buna kad papildo  g.gif  nu niekur daugiau tokio rinkinio nera  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

A, pamirsau parasyti. Manau, kad jie neturi tos prekes, tiesiog vilioja.
Nes, nu negali buti, visame Londone ne vienos prekes pirkti. Jei taip butu, imtu preke lauk is puslapio aplamai, nes pagal UK istatymus, negali reklamuoti prekiu, kuriu neturi.
Cia man atrodo, tik kabliukas, kad zmones i puslapi uzsuktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 12 03, 16:21)
Ok, vaziuoja kalediniai zaislai  thumbup.gif Taip, norisi skubiau issiusti. Siunta isvyksta penktadieni, kas Vilniuje galite priimti kooperacija? Jei taip, parasykite kiek zmoniu ar kiek kg paimtumete? Nesinori pastoviu tasku kas savaite apkrauti  blush2.gif Aciuuuu!!!!!

Lina, gali man krauti. mirksiukas.gif 3-4 zmoniu priimsiu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Varikė @ 2014 12 03, 19:12)
Jeigu dar reikia, kas padalintų siuntą Vilniuje, galiu paimti ir aš padalinti, Pilaitė. Ryte, vakare būnu karoliniškėse, kartais vakarais apie 17 val. prie helios city (savanorių pr.).

Mano nepilnai 2 kg.(2 dėžės), bet amazone rašo, kad jau pristatė dar vieną dėžę, tai turėtų būti 3 dėžės, bet nebus 7 kg. Jeigu į namus atveš, tai galite drąsiai pridėti daugiau siuntų, kad ir 10 kg.

Super thumbup.gif aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Iriska @ 2014 12 03, 22:27)
Lina, gali man krauti.  mirksiukas.gif  3-4 zmoniu priimsiu. rolleyes.gif

Liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 12 03, 21:27)
Tiesa, Klaipedoje irgi turim kas priima sios savaite siunta, tai klaipedietes galesim issiusti  thumbup.gif

Nuostabu !!!! O dar, nuostabesne, klaipediete, priimanti siuntini 4u.gif 4u.gif wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
vienoje is Enfield'o Argos raso, kad yra, bet kas cia zino, kaip is tiesu.
cia as apie ta Trunki ax.gif

o siaip tai tikrai keista - niekur daugiau neranda smile.gif
Atsakyti