Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

Blem 1kg truksta biggrin.gif nu gal dar spes kas ryt ateit:)
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2014 12 03, 21:11)
prašau mane priimti 4u.gif

Jei tik Lina prides, prasom
pasiimti : Aleksotas darbo metu
Atsakyti
Sveikos, naujas dalykas man adreso nuoma, tad norėčiau pasiklausti. Noriu pirkti lėlytes, jos gal apie pusę kilogramo bendrai sudėjus. Jas turėčiau atsiųsti į nuomos adresą. Ir kaip suprantu iš ten galės siuntinukas pajudėti tik sulaukęs 2kg svorio? Bet jei žinau, kad nieko nepirksiu daugiau tuomet galiu prašyti, kad prie kieno nors siuntinio prijungtų? Ar gerai suprantu?
Atsakyti
Galit siųstis ir 10 g, bet minimali mokama suma bus kaip už 2 kg 4u.gif

Linut, kitos savaitės maisto grafiką gal galima? blush2.gif Ši savaitė taip greit pralėkė, nespėjau net susigaudyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Linute, o kaip daznai savo psl. atnaujinate siuntinius ? Matau 1, o pagal mane, tai jau turi buti 2 pristatyti Jums ax.gif Viena turejo pristatyti uzvakar DPD. g.gif
Atsakyti
Idomu, kaip ten musu siuntinukai keliauja i LT rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 04 gruodžio 2014 - 08:33
Kaune as galiu paimti kooperacija, atsiimti reikes Raudondvario pl. darbo metu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2014 12 04, 05:37)
Galit siųstis ir 10 g, bet minimali mokama suma bus kaip už 2 kg 4u.gif

Ačiū, už informaciją 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 12 04, 08:33)
Idomu, kaip ten musu siuntinukai keliauja i LT rolleyes.gif

jeigu paskutines, su busiuku po avarijos, parasyta gi temoje jau.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 12 03, 21:39)
Na va, Venipak ims siunta ryt, tai visai netycia viltis yra, kad penktadieni vezios.

mergaites, as cia kaip jaunas menulis pasirodau- paaiskinkit- kaip cia viskas dabar vyksta- yra mano 6,2 kg siuntinukas- tai jis bus pas kazka ir man laukti kol tas kazkas parasys man zinute kada ir kur galiu atsiimti, ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2014 12 04, 10:16)
mergaites, as cia kaip jaunas menulis pasirodau- paaiskinkit- kaip cia viskas dabar vyksta- yra mano 6,2 kg siuntinukas- tai jis bus pas kazka ir man laukti kol tas kazkas parasys man zinute kada ir kur galiu atsiimti, ar kaip?

laukit žinutės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2014 12 04, 11:48)
laukit žinutės  4u.gif

dekui smile.gif Laabai laukiu smile.gif Butu super savaitgaliui gauti smile.gif
Atsakyti