Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

Lina,
kokiom dienom mazdaug planuojamos siuntos gruodzio pradzioje?
Dekui 4u.gif

ir dar, nusiziurejau cia jusu temeleje Yankee zvakuciu rinkinukus, tai sau paemiau dar viena ir su indeliais.
tai zvakutes labai fainos, bet tas rinkinukas, kur su indeliais - gana pavojingas pirkti, gali jau pristatyti suduzusius indelius. is mano rinkinuko buvo vienas indelis suduzes.

cia tik siaip sakau, kad jau geriau vien zvakuciu rinkinukus pirkti wub.gif

net ir pacioje asdoje siandien buvo tokiu rinkiniu apduzusiu doh.gif
Atsakyti
Aš irgi ką tik parsivežiau siuntinuką iš terminalo, labai labai lauktų daikčiukų gavau, laimės pilnos kelnės ir daugiau lotuliukas.gif tik asda nuliūdino,kad aš per greitumą užsakinėjau ir visai pamiršau apie tą varnelę,kad jei ko neturės nedėtų visai, tai celebrate dėžių nei vienos neįdėjo, o tų mažiukų po 250gr verysad.gif ir visokių kitokių pagal save....galėjo kitom dėžėm ir keisti,tai bent kaina ir svoris atitiktų,o dabar tas dėžutes paskaičiavus ne tas verysad.gif
Didelis ačiū Linai ir visai jos komandai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Thea!: 25 lapkričio 2014 - 19:38
QUOTE(Thea! @ 2014 11 25, 20:37)
Aš irgi ką tik parsivežiau siuntinuką iš terminalo, labai labai lauktų daikčiukų gavau, laimės pilnos kelnės ir daugiau lotuliukas.gif  tik asda nuliūdino,kad aš per greitumą užsakinėjau ir visai pamiršau apie tą varnelę,kad jei ko neturės nedėtų visai, tai celebrate dėžių nei vienos neįdėjo, o tų mažiukų po 250gr verysad.gif ir visokių kitokių pagal save....galėjo kitom dėžėm ir keisti,tai bent kaina ir svoris atitiktų,o dabar tas dėžutes paskaičiavus ne tas verysad.gif
Didelis ačiū Linai ir visai jos komandai 4u.gif

Oi, kaip jus man nuotaika su ta Asda sugadinote. As irgi laukiu ir taip pat substitutu neatsisakius. Jauciu, kad puse bus kitokiu prekiu...

Atsakyti
As ir norejau padekoti uz siuntinuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenka @ 2014 11 25, 21:47)
Oi, kaip jus man nuotaika su ta Asda sugadinote. As irgi laukiu ir taip pat substitutu neatsisakius. Jauciu, kad puse bus kitokiu prekiu...

Dar pridesiu kad tos mazos celebrate dezutes iki 12.21 galioja blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenka @ 2014 11 25, 21:47)

Jusu buvo sumaisytas, tai as pati asmeniskai, varneles deliojau ir jusu saskaita tikrinau. Dar ir zinute ant jos parasiau biggrin.gif Viskas ok 4u.gif

Aciu merginos uz grazius zodzius! wub.gif

THEA, kaina neturetu buti didesne. Gali buti brangesne preke, bet skaiciuos vistiek ta kaina, kuria jus buvot uzsisakiusi. Tas pats ir su svoriu. Tik, kad aisku, dezutes kad ismakalavo, tai labai negerai doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 11 25, 22:17)
Jusu buvo sumaisytas, tai as pati asmeniskai, varneles deliojau ir jusu saskaita tikrinau. Dar ir zinute ant jos parasiau  biggrin.gif Viskas ok  4u.gif

Aciu. Gera nuotaika sugrizo smile.gif Beliko sulaukti.
O tai jei pakaitalus deda, tai saskaitos nekeicia?

Ir ar gali rytoj jau lapkricio 22 d.siuntas pristatyti? Gavau vienipako zinute, taciau gali buti ir is kitos vietos. Nezinau, kam nusiteikti - 2 kg ar 18 kg smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jelenka: 25 lapkričio 2014 - 21:36
Na, nemanau, kad spejo dar g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 11 25, 22:17)

THEA, kaina neturetu buti didesne. Gali buti brangesne preke, bet skaiciuos vistiek ta kaina, kuria jus buvot uzsisakiusi. Tas pats ir su svoriu. Tik, kad aisku, dezutes kad ismakalavo, tai labai negerai  doh.gif  doh.gif

Kalbant apie svori tai uzsakiau 7 dideles dezes, gavau tik 4 + 1vnt 0,5kg + 6vnt po 0,25kg. Tai mazdaug gaunasi 0,250kg maziau biggrin.gif ovdel kainos tai juk ir taip visad mazesnes pakuotes brangesnemis kainomis. Na nieko, bet kad idomi parduotuve tai tikrai biggrin.gif
Atsakyti
Koks sikart kurjeris tvarkingas biggrin.gif Is vakaro parase zinute, kad ryt atves siunta. O siryt gavau dar viena SMS, kad siandien pristatys siuntinuka. Na ir tikrai, per piet visi saldainiai buvo pas mane ant stalo - 10,5 kg lotuliukas.gif
Aciu.
Atsakyti
QUOTE(boruzhe @ 2014 11 25, 22:34)
Koks sikart kurjeris tvarkingas biggrin.gif Is vakaro parase zinute, kad ryt atves siunta. O siryt gavau dar viena SMS, kad siandien pristatys siuntinuka. Na ir tikrai, per piet visi saldainiai buvo pas mane ant stalo - 10,5 kg lotuliukas.gif
Aciu.

apsivalgysit lotuliukas.gif cool.gif
Atsakyti
Lina, kaip su Tesco maistu situacija, gal pasitaisė? blush2.gif Gal jau galima užsakinėti? Su ASDA baigiame pražilti, nes ir man privėlė šįkart doh.gif Niu kas per čiūdna parduotuvė cool.gif
Atsakyti