Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(Limcamca @ 2014 11 26, 19:05)
Dar tikrai galit koreguoti uzsakyma. Net, jei nieko naujo nepridesit, vistiek spauskit edit, ir padarykit toki pat checkout'a. Tik nepamirskit nuimti varneliu.

Ar gali buti kad nera g.gif baigiu prazilti blink.gif blush2.gif kazkada tikrai pamenu buvo
antra karta daryti apmokejima ? blush2.gif nu nera tu varnu doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 26 lapkričio 2014 - 20:30
Lina, o galima jūsų prašyti, jei ten kokia super akcija asdoj, kad jūs sužiūrėtumėt ar pristatė pagal ją, ar jau čia labai apkrautume blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 11 26, 15:45)
Laba,
Lt biuras uzverstas siuntomis. Kiek zinau, lapkricio 22 d siunta siandien perduodama Venipakui.

zinute thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, o as jus sistemoje atnaujinti skaiciukai? Mano sia savaite turejo ateiti kelios prekes, bet nematau pasikeitimu unsure.gif
Atsakyti
Stebuklas bigsmile.gif Kaip kitaip pavadint Jusu greicius lotuliukas.gif 4dieni uzsakiau, o siandien visos gerybes jau pas mane thumbup.gif Labai didelis Jums aciu 4u.gif P.S. Asda nieko nesumaise, nors abejoju ar nuemiau varnele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicka1 @ 2014 11 27, 11:13)
Stebuklas bigsmile.gif Kaip kitaip pavadint Jusu greicius lotuliukas.gif 4dieni uzsakiau, o siandien visos gerybes jau pas mane thumbup.gif Labai didelis Jums aciu 4u.gif P.S. Asda nieko nesumaise, nors abejoju ar nuemiau varnele thumbup.gif

Oi, laukiu-laukiu irgi 4u.gif
Atsakyti
Mamytės, kur ieškot karnavalinių drabužių berniukams? O gal kuri turit perleist 98 d. (nesvarbu personažas)
Atsakyti

Kokiose int.parduotuvese žiūreti ugg?
Atsakyti
Lina, parasiau jums email-a, tikiuosi, kad gavote. Atidekite mano siuntinuka iki kitos savaites. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2014 11 27, 12:08)
Mamytės, kur ieškot karnavalinių drabužių berniukams? O gal kuri turit perleist 98 d. (nesvarbu personažas)

Humana, Gausa, ranku darbas, nuoma, Rimi kazkokius maciau (del dydzio abejoju tik ar buvo maziuku) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicka1 @ 2014 11 27, 11:13)

wub.gif wub.gif

Ispudinga kaina, kam patinka kvepalai. 11 svaru uz 100 ml BEYONCE HEAT
Papildyta:
Kaunas.
Visa diena-Petrasiunai. Arba dar galima 8-17val Savanoriuose,netoli hyper maximos.
Tai jei kazkam tinka,junkites 4u.gif

1. jovita2014
2. Audry

Šilainiai
1. *Simple* (Aida V)
2. Sadi
3. radminta
4. natalia77 (Natalia V)

VILNIUS

PILAITE
1. Renata
2.

Bajoru kalvos
1. Zalia Ruta
2. Duti
3.
4.
uzteks.

Kaunas, Savanoriu pr. netoli Mc.Donaldo (darbo laiku)

1. Daimen
2.anira12

Atsakyti
Kaunas.
Visa diena-Petrasiunai. Arba dar galima 8-17val Savanoriuose,netoli hyper maximos.
Tai jei kazkam tinka,junkites 4u.gif

1. jovita2014
2. Audry

Šilainiai
1. *Simple* (Aida V)
2. Sadi
3. radminta
4. natalia77 (Natalia V)

VILNIUS

PILAITE
1. Renata
2.

Bajoru kalvos
1. Zalia Ruta
2. Duti
3. fruttys (jei dar neiskeliavo)
4.
uzteks.

Kaunas, Savanoriu pr. netoli Mc.Donaldo (darbo laiku)

1. Daimen
2.anira12
Atsakyti