Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė III

QUOTE(Magnifique @ 2015 02 12, 19:13)
Mane ir toliau vargina skausmai, manau, kad vel zidiniu ant pusles slapimo atsirado, nes ypac rytais (5 is 7 rytu atsikeliu del pilvo skausmo) sunku nusislapinti buna... Eisiu MRT pradziai manau darytis, o jei ten daug visko-pas giniu vel eisiu, nes uzkniso juodai.

Vaiku nenusimato?
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 02 12, 20:59)
Vaiku nenusimato?

Ne. Reumatologai neleidžia gydymo nutraukt ir dabar dar teks matyt pasirasyt ant tolimesnio gydymo 5metam, tai vaiku iki 30-mecio nebus jau manau.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2015 02 13, 00:18)
Ne. Reumatologai neleidžia gydymo nutraukt ir dabar dar teks matyt pasirasyt ant tolimesnio gydymo 5metam, tai vaiku iki 30-mecio nebus jau manau.

kiek paskaiciau apie jusu pasisakyma apie liga,tai turite visko kaip ir as doh.gif o kodel jums neskiria hormonu?
Atsakyti
QUOTE(dangira1 @ 2015 02 13, 11:34)
kiek paskaiciau apie jusu pasisakyma apie liga,tai turite visko kaip ir as doh.gif o kodel jums neskiria hormonu?

Paskutini karta tipo per maza stadija(ji ir negalejo but normali-po pusmecio buvau operuota) gydytojas pats sake, kad normalus zidiniai per 7metus is nieko pasidaro. Bet jau po puses metu buvo issiseje per visa pilva. Geriu kt su retom pertraukom, del skausmo mano desinej pusej, nepadetu nei visanette, nei kas kitas, ten sutrumpejes gimdos raistis ir i ji nervas istriges, ten istisai dirgina ir skauda smarkiai, aisku zidiniai atsirade naujai irgi savo prideda.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2015 02 13, 11:33)
Paskutini karta tipo per maza stadija(ji ir negalejo but normali-po pusmecio buvau operuota) gydytojas pats sake, kad normalus zidiniai per 7metus is nieko pasidaro. Bet jau po puses metu buvo issiseje per visa pilva. Geriu kt su retom pertraukom, del skausmo mano desinej pusej, nepadetu nei visanette, nei kas kitas, ten sutrumpejes gimdos raistis ir i ji nervas istriges, ten istisai dirgina ir skauda smarkiai, aisku zidiniai atsirade naujai irgi savo prideda.

bet jeigu jums zidinius sudziovintu,tai tikrai skausmu apmazetu,bent jau man tai zidinius sumazino,nes kur tik ju nebuvo,slapintis irgi buvo kancia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dangira1 @ 2015 02 13, 17:11)
bet jeigu jums zidinius sudziovintu,tai tikrai skausmu apmazetu,bent jau man tai zidinius sumazino,nes kur tik ju  nebuvo,slapintis irgi buvo kancia verysad.gif

Manau, kad apmazintu, bet man tada kentet reik 5metus ir vel operuotis...
Atsakyti
[quote=Magnifique,2015 02 13, 19:29]
gal ta raisti galima atpalaiduoti?o kokios reumotologines bedos?
Atsakyti
[quote=dangira1,2015 02 14, 11:11]
[quote=Magnifique,2015 02 13, 19:29]
gal ta raisti galima atpalaiduoti?o kokios reumotologines bedos?
[/quote]
Negalima, nes tada nebelaikys gimdos normaliai, iskritinet ji prades ir nestumas neimanomas manau, nes spaus itas vietas didejanti gimda. Del to raiscio tai dvi iseitys-nestumas GAL pratampys arba tiesiog salint gimda su viskuo. Jaunatvinis idiopatinis artritas jau nemazai meteliu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnifique: 14 vasario 2015 - 11:00
QUOTE(Magnifique @ 2015 02 13, 19:29)

as manau, kad jau tavo atveju gali skirti stipresnius hormonus, nei KT. Juk esi dar jauna, o endo gana smarkiai pazengus.
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 02 15, 21:16)
as manau, kad jau tavo atveju gali skirti stipresnius hormonus, nei KT. Juk esi dar jauna, o endo gana smarkiai pazengus.

Bet reikia laukt ilgai, leist zidiniam veseti, nes per
Metus nebus is visisko isdeginimo zidiniu 4st kad skirtu jau tuos rimtus, o visanette sake nepades.
Atsakyti
Nu va, uzsirasiau kovo 2d MRT mokamam, pasidarysiu, tada jei ten labai ras kazka pilve-kreipsiuos pas gydytoja...
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2015 02 15, 21:10)
Bet reikia laukt ilgai, leist zidiniam veseti, nes per
Metus nebus is visisko isdeginimo zidiniu 4st kad skirtu jau tuos rimtus, o visanette sake nepades.

as jusu zodziuose jauciu dideli nusivilima,taip ir as jauciausi kai N metu vazinejau po visa lietuva,kiek isleidau pinigu privatiems daktarams ir niekas nieko nepadejo,bet kai paskyre visannette,tai nusvito gyvenimas,tada as ir prisiregistravau i si puslapi,kad papasakot savo patirti ir gal kam padesiu.Todel siulyciau ir jums neisbandzius nesakyti ne.
Atsakyti