Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė III

QUOTE(dangira1 @ 2015 02 17, 11:54)
as jusu zodziuose jauciu dideli nusivilima,taip ir as  jauciausi kai N metu vazinejau po visa lietuva,kiek isleidau pinigu privatiems daktarams ir niekas nieko nepadejo,bet kai paskyre visannette,tai nusvito gyvenimas,tada as ir prisiregistravau i si puslapi,kad papasakot savo patirti ir gal kam padesiu.Todel  siulyciau ir jums neisbandzius nesakyti ne.

As nesakau NE, bet gydytojas sako NE. Nepades ir neisraso ju ir viskas. Tipo ir taip to dienogesto gaunu pakankamai, nes KT mano su juo, o as be pertrauku varau ir skausmo priezastis tipo didelio ne zidiniai, o tos saaugos ir raisciai del ju sutrumpeje ir nervau pazeisti....ziuresim, gal po MRT jei eisiu pas ji, kazka pergalvos...
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2015 02 17, 10:07)
As nesakau NE, bet gydytojas sako NE. Nepades ir neisraso ju ir viskas. Tipo ir taip to dienogesto gaunu pakankamai, nes KT mano su juo, o as be pertrauku varau ir skausmo priezastis tipo didelio ne zidiniai, o tos saaugos ir raisciai del ju sutrumpeje ir nervau pazeisti....ziuresim, gal po MRT jei eisiu pas ji, kazka pergalvos...

Labas vakaras gal is merginu susiduret kas su tokia nesamone kaip pas mane ? Pries dvi savaites uzpuole bakterine vaginoze turbut taip parasiau nelabai pasiduoda gydimuj gyditoja dar israse tablete viena nuo grybelio profilaktiskai . Isgert isgeriau bet menesiniu turejau tik 1 diena sekmadieny gausios net labai ir beproto skausmingos pilvas ir dabar skauda maudzia kaip sirgt kad tureciau . Is antradienio y treciadienio nakty papludau kraujais susitvarkius isidejau paketa ryte atsikelus paketas svarus ir vel ju nera . Kraujas labai tamsus juodas . Gabaliukais turbut dar nuo bakterijos . Ryt skambinciu gyditojai tikiuosi priims . Vienoj kiausidei turiu policictiniu cictu , bet jos mazytes . Ar gali jos tokiu nesamoniu prikrest . Paskutiniu metu tyrimai hormonu yra nereguliarus nukrenta iki kritines ribos paskuj vel pakyla . Ir pastoviai prakaituoju naktim gyditojai sakau gal man menopauze jau prasideda . Kaip galvojat kas cia per nesamone .
Atsakyti
Eikit pas ginekologa, mes cia forume nieko nediagnozuosim...
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2015 02 18, 21:57)
Eikit pas ginekologa, mes cia forume nieko nediagnozuosim...

Tai ryt skambinciu gyditojai . Tik tarp kitko paklausiau gal kas susidurus buvo . Soriukas .
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2015 02 19, 00:37)
Tai ryt skambinciu gyditojai . Tik tarp kitko paklausiau gal kas susidurus buvo . Soriukas .

Tik nepagalvokit, kad piktaias cia jums pasakiau smile.gif tiesiog tikrai reikia pas gydytoja, echoskopijod, apziuros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2015 02 16, 15:40)
Nu va, uzsirasiau kovo 2d MRT mokamam, pasidarysiu, tada jei ten labai ras kazka pilve-kreipsiuos pas gydytoja...

papasakok kaip sekesi.
O gydytojas tau MRT neraso, kad turi mokamam eiti?
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 02 19, 14:03)
papasakok kaip sekesi.
O gydytojas tau MRT neraso, kad turi mokamam eiti?

Nzn rasytu ar ne, anksciau nesiule pats man... Sian skauda pilva kazko labai....nei ibuprofenas 600mg nepadejo...
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2015 02 19, 12:20)
Nzn rasytu ar ne, anksciau nesiule pats man... Sian skauda pilva kazko labai....nei ibuprofenas 600mg nepadejo...

Labas vakaras mano gyditoja nustate kad man bakterine vaginoze persimete y gimda israse dvejius antibijotikus CO amoxiclav625 mg ger tris kart per diena ir Metronidazole400mg gert du kart dienoj . Ar kuri gydetes tokiom dozem ir jei nepraeis sake sius sviestis . Bet mano simtomai ir tepliojimai rodo kad endometrijoze vesa jau neblogai . Esu pasimetus . Magnifique o jums kartais pilva skauda ne nuo saaugu . Nes jos y jokius nuskausminimus nereguoja ?
Atsakyti
Net nebezinau ar daryt MRT ar ne. Gyd poliklinikoj nusistebejo, kad MRT isvis prie endo gali kazka patodyti, straipsniuose angliskuose pusej raso, kad is jo jokios naudos... Tai dabar galvoju, kad blem jei jokios naudos, tai gal nesidaryt... O tai pas mane 80-90€ nesimeto taip, kad svaistyt galeciau beverciams dalykams...
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2015 02 25, 07:51)
Net nebezinau ar daryt MRT ar ne. Gyd poliklinikoj nusistebejo, kad MRT isvis prie endo gali kazka patodyti, straipsniuose angliskuose pusej raso, kad is jo jokios naudos... Tai dabar galvoju, kad blem jei jokios naudos, tai gal nesidaryt... O tai pas mane 80-90€ nesimeto taip, kad svaistyt galeciau beverciams dalykams...

na as kaip tik pasakyciau,kad tik MRT man parode visa tiesa,nes kitaip tik kas vel laparaskopija reiktu daryt? schmoll.gif
Atsakyti
Butent taip ir raso, realus vaizdas- tik laparoskopija. MRT nebent labai dideli, gilus zidiniai (pas mane tokiu but nelabai gali- 10men po laparoskopijos) ir dariniai (cistos) ir saaugos, bet sitos ir taip aisku kur mazdaug....
Atsakyti
Sveikos,
turiu ir as sia problema, isaiskejo neseniai - pries 2 vaiko pastojima, gydytoja sake nemato bet apciopia ja, po gimdymo jau matosi 2mm per echo, mirena organizmas ismete, pagerus KT tokiu salutiniu sulaukiau kad iki siol neatsigaunu, reikes vel eit pas gydytoja, o sakykit - kitu gydymo budu nera su ja susidorot, tik hormonai? unsure.gif Kaip greitai kazin ji auga...
Aciu 4u.gif
Atsakyti