Įkraunama...
Įkraunama...

Auginam pilvukus toliau

QUOTE(burbuliacija @ 2014 11 28, 19:33)
Tino, mano tikslas tikrai ne gasdinti, bet as manyciau kad tas kaklelio patikrinimas butu vienas is rutinines apziuros elementu, kurio nereiktu ignoruot ir viskas. Tiesiog pasitikrint, isitikint kad viskas gerai ir toliau sau megautis  nestuke.gif  Ypac su dvynukais, tikrai daznai pasitaiko kad jis pradeda trumpeti anksciau. Kiek zinau tai gine apziuri, galima ultragarsu kazkaip ir ant samalioto.
Edenut, savijauta siandien geresne- aciu  4u.gif  Darbuojuos visa diena.

Armante  doh.gif  ziurek ar  nereiks antro biuletenio imt dabar del kaklo

Vega56 sveika prisijungus ir sveikinu su ilgai laukti stebuklu 4u.gif

labai pritariu...paprastas gi dalykas.geriau anksciau uzgaudyt,nes po to jau nelabai ka pakeisi.is savo patirties zinau...

Atsakyti
Labutis nestulytes 4u.gif klausimukas? g.gif Slapumas slapumas ir dar karta slapumas..Jau net uzsaukt negaliu,tiesiog banga tokia ,kad pareina tai baisu kad iklotukas nesugers.Ar cia normalu taip?Jus jau vyresnes,tai gal ka pasakytumet.Mano pilvukui siandien 7sav 2d nestuke.gif gal cia sakau Crinone taip pasisalina,nes viduj tai nera labai daug tos varskes schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristiana1: 29 lapkričio 2014 - 14:38
labas rytas, na slapumas turbut ne tik nuo Crinone, as jau nebenaudoju bet vis dar slampa, gal siek tiek maziau nei naudojant Crinone... matyt tokia nestukiu dalia 4u.gif

kaip kitos nestukes wub.gif ramybe, visos savaitgaliauja hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 30 lapkričio 2014 - 09:48
Edena, nebuvo baisu Crinone nutraukti?
Atsakyti
QUOTE(Vega56 @ 2014 11 30, 12:55)

O kodel turetu buti baisu blush2.gif juk nenaudosi visa nestuma mirksiukas.gif "normalios"nestukes isvis jo nenaudoja, tad 12 sav.ir taip jau sociai 4u.gif as tai jau laukiu kitos savaites ir jei tik gaunu leidima, iskart nutraukiu, atsibodo jau jis man doh.gif ax.gif jei nestumas normalus, viskas normaliai vystosi ir tyrimai geri, tai kam tas crinonas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vega56 @ 2014 11 30, 10:55)

Labas rytas visoms 4u.gif

As nutraukiau 8 sv, ir sveiki gyvi visi smile.gif Zinau kas ir po teigiamo testo nutrauke, ir viskas gerai.

Kazkaip man labai keistas tas visas reikalas su tuo papildomu progesteronu, klinikos niekaip nesusitaria ir neturi vienos nuomones ir nezinia kuom cia tiketi g.gif

Atisiuk, sveikinu mus su 12sv pradzia mirksiukas.gif 4u.gif

Tylu tylu, cia na bet dazniausiai savaitgaliais visos kazkuom uzsieme.

As tai labai dziaugiuosi geresne savijauta smile.gif Tikiuosi cia jau tas pagerejimas prasideda ir pagaliau bus galima pradeti gyventi.

Edena, kaip tavo shopingai uzsibaige? ko dar prisipirkai ir mum nepasakei? biggrin.gif

As tai nusipirkau viena daigta is Amazon, bet su vaiku nesusije, siaip namu ukiuj. Bet nuolaida gavau tai gal tik kokius 10euru, visai nepasakyciau kad butu Black Fridishka kaina doh.gif Tai pasidziaugt ar pasigirt visai neturiu kuo huh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 30 lapkričio 2014 - 11:56
Vega56 na kadangi is pradziu 2 reikejo, tai pasidariau 10 sav jau buvo virs 100 nmol atsakymas, tai nuo tada sumazinau iki 1 pasidariau vel uz 5 dienu prog buvo vel 100, , tai dar po savaites naudojimo tik 1Crinone rytais buvo 11 s 3 d. kai nustojau detis ir ta viena,ir vel uz kokiu 4 d. pasidariau prog ( del visa ko ) tai buvo 96 tai reiskias jau pakankama kieki pats organizmas gamino 4u.gif tai taip stebedama skaiciukus ir nutraukiau, kitoms "normalioms" tai jo aisku nereikia, bet as deja buciau turbut netekusi savo zirniuka, nes netgi su 2 crinone buvo prog iki 36 nmol (apie 10 ng) nukrites cia kritine riba, be crinone isvis garantija nebutu zirniuko, tiesiog kai kurioms organizmas nelabai gamina progesterona ir kai kurioms butinas jis iki 12 sav ir netgi ilgiau buna vartoja sad.gif

Burbuliacija daugiau nieko neprisipirkau lotuliukas.gif Tik ta kedute ir Carter's pora komplektuku ir 7-pack bodziu uz 18 usd bigsmile.gif Tai kaip suprantu ne kazka besutaupei amazon, as ta kedute amazone pirkau irgi.. Bet siaip tai nedaug labai laiko turejau, kazkaip vakare nebelindau nebuvo jegu shopingams doh.gif
As si savaitgali irgi geriau jauciuosi, beje nuo vakar pradejau perskaicius citrinos pora riekeliu karstu vandeniu uzpilu ir ciut medaus, ryte tik atsikelus isgeriu, skamba rugsciai bet pasirodo atvirksciai - nusarmina visa organizma rugstis nuima sis skystimelis, tai man labai patiko ir vakar ir siandien ir savijauta geresne , gal taip sutapo bigsmile.gif

Ir siandien geriausia pasaulyje dalyka instaliavausi clap.gif NEBERODO SUPERMAMOSE LENDANCIU IKYRIU REKLAMU clap.gif Tu sokinejanciu banderiu langu Eurovaistiniu ir panasiai thumbup.gif
Tereikia i Google isivesti download ADBLOCK ir narsykles pavadinima kuria naudojat ( jei mozilla tai mozilla vest, jei Explorer tai ji vest , zodziu savo narsyklei, ir veikia , nei vienos ikyrybes nebemeta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 30 lapkričio 2014 - 13:31
QUOTE(Edena @ 2014 11 30, 13:22)
As si savaitgali irgi geriau jauciuosi, beje nuo vakar pradejau perskaicius citrinos pora riekeliu karstu vandeniu uzpilu ir ciut medaus, ryte tik atsikelus isgeriu, skamba rugsciai bet pasirodo atvirksciai - nusarmina visa organizma rugstis nuima sis skystimelis, tai man labai patiko ir vakar ir siandien ir savijauta geresne , gal taip sutapo  bigsmile.gif

Nu va kaip saunu, gal vaistuka savo radai smile.gif As tai citrina su vandeniu ir medum irgi kartais pageriu, per tas blogasias savaites gerdavau nes nei arbatos nei vanduo paprastas nelindo, o toks misinukas -lindo visai neblogai, ir be to labai sveika jis ir siaip, tai dabar gerai zinot kad ir nuo rudsciu galbut padeda 4u.gif

Oi man rytoj didzioji diena rolleyes.gif einu pas daktariuka su visu USB, ziuresiu kad jis man ten prirasys i ji biggrin.gif O siaip tai rytoj matuos man visas tas raukslytes ir visa kita, zodziu tas didysis pirmo trimestro skanas, tai ir laukiu ir jaudinuos. Jau visa youtube issinarsiau del tos sprando raukslytes, kaip ji turi atrodyt ir kaip ne ax.gif tai kaip sakiau, ir baisu ir norisi viska greiciau praeiti ir duok dieve isitikinti kad viskas gerai ax.gif

Ir gal dar lytis aiskiau suzinosiu abieju bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 30 lapkričio 2014 - 13:35
QUOTE(burbuliacija @ 2014 11 30, 13:34)

Oi man rytoj didzioji diena  rolleyes.gif  einu pas daktariuka su visu USB, ziuresiu kad jis man ten prirasys i ji biggrin.gif  O siaip tai rytoj matuos man visas tas raukslytes ir visa kita, zodziu tas didysis pirmo trimestro skanas, tai ir laukiu ir jaudinuos. Jau visa youtube issinarsiau del tos sprando raukslytes, kaip ji turi atrodyt ir kaip ne  ax.gif  tai kaip sakiau, ir baisu ir norisi viska greiciau praeiti ir duok dieve isitikinti kad viskas gerai  ax.gif

Ir gal dar lytis aiskiau suzinosiu abieju  bigsmile.gif

ooo kokia rytoj svarbi diena bigsmile.gif oi kaip idomu !!! leliai turbut bus dar paauge bigsmile.gif oi kaip idomu!! o rauksle svarbiausia maziau nei 3 mm butu , nesijaudink, viskas bus gerai thumbup.gif Lauksim ziniu cia nekantriai 4u.gif

O man paranoja kad nezinau ar auga mano maziukas pilve nes jau tiek laiko o tas pilvukas beveik visai nesimato nekalbant apie svori , vel pakrites atgal, - 2,5 kg, tai kada jis atsistatys pagaliau , kazkaip neramu sad.gif Maciau pries 2 savaites, ir dar kiek ilgai laukt iki kito susitikimo...kazin ar tversiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 11 30, 14:49)

O man paranoja kad nezinau ar auga mano maziukas pilve nes  jau tiek laiko o tas pilvukas beveik visai nesimato nekalbant apie svori , vel pakrites atgal, - 2,5 kg, tai kada jis atsistatys pagaliau , kazkaip neramu sad.gif Maciau pries 2 savaites, ir dar kiek ilgai laukt iki kito susitikimo...kazin ar tversiu  g.gif

Nu jo, suprantu, kazkazip jau noretus kad kazkas matytusi ar bent svoris puse kg butu paauges, o pas tave dar krenta ? g.gif Na nemanau kad isties kazkas labai blogo jau yra, turbut tas svoris labiausiai i antro trimestro gala ir treciam prisideda, bet suprantu tavo nerima. Gal tu tiesiog tokio sudejimo, juk kitos buna tik 6 kokiam menesi vos pilvuka turet pradeda. Jei is prigimties esi liekna, pius pirmas vaikas, turbut del to neskuba pilvelis lysti 4u.gif Del sventos ramybes neiseitu kur nors nulekt pas gine, kad apsiramint?

Nu as jau jauciu kad mano pilvas siek tiek 'patines' kaip as ji pavadinciau. Aisku, dar toki sumaisyt gali ir su gerai pavalgiusiu pilvu biggrin.gif . Na pas mane aisku pilvas niekada plokscias nebuvo, mano visas svoris jei auga tai pirmoj eilej ant pilvo, tai turbut del to jau pradeda po truputi kaltis jis. Nors svarstykles dar pliuso nerodo schmoll.gif
Atsakyti
Vat as ir esu viena tu, kuriu organizmas prog nenori gamint. Jis pas mane visu nestumu pradzioj buvo toks, kad net nezinau kaip pastodavau, nes O kaip ir neturetu but normali ivykus. Si karta buvo net 40nmol. Su vaistais pasikeliau iki 101nmol tada aprimau. Nors gyd sake, kad dabar jau placenta turi ji gamint ne as, bet man vis tiek baisu. Mazinu ir drebu. Reiks pasidaryt tyrima tada gal bus ramiau.
Papildyta:
QUOTE(Edena @ 2014 11 30, 14:49)

O man paranoja kad nezinau ar auga mano maziukas pilve nes  jau tiek laiko o tas pilvukas beveik visai nesimato nekalbant apie svori , vel pakrites atgal, - 2,5 kg, tai kada jis atsistatys pagaliau , kazkaip neramu sad.gif Maciau pries 2 savaites, ir dar kiek ilgai laukt iki kito susitikimo...kazin ar tversiu  g.gif

viskas gerai 4u.gif manau pirmakartems nestukems jis veliau matosi. O jei tavo klubai platus tai dar veliau. mirksiukas.gif
Mano pilvas is viso prie stuburo priauges. Nezinau kur ten tas lelius randa vietos. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vega56 @ 2014 11 30, 15:15)
Vat as ir esu viena tu, kuriu organizmas prog nenori gamint. Jis pas mane visu nestumu pradzioj buvo toks, kad net nezinau kaip pastodavau, nes O kaip ir neturetu but normali ivykus. Si karta buvo  net 40nmol. Su vaistais pasikeliau iki 101nmol tada aprimau. Nors gyd sake, kad dabar jau placenta turi ji gamint ne as, bet man vis tiek baisu. Mazinu ir drebu. Reiks pasidaryt tyrima tada gal bus ramiau.
Papildyta:

Tokiu atveju tai tikrai reik naudot prg ir tikrint ji pries nutraukiant ir nutraukus. Kai jau toks zemas tai geriau tikrai nerizikuot. Buna kaikurioms reikia ji ilgiau nei 12sv naudot. Gerai kad bent zinai savo situacija ir gali ja priziureti 4u.gif
Atsakyti