Įkraunama...
Įkraunama...

Auginam pilvukus toliau

QUOTE(Maniakas @ 2014 12 11, 09:40)
Sveika, Edena,

Kaune mes lankeme nesciuju kursus Siaures Seimos klinikoje.http://siauresseimosklinika.lt/index.php?page=nesciuju-kursai
Asmeniskai labai patiko, gavome daug reikalingos informacijos. Nebuvo vien sausos paskaitos, ziuredavome mokomuosius filmukus, budavo praktiniai uzsiemimai. Toms seimoms, kurios tai pirmas vaikas, tikrai rekomenduociau. Nenusivyleme !!!!

Maniakai aciu labai uz info 4u.gif kaip tik kiek ziurejau man irgi cia pasirode issamiausi tie kursai , ir maciau iki sausio 15 neturi vietu tai itariu reikes is anksto uzsirasyti vasariui 4u.gif
Atsakyti
mergaites koks nuotaikingas filmukas " baby meets twins" lotuliukas.gif

https://www.facebook...809860385727617

leliukas nesupranta kaip cia du vienodi visiskai leliukai salia lotuliukas.gif cia per musu meet'a kazkada gresia turbut panasus vaizdas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 11 gruodžio 2014 - 10:43
QUOTE(Edena @ 2014 12 11, 10:43)
mergaites koks nuotaikingas filmukas " baby meets twins"  lotuliukas.gif

leliukas nesupranta kaip cia du vienodi visiskai leliukai salia  lotuliukas.gif  cia per musu meet'a kazkada gresia turbut panasus vaizdas  lotuliukas.gif

Nerealus, prisijuokiau thumbup.gif
Papildyta:
Burbuliacija kodel nusiteikineji CP? Gal ir man nusiteikti tam paciam? bigsmile.gif
Marsele labai uzjauciu, tikekimes sis kritimas praeis be pasekmiu (jei nieko neskauda, tikriausiai nieko nebus), o kitus kartus busi daug atsargesne 4u.gif
As tai vaikstau labai letai net, tokia zioploka esu ant kritimu, o dabar slidoka, va vel lengvai pas mus snigtelejo smile.gif Kas del patirties ir ivairiu aktualiu temu gvildenimo, tai sutinku, kad reikia, nelabai kolkas lendu, bet mielai paskaitau, nes patirtis yra vertinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 12 11, 11:43)
mergaites koks nuotaikingas filmukas " baby meets twins"  lotuliukas.gif

leliukas nesupranta kaip cia du vienodi visiskai leliukai salia  lotuliukas.gif  cia per musu meet'a kazkada gresia turbut panasus vaizdas  lotuliukas.gif

Sveikutes,
Vaizdelis geras thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Maniakai,kaip saunu kad pasirodei thumbup.gif Kaip sekasi zmonytei tavo? Kada jau susitikimas dydis su dukryte?Kaip abu jauciates?
Wunder,bus ir tau viskas gerai- o laukimas visada buna zudantis ir bjaurus mirksiukas.gif
Mergaites,o tai pas jus israse nera parasyta placentos lokalizacija?Nes ne leliukas priekyje,o placenta. Pas tas kas turi priekine placentos lokalizacija tai veliau pajaucia judesiukus. Nes pas mane abu kartus parasyta yra placentos lokalizacija uzpakalinej dalyje,gimdos dugne.O per paskutini echo parase kad leliukas guli skersai.
Nors koks skirtumas,svarbiausia kad musu stebukliukams butu viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 12 11, 11:17)
Mergaites,o tai pas jus israse nera parasyta placentos lokalizacija?Nes ne leliukas priekyje,o placenta. Pas tas kas turi priekine placentos lokalizacija tai veliau pajaucia judesiukus. Nes pas mane abu kartus parasyta yra placentos lokalizacija uzpakalinej dalyje,gimdos dugne.O per paskutini echo parase kad leliukas guli skersai.
Nors koks skirtumas,svarbiausia kad musu stebukliukams butu viskas gerai thumbup.gif

Labas rytas 4u.gif

As tai tiktai atsimenu kai pper echo ziurejo, nes man atra kart paziurejo placenta, tai kazkaip ji buvo uz leliuko sikniuko kazkur, kazkur kaip ir apacioj, o israse tai net nepasigilinau g.gif

Wunder nezinau, manau kad bus CP. Uzsieny jie daugiau linke su dvyniais CP daryt. Nezinau aisku, mes dar neaptarem su gyd siu reikalu, bet as kazkaip naturaliam gimdymui dvynuku labai ir nesiversiu blush2.gif

Ka mergytes, reik eit nauja tema kurt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 11 gruodžio 2014 - 11:28
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 12 11, 11:17)

nesciosios kortelej paziurejau tai nerasyta, o ji pas save ten ar uzsirase kazkur tai nezinau, bet sake kad placenta priekineje pilvo puseje ( priekyje) tai taip ir supratau kad tada judesiai tikrai veliau pasijaus 4u.gif
Nezinau kuri cia ta jos lokalizacija gerai , bet raso kad jeigu ji ir dugne tai gali per visa nestuma pakilti, jei nepakyla ale butinai CP daro g.gif bet cia SM skaiciau "Placentos lokalizacija" tai ten ivairiai visos raso ir kalba doh.gif 4u.gif

Bet kokiu atveju dabar mums dar ramu, paskui svarbiau apie 30 sav berods pradeda ziuret, nes ziuriu kad ne visos placentos padetys tinka visiems gimdymo budams, pasirodo ir nuo placentos daug priklauso kurioje ji dalyje doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 11 gruodžio 2014 - 12:24
Mergaites del naujos temos, tai tikiuosi nieko nepamirsau. Nezinau datu nei Wunder nei Blondia( nors ji labai retai pasirodo) nepykit, jeigu esat sake bet neisiminiau , si ryta nelabai galva veikia, nepatikesit- vel pykina siandien sad.gif tai sukuriau temute greitai nes maciau akd si jau baiginejas..
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 12 11, 12:17)
Sveikutes,
Vaizdelis geras thumbup.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif
Maniakai,kaip saunu kad pasirodei thumbup.gif Kaip sekasi zmonytei tavo? Kada jau susitikimas dydis su dukryte?Kaip abu jauciates?
Wunder,bus ir tau viskas gerai- o laukimas visada buna zudantis ir bjaurus mirksiukas.gif

Sveika, Afrodite,

Esu Maniako zmona. Neseniai tik atradau sukurta nauja temute, tai paskaitineju mergaiciu mintis.
Mes jauciames gerai.Didzioji diena sausio gale. Siaip jau nelengva, is pat ryto energijos yra, veliau ji issenka. Miegu taip pat, kaip ji nori: daznai 5 val. ryto ji mane jau kelia. Buna ir 1 val. nakties pasilabina smile.gif Bet tai niekis !!! Judesiukai kiekviena diena darosi tik stipresni. Man tenka net paprasyti, kad skaudziai nesiboksuotu smile.gif
O tu, mergaite, labai saugok save ir savo turta. Isgazdinai mus su vyru taip pat...gulek ir maziukas pasiliks ilgiau. Kai buvau pas gydytoja 32 savaite, tai jis pabreze, kad tokio laiko jau isgyvena...Palaikom jus su vyru ir tikim, kad viskas bus gerai 4u.gif
Visoms mergaitems lengvo nesiojimo ir sveiku mazyliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maniakas @ 2014 12 11, 14:22)
Esu Maniako zmona. Neseniai tik atradau sukurta nauja temute, tai paskaitineju mergaiciu mintis.
Mes jauciames gerai.Didzioji diena sausio gale. Siaip jau nelengva, is pat ryto energijos yra, veliau ji issenka. Miegu taip pat, kaip ji nori: daznai 5 val. ryto ji mane jau kelia. Buna ir 1 val. nakties pasilabina smile.gif Bet tai niekis !!! Judesiukai kiekviena diena darosi tik stipresni.

Maniako zmona, kaip smagu girdeti jusu zinias bigsmile.gif Ir kaip greit jusu didzioji diena… juk mes po jusu vykom i konsultacija, atrodo dar viskas taip neseniai bigsmile.gif Prasom dazniau uzsukti pas mus 4u.gif Kokie mieli pasilabinimai mazosios wub.gif wub.gif Tikiu, kad isgyvenat nerealiai malonu laika wub.gif Linkejimai pilvukui ir vyrui 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2014 12 11, 01:34)
Armante -  mergaitiski sveikinimai smile.gif kaip fainai, kad viskas gerai. O gal turejai omenyje ne, kad dukryte arciau pilvuko sienos, bet placenta? Tada judesiukus pajausi veliau.

na gal, as tai supratau kaip supratau biggrin.gif nes dar jai sakau cia gal pilvukas greiciau issines i prieki, sako nea, cia as grasiai sakau,kad pati poto atsiminciau ka irasyti, tai kaip supratau man to zinoti nei reikia nei nereikia. g.gif

Tiesa, reikia ir man ta sodos tyrima pasidaryti, idomumo delei 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti