QUOTE(Armante @ 2014 12 01, 12:46)
dabar jau galesi ramiai ramiai nesioti savo maziukus
QUOTE(Edena @ 2014 12 01, 12:50)
jauciu dar echoskopai kokie mandresnti, itariu veido bruozus beveik galejai iziureti
Jo, isties jau dabar jauciuos kad galiu kazkiek atsipusti, ir pasakyt zmonem jau nebaisu kad isties esu

Nu faina.
Edena, jo visi bruozai matos, ir jau matos i ka panasus abu

juokauju zinoma. Man tai jie tokie juokingi tie vaikai, tokie varliukai- galvytes dideles, kojos ilgos ir plonos

juokas ima matant juos ten besivartant . Dave visus jau vizitus iki pat galo, tai dabar du ateinantys bus kas menesi, o po to visi like kas 2 savaites. Tai labai gerai jauciuos kad tikrins daznai
Oi mergytes, as irgi noreciau sniego

nors pas mus jo cia nebuna

jau tas lietus nusibodo, taip slapia visur, net namai tokie dregni.
Armante, kaip tavo kaklas?
Papildyta:
QUOTE(Edena @ 2014 12 01, 12:50)
as jau sunerimus puoliau ziuret ( mano 11s 6d buvo tik 5,1 cm) kad mano jau tikrai per mazas, bet ziuriu vidurkiai tokie lygiai 12 savaiciu
12 weeks 2.13 inches 0.49 ounce 5.4 cm 14 grams
http://www.babycentr...t#ixzz3KdtDccaL
tai Burbuliacija pas tave jie trikrai superiniai kad 11 sav ir vidurkius jau praauge vienas tai jau visai

kuo maitini sakyk, ir as keisiu mityba
tu manes negasdink, nes dabar jau man atrodo kad pas mane drambliukai auga

Maitinuos tai ivairiai- bulves, makaronai, ryziai, salotos, vaisiai, jogurtai, sriubos- zodziu ribu nera

Tik tiek kad as ne karto ne vemiau, viskas turbut ir ejo i beibius, nes siaip man atrode kad daug valgau. Gal jau reiks arklius pristabdyt
Tuo labiau kad savijauta jau zymiai geresne, pykinimo nebera jau kelios dienos ir skrandis nereikalauja maisto pastoviai kaip kad buvo pradzioj