Burbuliacija, as esu apsisprendusi nesidaryt priscos jei echo idealus, nes per daug aplink pavyzdziu, kai pirma prisca parode blogai, viena net vandenis emesi. Visoms viskas gerai, o kiek nervu bereikalingu ir asaru...
O sloga bandau ramint. Ciulpiu influcida ir tikiuosi, kad praeis. Nors ciaudau be sustojimo.
QUOTE(Vega56 @ 2014 12 02, 08:21)
Burbuliacija, as esu apsisprendusi nesidaryt priscos jei echo idealus, nes per daug aplink pavyzdziu, kai pirma prisca parode blogai, viena net vandenis emesi. Visoms viskas gerai, o kiek nervu bereikalingu ir asaru...
O sloga bandau ramint. Ciulpiu influcida ir tikiuosi, kad praeis. Nors ciaudau be sustojimo.
Labas rytas visoms

Beje Vega56 nepamenu is kokio Tu miesto, as cia kai sirgau 8 sav kai buvo ( bet man buvo ir sloga ir bloga savijauta ir gerkle viskas viename, tai vyras homeoptainej vaistinej ( vel toj pacioj kur esu anksciau gyrus lasiukus nuo cistu) nupirko zirniukus nuo persalimo, sake kad as nestuke, parnese, ir po dienos praejo nezinau ar nuo zirniuku, bet tikiu kad ir jie prasidejo

O as siandien atlikau misija, padariau to "vidurinio slapimo" tyrimelius, pristaciau, dar nevalgius reikejo buti kraujuka paeme, ir kita antradieni pas gine, bet su tuo echo ji sake neziures manes ( sake labai senas ir prastas ) tai bruksiuosi pas ja i klinikas iki kaledu pamatyti savo kruopa

Burbuliacija kaip fainai isaiskinai del tu lyciu

sveikos nestukes,
Afrodite
laikykis ir rasyk zinias mums
magnis, magnis ir dar karta magnis
Geriausia pirk ta Diasporal- miltukais
Burbuliacija, su gera konsultacija
Del lyties, tai visiskai sutinku, kad 12 sav. yra 50/50 spejimas. Man patyrusi gydytoja 12 sav. spejo lyti, kuri paskui pasikeite per pirmaji nestuma
Tiksliausia visgi lyti ziureti apie 20 sav., nes buna viskas susiformave.
Visoms sergancioms
Afrodite

QUOTE(Tino @ 2014 12 01, 18:27)
man jau pradėjo naktim tirpti rankos
nei užgultos, nei prispaustos, o užtirpsta...

magnis, magnis ir dar karta magnis

Burbuliacija, su gera konsultacija

Visoms sergancioms

QUOTE(Edena @ 2014 12 02, 09:07)
Labas rytas visoms
Skalauk nosyte su vandenuku kuriame pritirpinta juros druskos
tuo paciu ri gerkle prasiskalauk kad bacilos zemyn nenueitu , druska auksinis dalykas mums nestukems kai vaistuku negalim
Beje Vega56 nepamenu is kokio Tu miesto, as cia kai sirgau 8 sav kai buvo ( bet man buvo ir sloga ir bloga savijauta ir gerkle viskas viename, tai vyras homeoptainej vaistinej ( vel toj pacioj kur esu anksciau gyrus lasiukus nuo cistu) nupirko zirniukus nuo persalimo, sake kad as nestuke, parnese, ir po dienos praejo nezinau ar nuo zirniuku, bet tikiu kad ir jie prasidejo
Tai va galima tikrai ir tokiu zirniuku pabandyti

As kauniete. Gal gali parasyt apie kokia vaistine kalbi?
QUOTE(vilte-kns @ 2014 12 02, 00:03)
varksiuke tai jau tikrai
bet aciu D tavo brangenybe su tavim sveikas ir didelis jau, nervu sugadinai tai jau tikrai,kad nemazai,laikykis,linkiu ,kad per si likusi nestuma viskas sklandziai kaip iki siol butu 

Labai tikiuosi

Idomu kaip musu Afrodite, lyg vakar turejo ja jos daktariukas apziureti, tikekimes viskas labai gerai, tik interneto neturi mums prasibesti.
QUOTE(Vega56 @ 2014 12 02, 09:47)
Rotuses a. homeopatine vaistine ( prie Forto kavines tokios sunkios durys iejimas) , ten pasisakyk kad persalus ir

Afroditei

Mika o magni kasdien geri ? as prisipirkus to Diasporal bet kartai pamirstu isgert, bet itariu ji visa nestuma reikia ir gerti

sveikos,
susiruošiau naminėms SPA procedūroms pries darbus, o gi žiū karšto vandens nebėra
tikrai ?
pageriu aš truputį magnio, bet nedaug. vakar išgėriau diasporal pokelį, tai šiąnakt mažiau tirpo, bet mėšlungis norėjo kojas traukt. tas tirpimas mamai buvo, tai kaip supratau, genetiškai ir nelabai priemonių kokių nuo to yra
bet jei sakai magnis padėtų, būtų
ačiū už patarimą
prie Rotušės homeopatinėj. ten parduodamus žirniukus mums galima. tai aš pirkus Ignatia nuo įtampos, nuo vidurių užkietėjimo
susiruošiau naminėms SPA procedūroms pries darbus, o gi žiū karšto vandens nebėra

QUOTE(Mika... @ 2014 12 02, 10:45)
tikrai ?

QUOTE(Vega56 @ 2014 12 02, 10:47)
prie Rotušės homeopatinėj. ten parduodamus žirniukus mums galima. tai aš pirkus Ignatia nuo įtampos, nuo vidurių užkietėjimo

QUOTE(Edena @ 2014 12 02, 11:07)

QUOTE(Tino @ 2014 12 02, 12:08)
bet mėšlungis norėjo kojas traukt.
Man per pirma nestuma ziauriai traukdavo meslungis, i nakti po kelis kartus net (ypac ipusejus nestumui)

Ligoniukems

As ne kasdien geriu magni, gal kas antra diena. Bet jis geriamas pagal poreiki- nuo visu tirpimu, meslungiu, pilvo maudimo ir tempimo, jeigu yra poreikis, gerkit ta pakiuka kasdien.
Tik man vaistineje sake isgerti po valgio, nes nuo jo irgi rugstingumas kyla

Aciu, zinau ta vaistine, reiks nuvaziuot.
O magni geriu nebent jei maudzia pilvuka ar meslungis traukia. Pastoviai nevartoju.
Siandien kazko pilvukas ispustas, o uzsidejau tunika tokia prie aptemptu...akivaizdziau nei akivaizdu
bet uzsidejau ant peciu sali, susisiauciau ir vaizduoju kad salta

O magni geriu nebent jei maudzia pilvuka ar meslungis traukia. Pastoviai nevartoju.
Siandien kazko pilvukas ispustas, o uzsidejau tunika tokia prie aptemptu...akivaizdziau nei akivaizdu

QUOTE(Mika... @ 2014 12 02, 10:43)
As ne kasdien geriu magni, gal kas antra diena. Bet jis geriamas pagal poreiki- nuo visu tirpimu, meslungiu, pilvo maudimo ir tempimo, jeigu yra poreikis, gerkit ta pakiuka kasdien.

nu vaaa o man gine sakew pries valgi gert ir man ji gert didziausias siaubas nes po jo taip negera budavo rugstu uztai man jo taip ir nesinoredavo viskas gersiu po maisto

Vega56 sveik

Atisiuk jo as optimizmo nepalieku

Tino ignatia as kazkada seniai pirkus, o tau veikia jie? nuo uzkietejimo zinok irgi magnis pramusa...
Labas rytas

Edenute, dziaugiuos kad ipuciau vilties

Visom dar mum reikia palaukti iki tos +-20 savaites, tada jau galesim spalvintis

Nu dar smagu skaityt kad toli grazu ne visos ta prisca darysites, nebusiu viena tokia

Vega56- sveik

Afrodite69- auuu