Įkraunama...
Įkraunama...

Auginam pilvukus toliau

Saugau as save tikrai smile.gif ir ant kedes lipau tik del to,kad ranku nekelti aukstai. Nu negi merginos jus namie nieko nedarot?netvarkot? Gi ir laiptus plaunant galima paslysti.
Butu viskas gerai jei as ant zenes buciau kritus,bet kritau tai ant tos kedes koju. Ryt skambinsiuos gydytojai,kad priimtu. Pilvo nei maude nei ka,nu bet melynes.... nu ir aisku isgastis didziulis. Prisiskaiciau,kad turetu but viskas gerai,nes pilvui nekliuvo,o del smugio zirniukas apsaugotas pilvelyje riebaliniais audiniais
Atsakyti
Sveikutes dar karteli 4u.gif
ziuriu siandien daug prikalbejot, rytoj paskaitysiu, pavargau maloniai smile.gif

OI tik dabar parsitrenkem, dar po visko ir pavalgyt buvom ir parduotuvese.

Na, placiau kaip zadejau, gydytoja patiko, pradzioj isklausinejo visko apie seima gimine, aisku uzkliuvo jai ir tas, kad seimoje yra, bet sako jie dar buna kur tiesiog kaip atsitiktinumas, o buna,kad paveldima ta liga, tai norint suzinoti reiktu arba ji tirti, arba VVT daryt, kad 100 procentu isitikinti.
Aisku echoskopas viska rodo gerai, viska viska apziurejjo, pakomentavo, viskas gerai vystosi, raukslyte ger, sirdute paleio paklausyti, o pabaigoje vyras uzklause lyties, sako na ka mamyte nujaucia, o as aisku tyliu vyras sako tai berniukas, o ji nea, mergyte wub.gif tai taip apsidziaugiau, poto sakau, bet cia jau tikrai, nes galvoju issivaigsiu, sako na mes ne bureju salonas blush2.gif biggrin.gif tai daugiau ir neklausinejau, patylejau biggrin.gif aisku jau 13 savaiciu ir 1-2dienos, pagal echoskopa jos net raso 13 sav ir 4 dienu, tai gal jau tiksliau mato 4u.gif

OI tik kas nuvyle, kad PRISCA krauja ima tik pirmad antrad, tai jei jo noriu turesiu vezt i klinikas, dar paeme kazkoki bendra krauja tai ji rytoj kartu su echoskopu ivertinus pakomentuos. Aisku taip iki galo dar niekas ir neaisku, lauksim rytojaus, bet echoskopas rodo gerai.

Nezinau mintys sokineja, tikiuosi papasakojau risliai biggrin.gif blush2.gif

na ir dar nulekem i ta picerija jUrgis ir drakonas, tai mano skonis matyt priprates labiau prie tradiciniu picu, man musu Paolo daug skaniau, vyrui irgi nelabai patiko, bet busim pabande ax.gif
Atsakyti
oho , svarbi info del to kraujo paemimo! Net paziurejau kada as buvau, tai tikrai, antradieni, hmm kaip keistai tai o negali paimt ir atsakymas kad butu bent kita sav g.gif saldytuve tegul palaiko biggrin.gif
Bet pagaliau pasimatet su mazaja taip issamiai, nu super wub.gif

Marselle, jei nera skausmeliu turetu buti viskas ok, svarbiausia maudimo ir kraujuko kad nebutu tai viskas ok 4u.gif o visoms pasitaiko, aisku as jau jei kur lipu dabar tai laaabai isikibus i penkiad vietas biggrin.gif
O siaip visko buna, juk ir as avarij tada 7 sav turejau ir net kraujuko buvo..

Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 12 10, 21:37)
Taip,kad viskas ok,mes lauksim taves cia mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 10 gruodžio 2014 - 22:23
QUOTE(Edena @ 2014 12 10, 23:21)
oho , svarbi info del to kraujo paemimo! Net paziurejau kada as buvau, tai tikrai, antradieni, hmm kaip keistai tai o negali paimt ir atsakymas kad butu bent kita sav g.gif  saldytuve tegul palaiko  biggrin.gif
Bet pagaliau pasimatet su mazaja taip issamiai, nu super  wub.gif

Kazkoki bendra tai paeme krauja, ryt pasiskambint turiu, kombinuotai ji ziures su echo rezultatais, sake jei atsakymas bus geras, nereikes nei to, bet siaip joa, neima, daugaiu ir neklausinejau, jie butu galimybe gal butu palaike tame saldytuve, bet gal jis ten turi buti greitai peruotas, neaisku.

Dar ka pamirsau, tai mergyte priekinej dali ar kaip cia issireikst, kaip supratai arciau pilvuko tai gal anksciau judesiukus pajusiu g.gif bigsmile.gif

Marselle 4u.gif kad tik viskas gerai butu 4u.gif eina sau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 12 10, 22:30)
Gavau tuos atsakymus Prisca , deka Tino  4u.gif bet as nesuprantu ten nieko, yra kazkoks skaicius amziaus rizika, ir paskui kazkokios chromosomos (23 ir pan) tai ten po jom tie sindromai  g.gif

ir aš nelabai ką suprantu. ai, svarbu tie santykiai kur 1:... na, ginei nuneši, į kortelę įklijuos.

QUOTE(Afrodite69 @ 2014 12 10, 22:37)
Be to,dabar labai daug skaitau apie neisnesiotukus ir ten visur rasoma kad mamytes piena traukia ir nesa kad tik butu mamos pienelis nes jis sitiems maziukams kaip vaistas,apsauga.

taip, aš gimiau mėnesiu anksčiau, tai nemokėjau valgyt. iš pradžių per žarnelę ligoninėj maitino, o paskui mama nusitraukinėdavo pieną (tais laikais pientraukių nebuvo ,tai paprastai sakant nusimelždavo) ir iš buteliuko girdydavo. taip ir neėmiau papo biggrin.gif tad neišnešiotukams visko gali būti.

QUOTE(Armante @ 2014 12 10, 23:27)
Dar ka pamirsau, tai mergyte priekinej dali ar kaip cia issireikst, kaip supratai arciau pilvuko tai gal anksciau judesiukus pajusiu  g.gif  bigsmile.gif

nu įdomu. aš tai ketvirtadienį buvau g.gif ir paėmė.
mano irgi priekinėj daly prisitvitinę, tai kaip tik supratau, kad judesiukus vėliau pajusiu. ir kol kas tik plazdenimai, nors va jau 20 savaitė rolleyes.gif

bet geros naujienos wub.gif

Marselle, nu gal viskas bus gerai, nebelaipiok daugiau unsure.gif aš labai namus tvarkau, bet geriau jau užlipt aukščiau nei tupėt ant grindų žemai. o laipiot buvo sunkiau pradžioj, kai mažiai mažiukai visai buvo, o dabar ramiai aukštyn ir ramiai žemyn cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2014 12 10, 22:05)
Sveikutes dar karteli  4u.gif

Aisku echoskopas viska rodo gerai, viska viska apziurejjo, pakomentavo, viskas gerai vystosi, raukslyte ger, sirdute paleio paklausyti, o pabaigoje vyras uzklause lyties, sako na ka mamyte nujaucia, o as aisku tyliu vyras sako tai berniukas, o ji nea, mergyte  wub.gif tai taip apsidziaugiau, poto sakau, bet cia jau tikrai, nes galvoju issivaigsiu, sako na mes ne bureju salonas  blush2.gif  biggrin.gif tai daugiau ir neklausinejau, patylejau  biggrin.gif aisku jau 13 savaiciu ir 1-2dienos, pagal echoskopa jos net raso 13 sav ir 4  dienu, tai gal jau tiksliau mato  4u.gif

Na smagu kad pasimatet thumbup.gif ir kad viskas atrodo gerai 4u.gif Na jeigu labai rimti nukrypimai tai jie per echoskopa matos, tad tikiuosi kraujas tik patvirtins kad viskas ciki piki mirksiukas.gif Dabar irgi galesi ramiai Kaledu laukti rolleyes.gif
Na matai su tom lytim, isties visur taip anksti jau pasakineja, nors internetas vistiek siek tiek priestarauja ir raso kad toks laikas dar ankstoka. Na ziuresim kiek cia tu siurprizu bus ar nebus biggrin.gif
Atsakyti
Vilte - gal ne taip supratai, as turejau omenyje postai agresyviai skamba, bet ne tu pati smile.gif tiesiog kibernetinis bendravimas tuo ir yra blogis, nes interpretuoji pats tona, pasisakyma, pats susikuri. Gal tiesiog tau taip issireiskia, o man taip atrodo, del to ir pasakiau, kad pabandom vynioti i vata tas musu nuomones, ypatingai mes, kurios jau nebe pirma karta gimdeme, auginam vaikus ir zinom tam tikras tiesas, kurios svarbios musu vaikams. Kad grieztais pasisakymais tikrai nepakeisim kitu nuomones, nors tai ir tiesa. Na manes tai mokyti nereikia, as ir uz natur gimdyma ir uz maitinima, tik uz ji, tai tikrai sutinku su tavo nuomone, tik pasiuliau siek tiek svelniau viska perteikti, kad kitos netukes zinotu, o kaip ten jau bus, tai bus.. As is vis labai jautri ir empatiska, todel gal man taip pasirode. Tikrai nenorejau izeisti, tik pasiuliau.. Nepyk, neiseik, patarimu visiems reikia smile.gif pabendrauk!! Ir pilnatis tikrai visus veikia, ir mane smile.gif

Edena - o tau gydytoja komentavo juk tavo atsakymus, ane? Geri lyg buvo? Tai ten nieko ir nereikia daugiau zinoti

Armante - mergaitiski sveikinimai smile.gif kaip fainai, kad viskas gerai. O gal turejai omenyje ne, kad dukryte arciau pilvuko sienos, bet placenta? Tada judesiukus pajausi veliau.

Marsele - saugokis ir butinai pasirikrink, baisu kaip viskas juk trapu!
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2014 12 10, 22:46)

mano irgi priekinėj daly prisitvitinę, tai kaip tik supratau, kad judesiukus vėliau pajusiu. ir kol kas tik plazdenimai, nors va jau 20 savaitė  rolleyes.gif

Va su tais isitvirtinimais - nezinau kur pas mane isitvirtino bet sake placenta priekineje pilvo dalyje tai ir leliukas priekineje taip iseina smile.gif?? Nezinau sake kad labai gera pozicija
Papildyta:
QUOTE(burbuliacija @ 2014 12 10, 22:46)
Na smagu ka Na ziuresim kiek cia tu siurprizu bus ar nebus  biggrin.gif

aha labai idomu, statistiskai galesim ivertint sodos tyrimus, sapnus, nuojautas ir 12 sav echo lyties pasakymus drinks_cheers.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Pumpule @ 2014 12 11, 00:34)

Armante -  mergaitiski sveikinimai smile.gif kaip fainai, kad viskas gerai. O gal turejai omenyje ne, kad dukryte arciau pilvuko sienos, bet placenta? Tada judesiukus pajausi veliau.

Taip taip, sake tai geri bet dabar pasidejus va lapa bandau ka nors issiruoti, na bet kokiu atveju raso kad rizika zemiau ribos ir rodo maza rizika. Tik Ib-hCG toks maziukas 19,6 ng/ml bet gal cia kazkoks kitoks g.gif Tiesa ties IVF irasius, kad "Nezinoma" tai nerodo kad IVF darem thumbup.gif
Papildyta:
nu va tiek issiasikinau kas tures ats, kad
13 chromosomos trisomija – Patau sindromas,
18 chromosomos trisomija – Edvardso sindromas,
21 chromosomos trisomija – Dauno sindromas.

ir ties jom tikimybiu skaiciai surasyti, tik nesuporantu kas ta biochemine T21 rizika ir amziausi rizika g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 12 11, 09:03)
Va su tais isitvirtinimais - nezinau kur pas mane isitvirtino bet sake placenta priekineje pilvo dalyje tai ir leliukas priekineje  taip iseina smile.gif?? Nezinau sake kad labai gera pozicija
Papildyta:

aha labai idomu, statistiskai galesim ivertint sodos tyrimus, sapnus, nuojautas ir 12 sav echo lyties pasakymus  drinks_cheers.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Taip taip, sake tai geri bet dabar pasidejus va lapa bandau ka nors issiruoti, na bet kokiu atveju raso kad rizika zemiau ribos ir rodo maza rizika. Tik Ib-hCG toks maziukas 19,6 ng/ml bet gal cia kazkoks kitoks  g.gif  Tiesa ties IVF irasius, kad "Nezinoma" tai nerodo kad IVF darem  thumbup.gif
Papildyta:
nu va tiek issiasikinau kas tures ats, kad
13 chromosomos trisomija – Patau sindromas,
18 chromosomos trisomija – Edvardso sindromas,
21 chromosomos trisomija – Dauno sindromas.

ir ties jom tikimybiu skaiciai surasyti, tik nesuporantu kas ta biochemine T21 rizika ir amziausi rizika  g.gif

Aha, ib-hcg yra visiskai kitoks, dar kazkaip vadina alfa hcg.o ir ipusejus nestuma, man atrodo tas paprastas hcg pradeda nykti lyg, mazeja.

Biochemine rizika - tai is kraujo paimta rizika, pagal hormonus, paskaiciuoja, o amziaus rizika dar kitokia, daugiausia ji skaiciuojama dauno sindromui, tas tikimybes abi sudeda ir gaunasi atsakymas. Bent cia kaip as suprantu.
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 12 10, 13:10)
na va aiskiau ir kur dometis, bandysiu pasiskambinti i klinikas, poliklinika ir Mazyli  4u.gif  4u.gif  gali buti kad reiks ir man kazkur uzsiregistruoti ir zygiuoti  4u.gif Ar Afrodite pati spejai nueiti ar ne? Dabar jau isivaizduoju kad niekur neini…

Oi ta jusu zingsnis po zingsnio programa taip gerai skamba  bigsmile.gif  bigsmile.gif  va man kazko tokio ir reikia !!!

Sveika, Edena,

Kaune mes lankeme nesciuju kursus Siaures Seimos klinikoje.http://siauresseimosklinika.lt/index.php?page=nesciuju-kursai
Asmeniskai labai patiko, gavome daug reikalingos informacijos. Nebuvo vien sausos paskaitos, ziuredavome mokomuosius filmukus, budavo praktiniai uzsiemimai. Toms seimoms, kurios tai pirmas vaikas, tikrai rekomenduociau. Nenusivyleme !!!!
Atsakyti
As tai siulau nevengt kazkokiu temu, juk tam forumas ir yra. Bet kaip ir kitos merginos raso- nepult irodinet savu tiesu, kokia yra kito nuomone, tokia. Aisku tik viena, kad musu visu organizmai, nestumai, genetika skirtingi ir butent del siu dalyku mes visos gimdysim ir maitinsim vaikus skirtingai. Cia normalu, juk mama gamta taip sukure. Vienos pagimdys per 45 min., pienas upems begs kitoms, kitos- CP laukia, nes dvynukai ir kitos priezastys.

Vilte-kns, tikrai gali grizti ir rasyti 4u.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2014 12 10, 23:37)
nugrauzti speneliai,skauda krutine,sake skauda kai vaikas ciulpia piena-bet kas keisciausia is jos girdet,kad ai pakentesiu,pripras mano krutine prie to ir svarbiausia kad vaikui pieno uztenka ir jis jam siuo metu pats geriausias maistas ir vaistas.

Tai as ir sakau, kad tas procesas bus per kancias i zvaigzdes, pradzia tikrai sunki, paskui malonumas wub.gif Viskas bus gerai, Afrodite, maitinsi ir bus to pienuko, svarbu nusiteikti ramiai, o fizinio skausmo jau kazi ar kuri bijo is musu, kai tiek praejom... As kazkada bandziau suskaiciuoti, kiek kartu operacineje gulejau, nebesuskaiciavau biggrin.gif O man gi visas punkcijas darydavo be narkozes unsure.gif Tai ko as dar turiu bijot to kruties skausmo smile.gif

Marselle, aisku, kad tvarkomes. As ir rubus islyginu, kazka pasivalau, bet nieko sunkiai nekilnoju, jokio kibiro su vandeniu nekeliu, prisileidziu nedaug, jei reikia mirksiukas.gif Saugokit save 4u.gif
Atsakyti
Labas merginos happy.gif

Armante nuostabios naujienos wub.gif man liko lygiai savaite iki didziojo pasimatymo, jauciuosi lyg sededama uz duru ir laukdama egzamino biggrin.gif nieko taip nenoriu siame etape, tik kad viskas butu gerai, taip kaip ir jums visoms
Atsakyti