QUOTE(Edena @ 2014 11 26, 20:28)
Prirase tyrimu kalna priklausanciu tai vesiu prisiduot nevalgius ryte reikia, tai kuri ryta istversiu nieko i burna neisidejus tai minsiu i poliklinika kraujo duot
Siaip tai gine tokia griezta ir susiraukus kaip atsiprasant, viena vieta

nu bet tik tiek kad labai konkreti , pasirodo ji ir genetika ziuri klinikose. Tai itrauke i nesciuju iskaita, bet kas geriausia kad nesiosios korteles vistiek negavau

eisiu uz 2 sav su tyrimais tai gal pagaliau tada gausiu

nezinau net pamirsau paklaust, o isejus jau geda buvo sugrizt , galvoju gal del tyrimu kad dar nieko neturi tai nesupilde
Jooo del eiliu Atisiuk kartais pas mus eilese visose po kokia 10 zmoniu stovi o mamyciu eilej tik kokie 2 zmones, su pavydu ziuredavau, ypac po darbo man kai reikia apsipirkinet tai pavydedavau nestukems, o dar pilvo nesimato tai ka daryt nepatiketu kasininkes sakytu von is cia

dabar tikiuosi kad jis prades rysket greiciau tai galesiu demonstratyviai ten stoveti
Su TA

O pas kokia buvai

?

Jo,laukimas tikrai ilgas ir uzknisantis
Man zinok nesciosios korteles irgi nedave kol nebuvo atlikti visi tyrimai ir jau kai kita akrt atejau tada jau padave -o buvo jau man 15sav. Kauno klinikose kai pirma genetini echo dare irgi sako ar turit nesciosios kortele,sakau ne dar nedave.Tai jie nenustebo,nors man jau buvo 12sav ir 4 d. tai matyt ir tau tas pats.
Greit gausi ir bus gerai
Pas mus ilgos eiles Maximoj o pries sventes tai isvis.Tai man dabar ta kasa isgelbejimas

Nueinam su vyru,viska susidedam i vezimaiti ir prieinam prie kasos,as pasirodau kad esu tikrai jau

ir einu atsisesti o vyras jau deda daiktus i masiukus ir moka
Prades tavi pilvukas rysket-dabar pamatysi neuzilgo pagreiti igaus augimas pilvuko ir svorio

paskui jau lauksi svelniu plazdenimu,o veliau stipresniu BUM
O man jau 6 menuo prasidejo-kaip faina ir tuo paciu neitiketina,nes laikas man letai slenka