Įkraunama...
Įkraunama...

Auginam pilvukus toliau

Nuostabūs nauji namučiai, kaip kažkas minėjo - Kalėdiniai smile.gif bet manau, iki Kalėdų dar atsiras vieni namučiai thumbup.gif

Vežimukus ir aš po truputį žiūrinėju nete, tik iškilo dilema doh.gif kadangi mažiukas gims pavasarį, tai vežimėlį galima būtų pirkti mažesnį (pagal lopšio cm.), bet juk ateis žiema ir jis bus jau ūgtelėjęs, tai kaip ir gali netilpti į lopšį g.gif nes kitos merginos, kurios gimdys prieš vasarą, žiūri mažesnius g.gif
Atsakyti
Na as po vizito, visgi Tino buvai teisi, neziurejo mano maziuko, nes sake organogeneze vyksta ir ale net ko ten jo krutinti jei pries savaite ziurejo, tai dabar ziures tik 18 sav blink.gif negaliu patiket negi dar liko 5 sav iki pasimatymo doh.gif
Prirase tyrimu kalna priklausanciu tai vesiu prisiduot nevalgius ryte reikia, tai kuri ryta istversiu nieko i burna neisidejus tai minsiu i poliklinika kraujo duot biggrin.gif
Siaip tai gine tokia griezta ir susiraukus kaip atsiprasant, viena vieta biggrin.gif nu bet tik tiek kad labai konkreti , pasirodo ji ir genetika ziuri klinikose. Tai itrauke i nesciuju iskaita, bet kas geriausia kad nesiosios korteles vistiek negavau lotuliukas.gif eisiu uz 2 sav su tyrimais tai gal pagaliau tada gausiu biggrin.gif nezinau net pamirsau paklaust, o isejus jau geda buvo sugrizt , galvoju gal del tyrimu kad dar nieko neturi tai nesupilde doh.gif

Jooo del eiliu Atisiuk kartais pas mus eilese visose po kokia 10 zmoniu stovi o mamyciu eilej tik kokie 2 zmones, su pavydu ziuredavau, ypac po darbo man kai reikia apsipirkinet tai pavydedavau nestukems, o dar pilvo nesimato tai ka daryt nepatiketu kasininkes sakytu von is cia lotuliukas.gif dabar tikiuosi kad jis prades rysket greiciau tai galesiu demonstratyviai ten stoveti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 11 26, 20:28)

Prirase tyrimu kalna priklausanciu tai vesiu prisiduot nevalgius ryte reikia, tai kuri ryta istversiu nieko i burna neisidejus tai minsiu i poliklinika kraujo duot  biggrin.gif
Siaip tai gine tokia griezta ir susiraukus kaip atsiprasant, viena vieta biggrin.gif  nu bet tik tiek kad labai konkreti ,  pasirodo ji ir genetika ziuri klinikose. Tai itrauke i nesciuju iskaita, bet kas geriausia kad nesiosios korteles vistiek negavau  lotuliukas.gif  eisiu uz 2 sav su tyrimais tai gal pagaliau tada gausiu biggrin.gif nezinau net pamirsau paklaust, o isejus jau geda buvo sugrizt , galvoju gal del tyrimu kad dar nieko neturi tai nesupilde  doh.gif

Jooo del eiliu Atisiuk kartais pas mus eilese visose po kokia 10 zmoniu stovi o mamyciu eilej tik kokie 2 zmones, su pavydu ziuredavau, ypac po darbo man kai reikia apsipirkinet tai pavydedavau nestukems, o dar pilvo nesimato tai ka daryt nepatiketu kasininkes sakytu von is cia  lotuliukas.gif  dabar tikiuosi kad jis prades rysket greiciau tai galesiu demonstratyviai ten stoveti  4u.gif

Su TA 4u.gif O pas kokia buvai blush2.gif ? mirksiukas.gif Jo,laukimas tikrai ilgas ir uzknisantis sad.gif
Man zinok nesciosios korteles irgi nedave kol nebuvo atlikti visi tyrimai ir jau kai kita akrt atejau tada jau padave -o buvo jau man 15sav. Kauno klinikose kai pirma genetini echo dare irgi sako ar turit nesciosios kortele,sakau ne dar nedave.Tai jie nenustebo,nors man jau buvo 12sav ir 4 d. tai matyt ir tau tas pats.
Greit gausi ir bus gerai mirksiukas.gif
Pas mus ilgos eiles Maximoj o pries sventes tai isvis.Tai man dabar ta kasa isgelbejimas thumbup.gif Nueinam su vyru,viska susidedam i vezimaiti ir prieinam prie kasos,as pasirodau kad esu tikrai jau nestuke.gif ir einu atsisesti o vyras jau deda daiktus i masiukus ir moka biggrin.gif thumbup.gif
Prades tavi pilvukas rysket-dabar pamatysi neuzilgo pagreiti igaus augimas pilvuko ir svorio thumbup.gif wub.gif paskui jau lauksi svelniu plazdenimu,o veliau stipresniu BUM thumbup.gif
O man jau 6 menuo prasidejo-kaip faina ir tuo paciu neitiketina,nes laikas man letai slenka ax.gif
Atsakyti
Edena, manau taip ir yra, tik mes cia priprate, kad pradzioj mus labai daznai ir idemiai ziurejo, po dvyliktos savaites stosim i eiliniu nestukiu gretas smile.gif

Man siandien baisi diena, toks jausmas, kad skrandis sustojo sad.gif jauciuosi baisiai.

Afrodite, kaip as laukiu tu plazdenimu ir, kad jau matytus ir drasiai galeciau pasidziaugti, kad esu nescia, man to labai truksta -<3
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armante: 26 lapkričio 2014 - 19:48
mes turim vezimukus teutonia ir hartan, hartan man pats geriausias,koki tik esu bandzius vairuoti:D TEUTONIA GERAS IRGI TIK ISIMYLEJAU HARTAN TAI JIS ANTOJE VIETOJE LIKO. biggrin.gif drauges turi emaljungus,maxi cosi ir ta stike tai nuomone ne kokia ypac apie ta stoke turiu.man svarbiausia patgumas vaikui,minkstumas vaziujant ir manevringumas, nera ka liginti su pastaraisiais.pabandykite pastumdyti kas vilniuje gyvenate babcenter berod pas jus banginyje vadinasi tai pacios pamatysite skirumus.
o del sodos bandymo tai istikro netikiu tokiu bandymu biggrin.gif tad mergaites neuzsiciklinkite:)
vakarais kaip bloga tai negaliu ir kada pasibaigs tie grazumai doh.gif

https://www.google.l...p...tml;800;800

https://www.google.l...c...asc;600;600
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-kns: 26 lapkričio 2014 - 20:04
QUOTE(Edena @ 2014 11 26, 20:28)
Na as po vizito, visgi Tino buvai teisi, neziurejo mano maziuko, nes sake organogeneze vyksta ir ale net ko ten jo krutinti jei pries savaite ziurejo, tai dabar ziures tik 18 sav  blink.gif  negaliu patiket negi dar liko 5 sav iki pasimatymo 

O ką aš sakiau mirksiukas.gif kartais ir aš jau šį tą žinau biggrin.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2014 11 26, )
Man zinok nesciosios korteles irgi nedave ui jau lauksi svelniu plazdenimu,o veliau stipresniu BUM thumbup.gif

O man kortelę davė 11savaitę ar anksčiau. Net nežinau ką su ja daryt g.gif ją nešiotis reikia? blink.gif
O man greit laikas eina. Nespėju aš nieko doh.gif tų darbų užsilikusių turiu, o kažko malonaus paveikt, sveikai valgyt pasidaryt ir nėr kada doh.gif
Atsakyti
Edenut, su vizitu tave 4u.gif tik kad nera labai su kuo sveikint, nei leliuka pamatei nei korteles negavai biggrin.gif doh.gif Nu bet ka, vistiek vienas zingsnis i prieki 4u.gif

Laukiam dabar Atisos ziniu rolleyes.gif

Pas mus tai cia tokiu nestukisku eiliu kaip ir nepastebejau g.gif Gal tiesiog neatkreipiau demesio iki siol mastau.gif

Armante, man irgi siandien ziauriai negera verysad.gif Kazkaip paskutiniu metu kas antra diena. Viena diena visai gera, o kita vel negali pasikelt. Labiausia tai nervina tas skrandis, nebezinau kuom ji uzkisti doh.gif Jis pastoviai toks kaip tuscias jaucias ir labai nemalonus jausmas. Viskas ka valgau rugstu atrodo. NEt ir saldus maistas doh.gif Pacios rugstys nekyla, bet skonis maisto rugstus. Vos nustoji valgyt, neimanoma ta rugstybe. i ku cia daryt sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 26 lapkričio 2014 - 20:30
Labas vakarelis 4u.gif
O as va gavau nesciosios korytele ir nestumo kalendoriu dovanu thumbup.gif bet kortele tai pasidejau i spinta ir tiek rolleyes.gif echo padare, bet nieko naujo nepasake, tik kad viskas gerai rolleyes.gif tai pasilabinom su maziuku ir tiek ziniu bigsmile.gif
Edenut, o tau kokius tyrimus iasrase? As tai is visos tos kruvos dariausi tik BKT, sifili ir gliukoze, o visa kita tiko is turku 4u.gif o dabar dar gavau slapimo paselio tyr.ir viskas ax.gif
Burbuliacija, Armante, sveikateles jums 4u.gif
Visoms gero vakarelio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 11 26, 20:57)
Labas vakarelis  4u.gif
O as va gavau nesciosios korytele ir nestumo kalendoriu dovanu  thumbup.gif bet kortele tai pasidejau i spinta ir tiek  rolleyes.gif echo padare, bet nieko naujo nepasake, tik kad viskas gerai  rolleyes.gif tai pasilabinom su maziuku ir tiek ziniu bigsmile.gif
Edenut, o tau kokius tyrimus iasrase? As tai is visos tos kruvos dariausi tik BKT, sifili ir gliukoze, o visa kita tiko is turku  4u.gif  o dabar dar gavau slapimo paselio tyr.ir viskas  ax.gif
Burbuliacija, Armante, sveikateles jums  4u.gif
Visoms gero vakarelio  4u.gif

Tai smagu kad viskas gerai, lelius irgi ugtelejes buvo, ar ne bigsmile.gif

Greitai vel susimatysit juk jums daugumai greit tie genetiniai
4u.gif
Atsakyti
Teutonia 4u.gif ir man patiko, bet kazkaip man tie mazi ratukai isgazdino g.gif O kazkaip mes siuo metu labiausiai orentavomes i dideli lopsi ir didelius ratus,o sportinuka sakem kita pirksim. O va apie ta kita nebuvau net girdejusi vezimeli blush2.gif
Atisiuk, su gera TA ir kad oficiali nestuke esi wub.gif thumbup.gif wub.gif 4u.gif
O del korteles,tai man ir mano ginius ir Kaune gydytoja sake kad turiu visur nesiotis ja sus savim.Kad bloga jei kur liktu ar pan,tureciau prie saves visada,nes ten visi juk duomenys.
Armantele,tikiu kad lauki tu plazdenimu,nes pati labai ju laukiau wub.gif o paskui jau laukiau kada dazniau plazdes,o kai pradejo dazniau plazdeti tada jau laukiau kad butu normalus BUM wub.gif O dabar buan dienu kaip tycia kai mazius juda labai svelniai ir pasyviai taip-tada jau is nerimo pilnos kelnes.Zodziu,nestukems vis negerai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2014 11 26, 19:59)
mes turim vezimukus teutonia ir hartan, hartan man pats

vilte superiniAi vezimukai thumbup.gif labai panasaus ieskau, kad ratai priekiniai truputuka mazesni butu, reiks pasidomet daugiau apie juos blush2.gif

tai va mergaites mano TA tikrai neinformatyvi hihihi.gif bet nuraminot kad ne as viena ja gausiu apie 15 sav 4u.gif
Afrodite ta gine R.Armaitienie 4u.gif
Atisiuk ir tave su TA 4u.gif jau dickis turejo buti bigsmile.gif ? O man tyrimus hoeroglifais surase bet kai ka iskaitau- BKT, Nar?!, ZN, RH fakt(nors ji turiu ant teisiu), ir lyg glikemija?! ir sl.tep.+sl paselis tai paseliui misija atliksiu nes dar nespejus buvau nuvezt, su spec tais nurodymais hihihi.gif beje man du indukus vidurinio to slapimo sake pridaryt o ne viena g.gif tai matyt 1papr. o kitas paseliui bus...

Armantele ir Burbuliacija, man siand gine sita sake kad 15 sav pasibaigia blogumai, tai man liko dar 2 savaites ir turiu vilti biggrin.gif nes vakarai pas mane tokie patys , erzina jau truputi o taip pastoviai valgyt ir dar kazka kas tinka neiseina doh.gif

bet tikrai kodel Wunder neprisijungia... g.gif
Atsakyti
Aha,slapimo tyrimui ir slapimo paseliui as irgi veziau du indelius mirksiukas.gif Man irgi daug tyrimu is pradziu dare,matyt priklauso,tik va negavau jokios dovaneles kaip kad nestumo kalendoriaus ax.gif
O mane vargina rugstys doh.gif ir aisku labai laukiau pilvuko,o dabar susilenkt negaliu,stotis sunku,lovoj apsiversti sudetinga,vonioj kaip atsisedau saukiau vyra akd padetu atsikelt lotuliukas.gif bet vistiek sunku bet nerealu wub.gif
Atsakyti