Įkraunama...
Įkraunama...

Skaičiuojam kalorijas

QUOTE(elzė 76 @ 2007 10 23, 14:34)
Sveikutės mergaitės - kiek cal duodat kiniečiuose standartiniam dubenėliui ryžių su kiaušiniu ir daržovėmis  g.gif  gal kas žino kiek ten gramų būna  g.gif
ačiukas

aghu, man irgi idomu butu.. mirksiukas.gif
gal yra kur kinieciu meniu kaloringumas ax.gif nes man idomu kiek saldziarugste vistiena galetu tureti porcija kcal smile.gif labai megstu thumbup.gif bet kiek mazdaug "ivertint" tai amzinai is lempos duodu blush2.gif
Atsakyti
Va ką radau:

ryžiai su daržovėmis kinietiškai, 200/150 g (580 kcal)

Kažkur buvau radus ir daugiau: kinietiška jautiena, vištiena, kai kurių salotų kaloringumas, jei atkasiu, įkelsiu čia mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai sakyciau irgi nuo pagaminimo priklauso. Pati gaminau pagal receptą saldziarugste vistiena su darzovemis, tai isejo vidutine porcija 295 kcal, bent jau recepte taip raso, Manau porcija buvo apie 200g.
Specialiai daznai gaminu kienietiskus patiekalus, nes jie mazai kaloringi. Receptu knygoj, nedaug buvo kinietisku patiekalu, kuriu porcija virsija 370 kcal.
Aisku ne tie kur krakmole ir aliejuje kepti.
Atsakyti
gal kas gait pasakyt kiek duoti kcal naminiam vistienos sultiniui su keliais makaroniukais ir morkytem,suvalgiau apie 400ml,tai daviau apie 250kcal?jokiu riebalu ten nebuvo tik nuviriau 4 mazytes kulseles ir sudjau tris saujas makaronu. ir 2 morkos.nu ir prirasiau ax.gif
Atsakyti
Labas, mergytes 4u.gif Nezinau ar snekejot apie sultis. Jei taip - tai bukit geros nukreipkit kur ax.gif

Kiek kcal gl tureti morku sultys? As geriu svieziai spaustas. O visur randu konservuotas. Tai 100g, kaip rodo lentelese, yra tas pats kas 100ml? Cia jei apie sultis kalbet.
Buciau labai dekinga uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
kiek merginos duoti vidutiniam balandeliui 1 kaloriju<>? g.gif nors panasiai
Atsakyti
Aš mažam duodu 150, vidutiniam 200, didesniam 250-300... smile.gif
Atsakyti
Noreciau suzinoti, kiek kazi kcal yra virtoj-rukytoj 2 rusies desroj, niekur nerandu, net ant etikete nebuvo doh.gif beje siandien maciau, kad dziovintu vaisiu ir riesutu misinys yra 399 kcal, geras aane? biggrin.gifo as visada galvojau, kad kokie 500kcal
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruduoke: 25 spalio 2007 - 20:34
QUOTE(gvidaa @ 2007 10 25, 19:45)
kiek merginos duoti vidutiniam balandeliui 1 kaloriju<>? g.gif nors panasiai

priklauso su kokia mėsa darytas, su ryžiais ar be... nu ir kiek sveria tas tavo balandėlis... biggrin.gif
Atsakyti
gal zinote kiek mazdaug kaloriju turi zagareliai g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2007 10 30, 10:20)
gal zinote kiek mazdaug kaloriju turi zagareliai  g.gif  g.gif

radau mielines teslos pynute, idaryta, vnt - 205, man atrodo kad kazkas panasaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyStar @ 2007 10 30, 19:03)
Tai čia beveik nuliukas. Galima valgyt ir valgyt  thumbup.gif  biggrin.gif

O kam farširuoti save chemija? g.gif

Beje, mano turimom žiniom, sultinio kubelis turi 20 kcal...
Atsakyti