Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(*bena* @ 2014 12 01, 21:03)
Nelabai suprantu kas atsitiko  unsure.gif as katik is duso ir duse pamaciau kad sviezias kraujas is ten... siandien 10DPI, ir Crinone buvo mazai siaip as jo isplaunu nemazai tokio balto, o dabar jo beveik nebuvo vos vos ir raudonas kraujas truputi, nedaug bet ziuresiu kas paskui bus, isidejau ikota ir nezinau ko laukt...

Gal kaikam kazkas panasaus buvo ar cia man jau visai nurasyt viska ar kas cia buvo?

O kaip tu jį išplauni? Ar taip liepė? unsure.gif nes aš niekad nelendu ir nieko iš vidaus nekrapštau.. g.gif

O dėl kraujuko, tikiuosi baigėsi ir nebekraujuoja.. unsure.gif
Atsakyti

QUOTE(Piktukė @ 2014 12 01, 22:42)
O kaip tu jį išplauni? Ar taip liepė?  unsure.gif  nes aš niekad nelendu ir nieko iš vidaus nekrapštau.. g.gif

O dėl kraujuko, tikiuosi baigėsi ir nebekraujuoja.. unsure.gif

Nu jo tiksliau iskrapstau jau vakare nes as ji naudoju rytais. Man neliepe tik man paciai atrode taip kad ten nepradetu jis gest ar rugt ar pan net nz kas ten gali pasidaryt. Kolkas nekraujuoja bet nejudu perdaug guliu tai ramu kolkas
Atsakyti
QUOTE(*bena* @ 2014 12 01, 22:47)
Nu jo tiksliau iskrapstau jau vakare nes as ji naudoju rytais. Man neliepe tik man paciai atrode taip kad ten nepradetu jis gest ar rugt ar pan net nz kas ten gali pasidaryt. Kolkas nekraujuoja bet nejudu perdaug guliu tai ramu kolkas

Aš irgi naudoju rytais, bet nieko nekrapštau.. Kažin kaip reikia?
Atsakyti
Labas mergaites 4u.gif

Na kaip laikotes?

Kiek priraset bigsmile.gif

As issiputus kaip balionas, krutine prsiliest negaliu..puskuoju kaip meskiukas zodziu lotuliukas.gif

Siandien tik 2 DPI... tai kantriai laukiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2014 12 01, 23:28)
Aš irgi naudoju rytais, bet nieko nekrapštau.. Kažin kaip reikia?

Net neisivaizduoju istikro smile.gif na lauksiu ryto ziuresiu kas bus. Gal bt pasimatuot bet ar nebus nuo crinono klaidinga ji?
Atsakyti
QUOTE(*bena* @ 2014 12 01, 21:35)
Net neisivaizduoju istikro smile.gif na lauksiu ryto ziuresiu kas bus. Gal bt pasimatuot bet ar nebus nuo crinono klaidinga ji?

Nereikia jieko krapstyt jis pats pasisalina gi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 12 01, 23:37)
Nereikia jieko krapstyt jis pats pasisalina gi smile.gif

Na dabar zinosiu blush2.gif
Pas mus tokie daktarai kad jie nieko neaiskina cia net nebuvo galima skambint po isemimo ir paklausti kiek apsivaisino jie patys paskambino tik kelimo diena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *bena*: 01 gruodžio 2014 - 22:54
QUOTE(*bena* @ 2014 12 01, 21:45)
Na dabar zinosiu blush2.gif
Pas mus tokie daktarai kad jie nieko neaiskina cia net nebuvo galima skambint po isemimo ir paklausti kiek apsivaisino jie patys paskambino tik kelimo diena.

Visur kitokia politika , daktarai jie zino ka daro smile.gif tad ramybes smile.gif kur gyvenam ten ir susitaikom su ju taisyklem wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2014 12 01, 07:50)

Kodel blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2014 12 01, 14:44)
Jo vanduo geriausias vaistas  biggrin.gif  jei labai bus sunku tiek jo isgerti,biski citrinos isidek ir medaus.As va ir dabar puoduka pasistacius geriu su citrine,nes gryno vandens nemegstu  schmoll.gif

Aciu uz patarima, butinai pasinaudosiu, as labai megstu citrina bigsmile.gif 4u.gif

QUOTE(Nicute @ 2014 12 01, 18:10)
O tu cia LT.,jei taip tai pas ka?tai ir man siandien 7stimuliacijos diena ir man paskirta jau siandienai cetrotide.O kaip tau,kada zada punkcija daryt?

Taip Nicute,mes abi kartu keliaujam siuo keliu, dien i diena. Ne as ne Lt. AS UK ir cia grieztos taisykles. Man dar nenumatyta tiksli data, bus matyti,nes dar turesiu skanus treciadieni ir penktadieni, bet labiausiai tiketina, kad darys pirmadieni arba antradieni. O kas tas cetrotide? doh.gif nezinau as tu vaistu pavadinimu, soriukas biggrin.gif O kada tau bus punkcija?
Atsakyti
Labas rytas smile.gif na ka mano testas vis dar tuscias jau rimtai pradedu bijot
Atsakyti
QUOTE(*bena* @ 2014 12 02, 06:23)
Labas rytas smile.gif na ka mano testas vis dar tuscias jau rimtai pradedu bijot

Benute jei pameni as is planinukiu wink.gif vis idomu kaip tau sekasi ax.gif laaabai laaabai laikau kumstukus kad pavyktu!!!!!!
Atsakyti