QUOTE(AstaMi @ 2014 12 02, 16:19)
Mergaitės,
šiandien paskambinau į VK, tai pasakė, kad HCG dar daryti anksti (šiandien 9dpį embrionuko ir 7dpį blastutės). Pasakė, kad penktadienį jau bus galima daryt HCG, tai užsirašiau (net pamiršau kainos paklaust, gal kuri žinot?).
Bet neištvėrus pasidariau NT. Tikrai nebeištvėriau :/ Man vienai čia kažkas matosi ar jau iš to didelio noro vaidenasi?
http://www.imageuplo...41202155925.jpg
Tiesiogiai čia nekėliau, nes didelė nuotrauka. Kiek anksčiau darydavausi, tai būdavo išvis balta balta ir nei menkiausios žymės, o dabar gal kažkas ir matosi?

Taip ir iš proto galima išeit:/
keista, kad VK 9 DPĮ kraujo tyrimui laiko per anksti, nes man pati gydytoja iš VK rekomendavo HCG pasidaryti būtent tą dieną. Ir jau rodė skaičiukus. Na yra kaip yra, darykis kada tau rekomendavo. Jeigu tu Kaune, tai Via medicoj daro, 35 Lt tyrimo kaina. Tik iš ryto priduok, iki 10-11 val, tai jau 14 val. turėsi rezultatus
O testas tai jau tikrai matomas, nieko čia nepridursi. Sekmės
Papildyta:
QUOTE(*bena* @ 2014 12 02, 19:59)
Dekui, pasistenksiu bet nelabai iseis
As gal einu is proto arba man vaidenasi, paziurejau po pietu ta testa tiksliau isprievartavau as ji akimis nu man vos vos labai smarkiai norint kazka iziuriu nors manau kas kitas kazin ar ka pamatytu

bet va vel katik is duso ir ten crinonas jau ejo tamsiai rudas beveik juodas

kazin ka tai reiskia, siandien neskambinau daktarei nes nebekraujavo po vakar galvojau paskaicus internete kad nuo vaistu situ nes buna maciau merginom nuo jo kad suerzina gimda ten ir buna pakraujuoja bet dabar jau rimtai nebelinksma
Ar niekam nera kraujave nuo to crinono?
Bena tik nekrapštyk to Crinono. Yra čia buvę mergaitėms irgi visokių spalvų. Man jis pasišalina skysčio forma, vis pašlapina

O tau sėkmės šiandien testuojantis