Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Edena @ 2014 12 06, 19:35)
Jeigu prastas vyro turtas, TIK IMSI turite daryti jokiu icsi nesvarbu ka lietuviu daktarai sako..jiems juk aktualiau kad bent kelis Ivf pas juos pasidarytumete todel iskart imsi nepersa siulo su icsi pabandyti . Jums gali nesivystyt jei patenka morfologiskai prasti spermiukai o juos geresnius gali atrinkti tik IMSI pagalba.beje LT tik VK daro IMSI ir Varsuvoj lenkijoj kita artimiausia klinika.

Jeigu vyro turto yra mažai, bet jie kokybiški - užtenka ir ICSI, jeigu su kokybe blogai - tada taip, IMSI reikalinga. Nes pas mus buvo tokia situacija, kad spermograma parodė, kad yra tik vienetai, bet jie kokybiški, tai užteko ICSI. Ir embriologas sakė, kad viskas vyksta labai gerai ir kokybiškai. Taip kad kiekviena situacija individuali.

O aš jau baigiu nuo visų erzinančių kvapų išprotėt ir vis gąsdina pilvo apačioje tokie tempimai. Gana dažnai būna, kad patempia. Laukiu nesulaukiu penktadienį vizito :/

Atsakyti
QUOTE(Mercuria @ 2014 12 07, 11:11)
Labas, pasidareu testuka.... Vienas pagaliukas, jokiu vaiduokliu.

Tik nenusimink! 4u.gif ne visoms parodo anksciau uz HCG diena wink.gif Primink, kada ji tau paskirta?
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2014 12 07, 11:16)
Tik nenusimink! 4u.gif ne visoms parodo anksciau uz HCG diena wink.gif Primink, kada ji tau paskirta?

Sestadieni testo diena...Snd 8DPI. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mercuria @ 2014 12 07, 10:32)
Sestadieni testo diena...Snd 8DPI.  verysad.gif

pas tave blastutes ir embrionukai ? seip dar per ankti jai embrioniukai uzkibo wink.gif tad dar nenusimink 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mercuria @ 2014 12 07, 12:32)

Man pradėjo vaiduokliauti tik 9dpi, bet ir tai tik su labai labai jautriu testu, kuris parodo nuo 12os vienetų hcg. Taip kad neprarask vilties ir pakartok testuką po kokių trijų dienų ir sulauk hcg dienos. 4u.gif
Atsakyti
sodino 5 dienu embrioniukus. Du.
Atsakyti
QUOTE(Marselle @ 2014 12 04, 20:45)
Kaip smagu tokius postus skaityt! Sveikinimai!
Man iskart kita cikla sodino naturaliam cikle. Kalbejai su daktaru jau?

Skambino jie man penktadieni sake dar nebuvo gave atsakymu tai skambins pirmadieni o del kito karto tai mum gausis tik vasari... kazkokia nesamone nes sake irgi naturaliam cikle tik duos Ovitreli susileist ir crinona vel nu zodziu. Jie ateina is po atostogu tik sausio 5 o man mmm gruodzio 31 tai siaip viskas normaliai butu reikes dar kalsuti pirmadieni kaip ten kas nes manau tikrai imanoma bet jie sake vasari, na ziuresiu bet jei jau bus taip reiksias taip reikia smile.gif

QUOTE(Mercuria @ 2014 12 07, 12:32)

palauk dar, as kai ziurinejau suvestines IVF maciau merginom ir labai velai rode testai taip kad vilties dar yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mercuria @ 2014 12 07, 12:43)
sodino 5 dienu embrioniukus. Du.

5 dienu tai jau blastutes...8 dpi jau turetu kazka rodyt,bet jei vyko implantacija veliau,tai gal ir su blastutem nerodo.Dar bandyk rytoj ziurek kas dien ta juostele turetu pasirodyt ant dienu jei pastojai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mercuria @ 2014 12 07, 11:32)
tikrai priklauso labai nuo testo drinks_cheers.gif Kartok rytoj... beje vaiduokliai isryskeja gerokai veliau bent jau mano tai vakare tik buvo nors ryte dariau..
Atsakyti
Aciu mergaites uz palaikyma 4u.gif Skambinau snd i klinika tai musu penketukas auga sake graziai,kad 2 ir 4 lasteliu,tai manau iki rytojaus jau bus tinkamai paauge kad galetu keliauti su mumis namucio smile.gif Tik skauda dar kiausides ir pilvo apacia,bet tai normalu turbut.
O kaip jau patampat pupo ar geriat kava,ar visiskai atsisakot?
Mercuria imk balioniuka 4u.gif ir nenuleisk nosytes dar anksti,o gal testas brokuotas buvo.laukiam rytojaus ir teigiamo testuko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nicute: 07 gruodžio 2014 - 15:40
QUOTE(Nicute @ 2014 12 07, 14:38)
Aciu mergaites uz palaikyma 4u.gif Skambinau snd i klinika tai musu penketukas auga sake graziai,kad 2 ir 4 lasteliu,tai manau iki rytojaus jau bus tinkamai paauge kad galetu keliauti su mumis namucio  smile.gif Tik skauda dar kiausides ir pilvo apacia,bet tai normalu turbut.
O kaip jau patampat pupo ar geriat kava,ar visiskai atsisakot?
Mercuria imk balioniuka 4u.gif  ir nenuleisk nosytes dar anksti,o gal testas brokuotas buvo.laukiam rytojaus ir teigiamo testuko.

Man po punkcijos , skaudejo pilvo apacia ir kiausides dar gera savaite .
Man ir su ta kava nzn , tos jiodos negeriu , bet megstu zalia arbata ir tirpia kava 3in 1 , isgeriu i diena po 1bent , nemanau kad taii lb blogai .
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 12 07, 16:47)
Man po punkcijos , skaudejo pilvo apacia ir kiausides dar gera savaite .
Man ir su ta kava nzn , tos jiodos negeriu , bet megstu zalia arbata ir tirpia kava 3in 1 , isgeriu i diena po 1bent , nemanau kad taii lb blogai .

Man irgi gerą savaitę skaudėjo dar, o pilvas dar ir šiandien papūstas (bet jau kiek mažiau, šiandien 14dpį).
Dėl kavos man irgi kažkaip klausimas kyla... aš kolkas negeriu jos, kaip ir žalios arbatos. Bet gal nieko blogo po vieną puodelį išgerti. g.gif
Atsakyti