Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(vitaleja @ 2014 12 08, 15:26)
Persikute123, lauksim geru naujienu.
Ryt mano isbandymu diena, tikrai baisiai bijau. Nes manes nemigdys, o tik nuskausminamuosius suleis sad.gif

Nebijok 4u.gif du kartus nemigde ir nematau rreikalo kam to reikia.Bakst kiauside kol perduria,o toliau lafa...viskas bus gerai pamatysi... mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas mergaites 4u.gif

Uzpludo nostalgija... Pries metus laiko, spalio menesi pasidariau pirmaji IVF. 10 metu nepastojau, nes man kiausintakiu nepraeinamumas. Pacios eigos neaprasinesiu, viska jus pacios puikiai zinote. Isodino 2 embrionus ir 1 blastute. 14 DPI turejau pasidaryti HCG, bet likus porai dienu pradejau kraujuoti. Savijauta kosmariska, asaru upeliai ir t.t. Vistik pasidariau HCG ir ... skaiciai kalbejo patys uz save 130. Po 4 dienu kartoju HCG - 560. Liepos 16 d. 5:02 val. pasauli isvydo mano dukryte. Dabar, kol rasau jums, ji saldziai miega savo lovytej ir skaiciuoja jau 5-aji savo gyvenimo menesi. Iki siol dar netikiu, kad tai atsitiko su manim, niekada negalvojau, kad man priseiks IVF, po to negalejau patiket, kad man pavyks is pirmo karto.
Nenustokit svajot ir tiket. Kaledos - stebuklu metas!
Visoms diziausios sekmes!
Atsakyti
Merginos noreciau paklausti gal kas turit gonalio likuciu ? Buciau labai dekinga gavus info i AZ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gelytegelyte @ 2014 12 08, 16:47)
Labas mergaites  4u.gif

Uzpludo nostalgija... Pries metus laiko, spalio menesi pasidariau pirmaji IVF. 10 metu nepastojau, nes man kiausintakiu nepraeinamumas. Pacios eigos neaprasinesiu, viska jus pacios puikiai zinote. Isodino 2 embrionus ir 1 blastute. 14 DPI turejau pasidaryti HCG, bet likus porai dienu pradejau kraujuoti. Savijauta kosmariska, asaru upeliai ir t.t. Vistik pasidariau HCG ir ... skaiciai kalbejo patys uz save 130. Po 4 dienu kartoju HCG - 560. Liepos 16 d. 5:02 val. pasauli isvydo mano dukryte. Dabar, kol rasau jums, ji saldziai miega savo lovytej ir skaiciuoja jau 5-aji savo gyvenimo menesi. Iki siol dar netikiu, kad tai atsitiko su manim, niekada negalvojau, kad man priseiks IVF, po to negalejau patiket, kad man pavyks is pirmo karto.

Kaip gera skaityti tokias istorijas....sveikinu Jusu seima su mazyles gimimu 4u.gif zinau koks tai jausmas,nes mano nepastojimo stazas ir priezastys tos pacios smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mercuria @ 2014 12 07, 16:57)
Na bus kaip bus, ka daryt...
Gal ir anksti, gal tiesiog  nepavyko.. dar ne su pirmu slapimu dariau, su antru, tai gal delto nerodo, nzn..

Na laukiu kolkas ir bus matyt.

Mercuria negadinai siandien testuko? ax.gif
Atsakyti
Stai ir as jau esu pupo. biggrin.gif Isodino tris viena astuoniu ir du sesiu lasteliu embrioniukus.O kitus du dvieju ir penkiu paliko auginti iki blastuciu ir jeigu uzsaugs tai uzsaldys,nors mazai vilties kad jie augs.krauja liepe priduot po dvieju savaiciu labai jau ilgai,bet as bandysiu aisku su testukais zaist anksciau
Vitaleja sekmes tau rytoj,laikysiu kumscius ir nebijok 4u.gif
Ar neturejo siandien testuotis Mercuria g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicute @ 2014 12 08, 18:57)
Stai ir as jau esu pupo.  biggrin.gif Isodino tris viena astuoniu ir du sesiu lasteliu embrioniukus.O kitus du dvieju ir penkiu paliko auginti iki blastuciu ir jeigu uzsaugs tai uzsaldys,nors mazai vilties kad jie augs.krauja liepe priduot po dvieju savaiciu labai jau ilgai,bet as bandysiu aisku su testukais zaist anksciau
Vitaleja sekmes tau rytoj,laikysiu kumscius ir nebijok 4u.gif
Ar neturejo siandien testuotis Mercuria g.gif

Kaip idomiai visi embrioniukai su skirtingu lasteliu kiekiu....kai kurie tinginiukai pas tave smile.gif Sveikinu tapus pupo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2014 12 08, 19:05)
Kaip idomiai visi embrioniukai su skirtingu lasteliu kiekiu....kai kurie tinginiukai pas tave  smile.gif Sveikinu tapus pupo  4u.gif

Gydytoja pasake nevienodai auga ir tiek,gerai sakai tinginiukai biggrin.gif Kad tik nepatingetu implantuotis.
Atsakyti
QUOTE(gelytegelyte @ 2014 12 08, 16:47)
Labas mergaites  4u.gif

Tikrai smagu skaityti istorijas su laiminga pabaiga, dziaugiuosi uz jus kad pagaliau turite mazaji angeleli salia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicute @ 2014 12 08, 17:57)
Stai ir as jau esu pupo.  biggrin.gif Isodino tris viena astuoniu ir du sesiu lasteliu embrioniukus.

Nicute, sveikinu wub.gif linkiu islikti pregnant visus 9 men smile.gif
Bet dejo net tris? blink.gif Ziuriu visoms bent po 2 dejo, man tai tik viena.. esu smulki, tai gyd daugiavaisio nestumo bijo, o ir blastute stipri buvo rolleyes.gif ech, kad tik ji pasiliktu nestuke.gif
Beje, Edena, varciau as ta testuka visaip, nu bet neiziuriu kol kas nieko g.gif

Gelytegelyte, kokia grazi istorijos pabaiga wub.gif Aciu, kad pasidalinai 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.

Siandien einu ir as jau derliau apsiziureti vakare, taip idomu kas ten darosi pas mane smile.gif

QUOTE(Nicute @ 2014 12 08, 17:57)
Stai ir as jau esu pupo.  biggrin.gif Isodino tris viena astuoniu ir du sesiu lasteliu embrioniukus.

wub.gif

QUOTE(Persikute123 @ 2014 12 08, 22:31)
ech, kad tik ji pasiliktu nestuke.gif

Pasiliks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2014 12 09, 08:19)
Labas rytas.

Siandien einu ir as jau derliau apsiziureti vakare, taip idomu kas ten darosi pas mane smile.gif

Labas! Lauksim ziniu wink.gif

O siandien didi diena Vitalejai, punkcija jei neklystu? Na tai mergyt, lengvos ir neskausmingos proceduros Tau 4u.gif

Mercuria, gal testavaisi vel? bigsmile.gif

Mano vaiduokliu medziokle tesiasi hihihi.gif Vakaryksti visaip vartau, bet balta balta kiek ziuriu, o siandieniniam po valandos lyg tai kazkas gal ir pasimate g.gif Net vyras pamate! Ir aisku velniu dave, kad anksti nervus gadint pradedu hihihi.gif Bet cia irgi gal labiau is didelio noro pamatyti lotuliukas.gif o be to gi negalima vertinti veliau nei po 3 min. Na, rytoj jau bus aisku tikrai, nes eisiu krauja nuleist smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2014 12 09, 09:21)
Labas! Lauksim ziniu wink.gif

O siandien didi diena Vitalejai, punkcija jei neklystu? Na tai mergyt, lengvos ir neskausmingos proceduros Tau 4u.gif

Mercuria, gal testavaisi vel?  bigsmile.gif

Mano vaiduokliu medziokle tesiasi hihihi.gif Vakaryksti visaip vartau, bet balta balta kiek ziuriu, o siandieniniam po valandos lyg tai kazkas gal ir pasimate g.gif Net vyras pamate! Ir aisku velniu dave, kad anksti nervus gadint pradedu hihihi.gif Bet cia irgi gal labiau is didelio noro pamatyti lotuliukas.gif o be to gi negalima vertinti veliau nei po 3 min. Na, rytoj jau bus aisku tikrai, nes eisiu krauja nuleist smile.gif

Jei vyras irgi mate tai jau zenklas thumbup.gif
Atsakyti