Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Ruta.B @ 2014 12 15, 11:12)
Man irgi keista, esu namažai skaičius šia tema užsienio straipsnių. Buvau iškėlus šį klausimą. Na gal kiekvienas turi dirbti savo darbą, jei gal geriau matosi. Visgi pinigai nemaži, kad eksperimentuoti. Gydytojos įverdinti nenoriu, tik galiu paminėti, kad yra labai populiari IVF srityje.

na...spręsti Jums, bet aš Jūsų vietoje nepasikliaučiau vienos gydytojos nuomone, beto, pati skaitėt daug, jiems tai verslas
Atsakyti
Laba 4u.gif na ka pas mane 9 grazuoliai. Tikejausi truputi daugiau is tikro... Ir dar linksmoji dalis kad nenori manes paleisti dar, nenormalus skausmai sad.gif Liepe gulet vietoj sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta.B @ 2014 12 15, 11:12)
Man irgi keista, esu namažai skaičius šia tema užsienio straipsnių. Buvau iškėlus šį klausimą. Na gal kiekvienas turi dirbti savo darbą, jei gal geriau matosi. Visgi pinigai nemaži, kad eksperimentuoti. Gydytojos įverdinti nenoriu, tik galiu paminėti, kad yra labai populiari IVF srityje.

Sveika prisijungus I Ivf rateli 4u.gif biski ikisiu savo nosyte.Tikrai vertetu tau gerai apsvarstyti,ar tikrai tu nori rizikuoti su tokiais kiausintakiais g.gif turi didelius sansus pastoti ne vietoje,tas skystis itrauks tau embrioniukus kur nereikia.Mano situacijoje Airijoje nedare jokio ivf kol neuzspaude kiausintakio nesveiko.Gailejausi is pradziu,galvojau,o gal buciau pastojus natturaliai paskui,bet pavyko mums is pirmo karto,antras taip pat....pagalvok gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta.B @ 2014 12 15, 08:54)
Mergaitės man reikia Jūsų patarimo. Nežinau kaip imti atostogas, nes suprantu per šias procedūras reikia nuolatos lankytis?.

Neimk atostogu nuo pirmos dienos, pas daktare stebejimui nubegsi ir po darbo, as tavo vietoj imciau mazdaug nuo pinkcojos dienos, grubiai nuo kokios 12cd.
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2014 12 15, 11:02)
Sveika prisijungus I Ivf rateli  4u.gif  biski ikisiu savo nosyte.Tikrai vertetu tau gerai apsvarstyti,ar tikrai tu nori rizikuoti su tokiais kiausintakiais  g.gif turi didelius sansus pastoti ne vietoje,tas skystis itrauks tau embrioniukus kur nereikia.Mano situacijoje Airijoje nedare jokio ivf kol neuzspaude kiausintakio nesveiko.Gailejausi is pradziu,galvojau,o gal buciau pastojus natturaliai paskui,bet pavyko mums is pirmo karto,antras taip pat....pagalvok gerai  4u.gif

Ačiū visom už patarimus, dabar nebežinau ką daryti. Gal galit kas rekomenduoti kur kreptis, kad šiuo klausimu pakonsultuoti Kaune.
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2014 12 15, 12:00)
Laba  4u.gif  na ka pas mane 9 grazuoliai. Tikejausi truputi daugiau is tikro...  Ir dar linksmoji dalis kad nenori manes paleisti dar, nenormalus skausmai sad.gif Liepe gulet vietoj sad.gif

Ir pas tave devyni,linkiu kad jie apsivaisintu ir augtu graziai...Pagulek,pailsek ir praeis tas skausmas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicute @ 2014 12 15, 11:10)
Ir pas tave devyni,linkiu kad jie apsivaisintu ir augtu graziai...Pagulek,pailsek ir praeis tas skausmas 4u.gif

Na butu smagu jei dar uzsaldymui liktu. Matysim smile.gif
Papildyta:
Nicute kada planuoji vaiduokliu ieskojimu ipatumus pradet?biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2014 12 15, 12:00)
Laba  4u.gif  na ka pas mane 9 grazuoliai. Tikejausi truputi daugiau is tikro...  Ir dar linksmoji dalis kad nenori manes paleisti dar, nenormalus skausmai sad.gif Liepe gulet vietoj sad.gif

Na nezinau kokioj tu klinikoj, bet pvz LV Embrions klinika mane laike visa diena, 18 val tik paleido. Taigi gulek ramiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2014 12 15, 10:00)

Pacifica 4u.gif Sekmes, linkiu, kad augtu ir graziai dalintusi 4u.gif

O assulaukiau blogu naujienu, esu labai nusiminusi. Vakar isodino viena geros kokybes blastute,o penketuka paliko iki siandien dar paaugti. Siandiena paskambino ir pasake, kad neapsimoka, nei vieno saldyti. Sako jie neisgyvens. blink.gif As niekaip nesuprantu, vakar buvo lape parasyta, didelis potencialas augimui,o jau siandien is penkiu visi blogi blush2.gif Siaubas, nusiminiau ir net puoliau i asaras, kaip sitaip verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaleja @ 2014 12 15, 11:54)
Pacifica  4u.gif  Sekmes, linkiu, kad augtu ir graziai dalintusi 4u.gif
O assulaukiau blogu naujienu, esu labai nusiminusi. Vakar isodino viena geros kokybes blastute,o penketuka paliko iki siandien dar paaugti. Siandiena paskambino ir pasake, kad neapsimoka, nei vieno saldyti. Sako jie neisgyvens.  blink.gif  As niekaip nesuprantu, vakar buvo lape parasyta, didelis potencialas augimui,o jau siandien is penkiu visi blogi blush2.gif  Siaubas, nusiminiau ir net puoliau i asaras, kaip sitaip verysad.gif

gal paprasciausiai nebeuzaugo iki tiek kiek reikejo saldymui . bet pilnai suprantu tave kad liudna :/ bet turi stipruoly savyje tad reikia brnt tuom dziaugtis mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kam reikia Crinono, turiu 2 dėžutes. Per až 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 12 15, 11:59)
gal paprasciausiai nebeuzaugo iki tiek kiek reikejo saldymui . bet pilnai suprantu tave kad liudna :/ bet turi stipruoly savyje tad reikia brnt tuom dziaugtis  mirksiukas.gif  4u.gif

Paistengsiu blush2.gif nors labai nusiminiau, nes visi tai graziai augo, o iki blastuciu taip ir nedaaugo verysad.gif labai liudna
Atsakyti