Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(austela @ 2014 12 15, 20:58)
linkiu , kad visi zenklai butu reiksmingi 4u.gif  laukiu ir as savo IVF balandi, db bandysim IUI.
Primink tau kelintas IVF ir bedos del vyro turto jums? g.gif
taio smagu kaip paskaitau ir matau optimistiniu mincius.
Karalinda, kovok su asma!  4u.gif  jau scanas buvo? nes sakei darys kaip bus 7 savaites. ax.gif

bus bet kita savaite tai hau bus 8 . per kucias skanas wub.gif ta nezinomybe jau zudo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(austela @ 2014 12 15, 20:58)
linkiu , kad visi zenklai butu reiksmingi 4u.gif  laukiu ir as savo IVF balandi, db bandysim IUI.
Primink tau kelintas IVF ir bedos del vyro turto jums? g.gif
taio smagu kaip paskaitau ir matau optimistiniu mincius.
Karalinda, kovok su asma!  4u.gif  jau scanas buvo? nes sakei darys kaip bus 7 savaites. ax.gif

Pirmasis IVF +ICSI, bedos pas vyra. blink.gif
Austeja sekmes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Pacifica @ 2014 12 15, 21:14)
as Vk lankausi, man ten toks konvejeris kad kartais siaubas ima...

Vitaleja visi tie 9 ne siaip sau pamatysi! O del uzsaldymo merginos teisios, geriau dabar nei nusiteikt kad dar uzsaldytu turi o finale niekas neatsiltu.

Nicute kantrybes, laukiam dar pora dieneliu 4u.gif

Ah, kad tavo zodziai Jam i ausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaleja @ 2014 12 15, 22:58)
Pirmasis IVF +ICSI, bedos pas vyra.  blink.gif
Austeja sekmes 4u.gif
Papildyta:

Ah, kad tavo zodziai Jam i ausi 4u.gif

Panos ar kas turejusios hiper stimuliacija?
Atsakyti
QUOTE(Ethan @ 2014 12 16, 00:04)
Panos ar kas turejusios hiper stimuliacija?

As ka tik po jos...dar ir dbr kiausides dar dideles, turetu per kita cikla jau susitvarkyti sake doh.gif

Tik del jos jei nepavyks si karta nezxinau kada kirta pasirysiu... ir fiziskai sunku buvo, ir emociskai, pakripo nervai mano ojoj kaip del hormonu, bandau kreiptis pagalbos jau, nes tos mintis kartais pavojingos... bet kaip gydytoja pasake reikia laiko hormonams susitupeti verysad.gif
Daug skysciu gerti,baltymu valgyti,riesutu,zuvies,pieno produktu ir ilsetis.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2014 12 16, 12:59)
As ka tik po jos...dar ir dbr kiausides dar dideles, turetu per kita cikla jau susitvarkyti sake  doh.gif

Tik del jos jei nepavyks si karta nezxinau kada kirta pasirysiu... ir fiziskai sunku buvo, ir emociskai, pakripo nervai mano ojoj kaip del hormonu, bandau kreiptis pagalbos jau, nes tos mintis kartais pavojingos... bet kaip gydytoja pasake reikia laiko hormonams susitupeti  verysad.gif
Daug skysciu gerti,baltymu valgyti,riesutu,zuvies,pieno produktu ir ilsetis.... 4u.gif

Oj istikruju merginos kaip mums sunku.Mane tie hormonai isvis uzvalde.Mintys tokios,kad geriau vienai atrodo gyvent,nes vyras visiskai manes nesupranta.Atrodo demesio nulis,viskas jam vienodai ir pasakymas,kad ko cia nervojies kaip bus taip,mane veda is proto...Noreciau ir as eiti pas ka pasisneketi issipasakot,bet airiu psihologai musu problemu nelabai supranta...as ir puolus I depresija,nenoriu nieko.Atrodo uzsidaryciau viena ir buciau....apie sventes nenoriu net pagalvoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2014 12 16, 11:54)
Oj istikruju merginos kaip mums sunku.Mane tie hormonai isvis uzvalde.Mintys tokios,kad geriau vienai atrodo gyvent,nes vyras visiskai manes nesupranta.Atrodo demesio nulis,viskas jam vienodai ir pasakymas,kad ko cia nervojies kaip bus taip,mane veda is proto...Noreciau ir as eiti pas ka pasisneketi issipasakot,bet airiu psihologai musu problemu nelabai supranta...as ir puolus I depresija,nenoriu nieko.Atrodo uzsidaryciau viena ir buciau....apie sventes nenoriu net pagalvoti  verysad.gif

O kristiana1, na kas gi cia dabr? 4u.gif
Turi atrasti savi dziaugsmo, paziurek, juk pasiseke, ko taip troskai. wub.gif As, kad ir kaip sunku, stengiuosi surasti savyje jegu. Zonok, mano vyras gyvena kitoje salyje siuomomentu, ir patikek, kaip sunku nuo ryto iki vakaro vienai su savo mintimis. Vyras yra blogai biggrin.gif vyro nera dar blogiau bigsmile.gif nes nera ka apkaltinti, kai tavo nuotaika bloga lotuliukas.gif
Vyrai i viska kitaip ziuri, ir negali priversti jo mastyti, taip kaip tau noretusi. Patikek jis isgyvena ne maziau nei tu, tik ju nervai ramesni, geriau imk pavyzdi is jo ir tu busi ramesne 4u.gif Sekmes Kristiana1, dziaukis savo pasiekimu ir 4u.gif mylek savo pilvuka. As labai myluoja savo pilvuka, nors dar net nezinau ar ten kas gyvena 4u.gif bet tikejimas kartais priduoda labai daug biggrin.gif
Papildyta:
Merginos, man tas crinone isvis nepasisalina, ar cia normalu? Tik labai daug iskyru skystu tokiu, vos ne kaip vanduo. Kazin ar cia viskas normalu, pradejau kazkaip idomiaijaustis, nakti sianakt blogai miegojau, toks jausmas, kad labai sukosi galva ir pykino, prabudau 4 val nuejau i tualeta ir tikrai jauciau, kad skrandziui kazkas ne taip. Bet gal del to,kad labai apetitas didelis ir valgau labai daug doh.gif
Atsakyti
SOS merginos!
Kazkaip ne kaip jauciuosi lyg pykina lyg karstis musa, pasimatavau temperatura 37,5. Nezinau net ka daryti. Man siandien antra diena po isodinomo. As nenoriu, kad maziukui pakenktu. Ar galiu isgerti kokia tablete. Nei persalau, nei jokiu pozymiu i gripa, ir kur ta temperatura?
Atsakyti
QUOTE(vitaleja @ 2014 12 16, 16:34)
SOS merginos!
Kazkaip ne kaip jauciuosi lyg pykina lyg karstis musa, pasimatavau temperatura 37,5. Nezinau net ka daryti. Man siandien antra diena po isodinomo. As nenoriu, kad maziukui pakenktu. Ar galiu isgerti kokia tablete. Nei persalau, nei jokiu pozymiu i gripa, ir kur ta temperatura?

Vitaleja ar tikrino tavo kiausides ar gimda del vandenuko? As papuoliau i ligonine kai pradejo pykinti ir galva svaigti, tai todel kad pilna vandens buvo ten, paskambinau savo gydytojui i LV sake skubiai i ligonine... neturi pas ka nuvaziuoti pasitikrinti? pas paprasta gine bent...kai yra beibikas hiper gali tik paastrinti jei nebuvo gydyta anksciau bent...man tai vaistu israse 8 tabletes po punkcijos,,ir jos neapsaugojo :/

Kristiana tu tik netylek o dalinkis su kazkuom... cia ne juokai,,,puikiai tave suprantu, pas mane ir vyras geras, ir viskas pas mane gyvenime gerai kaip ir, bet va depresija tokia doh.gif Per visus jau perejau gydytojus, visi tik tvirtina hormonu sutrikimai, pas psichoterapeuta raaminanciu kokiu ir vyk salin, nes tu tikrai turi del ko gyventi ir stengtis..vyrai tokie, nieko nepadarysi....o vaikuciams tavo reikalinga TU,ir jie reikalingi TAU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaleja @ 2014 12 16, 17:34)
SOS merginos!

Sveikos,

Vitaleja, 4dpi man prsidejo kaip Tau - ryte temp dar buvo 37.1,po to staigiai kilo per 4 val iki 38.5. Nulekiau pas gine,kuri daug apziuri po IVf - sake, jokiu budu nemusti temperaturos, ji, sake,labai gerai, je ilaikosi 37.1 ir 37.9 - sako, net apie 38 yra dar nieko.Aisku, jei daugiau kils, tai reiks musti. Juo, nepasake, as turejau is uzsienio atsivezusi PAROL - paracetamolis, nzn, ar lt irgi tokiu musa. Kaip paaiskino man merginos viename sktrelyje - nuo stimuliaciju dar like visokiu harmonu organizme, o, kai pradeda maziukas hcg gaminti(kabinasi), tai gaunasi kaip hyper cia. Gydytojasake, kad temp apie 37.1 ir iki 37.9 rodo, kad organizmo visi harmonai ir resursai (tie moteriski), pasiruose priimti maziuka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nica79: 16 gruodžio 2014 - 17:35
QUOTE(Nica79 @ 2014 12 16, 16:34)
Sveikos,

Vitaleja, 4dpi man prsidejo kaip Tau - ryte temp dar buvo 37.1,po to staigiai kilo per 4 val iki 38.5. Nulekiau pas gine,kuri daug apziuri po IVf - sake, jokiu budu nemusti temperaturos, ji, sake,labai gerai, je ilaikosi 37.1 ir 37.9 - sako, net apie 38 yra dar nieko.Aisku, jei daugiau kils, tai reiks musti. Juo, nepasake, as turejau is uzsienio atsivezusi PAROL - paracetamolis, nzn, ar lt irgi tokiu musa. Kaip paaiskino man merginos viename sktrelyje - nuo stimuliaciju dar like visokiu harmonu organizme, o, kai pradeda maziukas hcg gaminti(kabinasi), tai gaunasi kaip hyper cia. Gydytojasake, kad temp apie 37.1 ir iki 37.9 rodo, kad organizmo visi harmonai ir resursai (tie moteriski), pasiruose priimti maziuka.

Duok Dieve, nes taip issigandau. As uk cia neprisisauksi taip paprastai pagalbos, bet ir pati neniriu panikuoti ir kelti bereikalingu bangu. Manykime, kad praeis savaime. Ir kad tai tik i gera smile.gif
Aciu uz pagalba 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Foksiuke @ 2014 12 16, 16:01)
Vitaleja ar tikrino tavo kiausides ar gimda del vandenuko? As papuoliau i ligonine kai pradejo pykinti ir galva svaigti, tai todel kad pilna vandens buvo ten, paskambinau savo gydytojui i LV sake skubiai i ligonine... neturi pas ka nuvaziuoti pasitikrinti? pas paprasta gine bent...kai yra beibikas hiper gali tik paastrinti jei nebuvo gydyta anksciau bent...man tai vaistu israse 8 tabletes po punkcijos,,ir jos neapsaugojo :/

Kristiana tu tik netylek o dalinkis su kazkuom... cia ne juokai,,,puikiai tave suprantu, pas mane ir vyras geras, ir viskas pas mane gyvenime gerai kaip ir, bet va depresija tokia  doh.gif  Per visus jau perejau gydytojus, visi tik tvirtina hormonu sutrikimai, pas psichoterapeuta raaminanciu kokiu ir vyk salin, nes tu tikrai turi del ko gyventi ir stengtis..vyrai tokie, nieko nepadarysi....o vaikuciams tavo reikalinga TU,ir jie reikalingi TAU  4u.gif

Foksiuke, neisivaizduoju kas man cia darosi. Geriu arbatu daug, gal nukris kaip nors. Uz keliu valandu man i darba reikia, o ryt anksti turiu pristatyti savo baigiamaji darba, ir neisivaizduoju, kaip visa tai padarysiu, kai jauciuosi labai prastai. Neisivaizduoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaleja @ 2014 12 16, 17:49)
Duok Dieve, nes taip issigandau. As uk cia neprisisauksi taip paprastai pagalbos, bet ir pati neniriu panikuoti ir kelti bereikalingu bangu. Manykime, kad praeis savaime. Ir kad tai tik i gera smile.gif
Aciu uz pagalba 4u.gif
Papildyta:

Foksiuke, neisivaizduoju kas man cia darosi. Geriu arbatu daug, gal nukris kaip nors. Uz keliu valandu man i darba reikia, o ryt anksti turiu pristatyti savo baigiamaji darba, ir neisivaizduoju, kaip visa tai padarysiu, kai jauciuosi labai prastai. Neisivaizduoju  g.gif

4u.gif tik stiprybes tau 4u.gif
Ot moteris mes kaip sugebame, ir IVF, ir darbai,ir mokslai thumbup.gif Laikykis, jokiu blogu minciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2014 12 16, 17:16)
4u.gif tik stiprybes tau  4u.gif
Ot moteris mes kaip sugebame, ir IVF, ir darbai,ir mokslai  thumbup.gif Laikykis, jokiu blogu minciu  4u.gif

Aciu mergyt 4u.gif bet jauciu, kad mokslai nukentes, nes visai neturiu jokio noro, jokiu minciu, nezinau, kaip ryt issisukti. Tiesiog nenoriu ir viskas, mintys kitur plaukioja rolleyes.gif
Atsakyti