Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Nickse @ 2014 12 23, 18:11)
Mergaites, noriu palinketi visoms geru svenciu ir stebuklo ateinanciais metais. Nenuleiskite ranku ir viskas ivyks.

Buciuoju  ir auginu pilvuka nestuke.gif  nepamirsdama Jusu visu.

p.s. virusiukas papildomai visoms, kad uzkresciau

jamu biggrin.gif

QUOTE(Ethan @ 2014 12 23, 18:15)
Merginos, ar po isodinimo laiketes labiau lovos rezimo, valget tam tikrą maistą?

pirma diena pagulinejau ir viskas, toliau kaip visada iprastai.

Jei atvirai net nezinau ka pasakyt Persikutei verysad.gif Dar dabar sventes net nezinau kur ta krauja padidaryti kas galetu dirbt. Ryte perskambink visokius grybo, BAK ir pan gal kas dirbs o gal net VK dirba g.gif
***** kaip liudna pasidare verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2014 12 23, 20:21)
Nepykit, kad taip prieš šventes, bet ateinu su liūdnom žiniom  angel_sadangel.gif Ką tik buvau pas gyd - mano puslytės nebemato cry.gif mano, kad nustojo vystytis..
Bet įsitikinimui liepė bandyt rytoj HCG ir PRG pasidaryt - gal žinot, kuri laboratorija dirbs? Santariškės tikrai ne, skambinau, kitos jau nedirba, negaliu paskambinti, o internete info nėra  verysad.gif Gal kažkuriai reikia ir domėjotės? Būsiu dėkinga!

Ir gražių švenčių visoms! Labai linkiu, kad vaikučiai pasiliktų pilvukuose  nestuke.gif

Persikute, as netikiu, kad nesivyste. Gal dar ankstoka skanui. Kazkaip nenoriu tiketi. Labai laikau kumscius uz tave. 4u.gif
Nesuprantu, taip gerai visom viskas ejosi, kas cia pasidare doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Nicute @ 2014 12 22, 13:25)
Nepavyko ir jau testas net nei vaiduoklio nėra

Vaje drauge mano, kaip cia taip verysad.gif labai gaila,as taip tikejau unsure.gif neturiu zodziu,kurie paguostu, nes puikiai zinau kaip jautiesi. Laikykis mergyt 4u.gif
Atsakyti
Kazkoks kosmaras.Sustingau guledama lovoj nuo tokiu ziniu doh.gif povelniais,kas cia nuziurejo musu skyreli,kad taip nebesiseka...dbr nepamenu savo pirmo skano sav kai buvau del hiper,bet buvo 5 sav su ciutiut ir visai nieko nebuvo,sako dar anksti ka pamatyt.Taip kad Persikute nenuliusk anksciau laiko 4u.gif
Atsakyti
Persikute, as irgi manau kad ankstoka!
Atsakyti
QUOTE(Ethan @ 2014 12 24, 01:40)
Persikute, as irgi manau kad ankstoka!

Aciu mergaites uz tikejima 4u.gif bet bijau, kad sikart gyd teisi.. verysad.gif Gruodzio 13 HCG buvo 424, tai jei jis dvigubeja kas dvi ar tris dienas, vakar turejo buti kokie 5000? blink.gif Prie tokio skaiciaus vaisius jau tikrai matosi.. O ir siaip jokiu pozymiu - nei pykina, nei krutine jautri.. Trumpai truko mano laime verysad.gif

Graziu svenciu jums visoms, nebetersiu savo liudnom nuotaikom temutes newyear.gif

P.S. Siandien tyrimu niekas neatlieka, tad jei kam reikia - laukit sestadienio. Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2014 12 24, 11:50)
Aciu mergaites uz tikejima 4u.gif bet bijau, kad sikart gyd teisi..  verysad.gif Gruodzio 13 HCG buvo 424, tai jei jis dvigubeja kas dvi ar tris dienas, vakar turejo buti kokie 5000?  blink.gif Prie tokio skaiciaus vaisius jau tikrai matosi.. O ir siaip jokiu pozymiu - nei pykina, nei krutine jautri.. Trumpai truko mano laime  verysad.gif

Graziu svenciu jums visoms, nebetersiu savo liudnom nuotaikom temutes  newyear.gif

P.S. Siandien tyrimu niekas neatlieka, tad jei kam reikia - laukit sestadienio. Sekmes  mirksiukas.gif

Laikykis Persikute, stiprybės tau ir tavo šeimai.
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2014 12 24, 12:50)
Aciu mergaites uz tikejima 4u.gif bet bijau, kad sikart gyd teisi..  verysad.gif Gruodzio 13 HCG buvo 424, tai jei jis dvigubeja kas dvi ar tris dienas, vakar turejo buti kokie 5000?  blink.gif Prie tokio skaiciaus vaisius jau tikrai matosi.. O ir siaip jokiu pozymiu - nei pykina, nei krutine jautri.. Trumpai truko mano laime  verysad.gif

Graziu svenciu jums visoms, nebetersiu savo liudnom nuotaikom temutes  newyear.gif

P.S. Siandien tyrimu niekas neatlieka, tad jei kam reikia - laukit sestadienio. Sekmes  mirksiukas.gif

Laikykis Persikute labai labai liūdna. Stiprybės tau...
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2014 12 24, 12:50)

Persikute, NEDRISK pasiduoti. Mano skaiciai buvo "sustoje", paskui vel biski augo bet tikrai nedvigubejo. Vis nieko nemate nemate daktarai, o skaiciukai leeeetaaai letai bet augo ir mm prasidejo ir t.t. bet galiausiai vistiek leliukas liko!!! Melskis ir tikek. O su krauju kartu ir progesterona pasitikrink.
Atsakyti
Mergaites, sveikinu su sventem wub.gif Kazkam jos dziugios kazkam liudnos... toks jau tas gyvenimas verysad.gif Persikute nepasiduok dar, sestadieni pirmu reisu lek krauja priduot.
Man po tokiu naujienu jau kazkaip svyra rankos, kazkaip pilna galva negeru minciu... na zodziu nezinau verysad.gif
Atsakyti
Panos, gal kas nt daretes? Gal yra dziugiu naujienų?
Atsakyti
Su Sv.Kaledom! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Pacifica @ 2014 12 24, 16:25)
Mergaites, sveikinu su sventem wub.gif  Kazkam jos dziugios kazkam liudnos... toks jau tas gyvenimas verysad.gif  Persikute nepasiduok dar, sestadieni pirmu reisu lek krauja priduot.
Man po tokiu naujienu jau kazkaip svyra rankos, kazkaip pilna galva negeru minciu... na zodziu nezinau verysad.gif

Jokiu budu, turi buti pilna optimizmo. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ethan @ 2014 12 26, 01:02)
Panos, gal kas nt daretes? Gal yra dziugiu naujienų?

Siandiena dar karta dariau, ir vel pamaciau rysku bruksniuka, vadinasi auga mano zirniukas wub.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Nickse @ 2014 12 24, 13:06)
Persikute, NEDRISK pasiduoti.

Aciu Nickse, tikrai nepasiduosiu wink.gif Kol nera (tpfu tpfu tpfu) nei kraujo, nei ka skauda, krutine nera pilnai atleista, tikiu Kalediniu stebuklu wub.gif

QUOTE(Pacifica @ 2014 12 24, 17:25)

Saule, vienoms sekasi, kitoms ne - Tu is tu laiminguju 4u.gif viskas bus gerai, svarbiausia nesijaudink ir mastyk tik pozityviai! Kalbink savo pilvuko gyventojus ir svajok kaip po 9 men supsi ji/juos ant ranku 2.gif

QUOTE(vitaleja @ 2014 12 26, 11:27)
Su Sv.Kaledom! 4u.gif

Su sventem ir Tave! Ir visas kitas mergaites 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Persikute123: 26 gruodžio 2014 - 11:36