Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Pacifica @ 2014 12 27, 09:06)
Nieko zinokit neryskiau pas mane toks pat vaiduoklis tik kad skirtumas gal kad siandien jis islindo greiciau nei vakar. Na zodziu... bijau kad ne i gera visakas eina.

maziai pergyvenk smile.gif nebutinai jau ryskus turi buti smile.gif po keliu dienu tikrai ryskesnis bus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2014 12 27, 11:06)
Nieko zinokit neryskiau pas mane toks pat vaiduoklis tik kad skirtumas gal kad siandien jis islindo greiciau nei vakar. Na zodziu... bijau kad ne i gera visakas eina.

Ko jau is karto su liudesiu...jeigu vaiduokliukas yra,tai vadinasi ten kazkas vyksta...o tu pabandyk pasidaryti visai kitos rusies testuka....nepamenu kuriai cia buvo,kad viena diena testas nieko,o kita ryskios dvi juosteles islindo....nenukabink nosies lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2014 12 27, 10:03)
Ko jau is karto su liudesiu...jeigu vaiduokliukas yra,tai vadinasi ten kazkas vyksta...o tu pabandyk pasidaryti visai kitos rusies testuka....nepamenu kuriai cia buvo,kad viena diena testas nieko,o kita ryskios dvi juosteles islindo....nenukabink nosies  lotuliukas.gif

Man taip buvo biggrin.gif tikrai nieko cia blogo, viskas eina I gera 4u.gif
PERSIKUTE, laukiam naujienu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2014 12 27, 10:06)

Labas Pacifica, mano kukliom ziniom turetum kaip tik dziaugtis - juk is karto pamatei II wub.gif Rysketi kasdien ir neturi, nes HCG irgi dvigubeja kas dvi/tris dienas tik.. Tad tyliai dziaugtis tikrai gali 4u.gif
Na o as pora men. "ilsesiuos" verysad.gif Siandien HCG 245, PRG 104.. gimdoje nieko nesimato.. patvirtintas nesivystantis.. angel_sadangel.gif Belieka melstis, kad snaigutes bus stipresnes..
O jums visoms NEABEJOJU jau pasiseke smile.gif Auginkit pilvukus, kalbinkit maziukus ir dalinkites virusiukais wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, gal galėsit man šiek tiek informacijos suteikti.

Už IVF operaciją reikia mokėti prieš išpunktavimą ar prieš įsodinimą?

Pirmadienį man išpunktavimas, o trečienį ilgai laukta diena (įsodinimas).
Atsakyti
QUOTE(Ruta.B @ 2014 12 27, 13:24)

Labas, mes apie 2000 mokejom po punkcijos, likusia suma po isodinimo. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2014 12 27, 13:29)
Labas Pacifica, mano kukliom ziniom turetum kaip tik dziaugtis - juk is karto pamatei II wub.gif Rysketi kasdien ir neturi, nes HCG irgi dvigubeja kas dvi/tris dienas tik.. Tad tyliai dziaugtis tikrai gali 4u.gif
Na o as pora men. "ilsesiuos"  verysad.gif Siandien HCG 245, PRG 104.. gimdoje nieko nesimato.. patvirtintas nesivystantis..  angel_sadangel.gif  Belieka melstis, kad snaigutes bus stipresnes..
O jums visoms NEABEJOJU jau pasiseke smile.gif Auginkit pilvukus, kalbinkit maziukus ir dalinkites virusiukais wub.gif

Labai gaila uzjauciu Persikute laikykis.ir kodel taip nesiseka sunku suprast...

Papildyta:
QUOTE(Ruta.B @ 2014 12 27, 14:24)

Mes 2000lt.mokejom po ispunktavimo,o kitus pinigus po isodinimo si karta VK.O anksciau BAK tai visus pinigus po ispunktavimo
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2014 12 27, 11:29)
Na o as pora men. "ilsesiuos"  verysad.gif Siandien HCG 245, PRG 104.. gimdoje nieko nesimato.. patvirtintas nesivystantis..  angel_sadangel.gif  Belieka melstis, kad snaigutes bus stipresnes..

laikykis mergyte verysad.gif 4u.gif 4u.gif su laiku liudesys digs, anksciau ar veliau laikysi savo stebukliuka ant ranku 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Vitaleja as po truputi atsigaunu nors ir labai liudna ir sunku,dar kol nebuvo mm turejau vilties,bet deja...tau ir kitoms mergaitems linkiu kad HCG skaiciukai butu dideli ir jie augtu...
As vis dar paskaitinesiu si skyreli ir laikysiu kumscius,kad kitoms merginoms pasisektu.Bet paciai man jau buvo trecias kartas ir daugiau nera ir laiko ir sveikatos ir pinigu...ir teks gyventi be vaikuciu...
Atsakyti
persikute verysad.gif verysad.gif verysad.gif nezinau ir ka pasakyti is tikro verysad.gif
QUOTE(Nicute @ 2014 12 27, 14:21)
paciai man jau buvo trecias kartas ir daugiau nera ir laiko ir sveikatos ir pinigu...ir teks gyventi be vaikuciu...

blyn sad.gif nuskambejo ziaurokai, bet realybe kartais negailestinga. Laikykis ir kas ten zino kaip bus praejus kiek laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicute @ 2014 12 27, 15:21)
Vitaleja as  po truputi atsigaunu nors ir labai liudna ir sunku,dar kol nebuvo mm turejau vilties,bet deja...tau ir kitoms mergaitems linkiu kad HCG skaiciukai butu dideli ir jie augtu...
As vis dar paskaitinesiu si skyreli ir laikysiu kumscius,kad kitoms merginoms pasisektu.Bet paciai man jau buvo trecias kartas ir daugiau nera ir laiko ir sveikatos ir pinigu...ir teks gyventi be vaikuciu...

Oj,taip nekalbek.....ateis diena,kada bus pasimirse tie nepasiseke kartai ir nuspresit pabandyt vel 4u.gif o gal ir naturaliai kas iseis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicute @ 2014 12 27, 13:21)
Vitaleja as  po truputi atsigaunu nors ir labai liudna ir sunku,dar kol nebuvo mm turejau vilties,bet deja...tau ir kitoms mergaitems linkiu kad HCG skaiciukai butu dideli ir jie augtu...

Nicute, kaip gaila. Labai uzjauciu. Negalvok taip, gal dar iseis pabandyti kada. As irgi labai bijau, nes tu nesekmiu tai... doh.gif meldziu Dievo, kad sis kartas butu paskutinis ir laimingas wub.gif
Atsakyti