Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Foksiuke greiciau sveik 4u.gif zinau kaip tu jautiesi,nes paciai man yra taip buve. Bet man nors ir mate kad hiperstimuliacija bet vistiek sodino ir aisku nepavyko,nes turbut buvo stersas ir skausmas,na nezinau...
As rytoj vaziuoju pasiziuret kaip mano turtas auga,siandien penkta diena stimuliacijos...
Papildyta:
QUOTE(vitaleja @ 2014 11 28, 20:36)
O as jauciuosi kazkaip nekaip.  blink.gif  Nuo vakar pradejo skaudeti stemple, net visa krutine skauda, negaliu nuryti nei kasnelio. Niekaip nesuprantu, nuo ko g.gif  negi gonalio toks poveikis??? Kazkoks apsurdas. Mama sako, kad panasu jog zaizda atsivere, bet taip su kartu pradejo skaudeti, nezinau nei kur kreiptis, nei kaip gydytis.  doh.gif

nejaugi cia tau gonalio poveikis,man vakar kepenis skaudejo ir skrandi tai ir pagalvojau apie gonali...Kaip dabar jautiesi? 4u.gif
Atsakyti
Aciu merginos 4u.gif
jau man geriau biski..nevemiu ir nealpstu.... lasina laselines..i eaumeni 2 ukolus dure ir tabletes duoda tik nepamenu pavadinimu..vakar sake..bet man ne iki ju buvo doh.gif
gal ryt namo jau... rolleyes.gif
Tik labai gaila kad nezinau kaip ten su snaigutem...kiek pavyko uzsaldyt...visgi kai yra hyper kuausialastes ne pacios geriausios bukles verysad.gif
o pagalvojus vel viska pradet is naujo.... ne...dar ne....
Man sodins po 2 menesiu kokiu, tai Nicute ir tau gal panasiai galima pradeti... as gal bandyciau kokiu vitaminu rimtesniu pagerti inofolic ar kokiu kitu, mergimos uzsakineja is usa pigiau ..gerinti kiausialasciu bukle butent vitaminai
.esu kompe issisaugojusi gyre labai juos...Sveikai maitintis, joga patikekite jau ne vienai pagerino sveikata, siaip pasportuoti... organizmas atsidekos tikrai smile.gif

PERSIKUTE o nesiule ideti 2-3 dienu viena ir veliau blastute? Tiek prisiskaicius jau nezinau kas geriau..ar embriona, ar blastute, ar saldyta.... g.gif
sveikinu visas pupo..nepaleiskite to virusiuko... nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2014 11 29, 17:27)
Aciu merginos 4u.gif
jau man geriau biski..nevemiu ir nealpstu.... lasina laselines..

PERSIKUTE o nesiule ideti 2-3 dienu viena ir veliau blastute? Tiek prisiskaicius jau nezinau kas geriau..ar embriona, ar blastute, ar saldyta....

Smagu girdeti, kad jau geriau jautiesi 4u.gif na taip, gaila kad tik po 2 men PUPO tapsi, bet kita vertus geriau palaukti - busi pilnai atsigavusi ir tada jau garantuotai nestuke.gif wink.gif
Is pradziu galvojo deti 2 d, bet paskui nutare duoti man daugiau laiko atsigauti. Ir as visai dziaugiuosi del to, nes butu jau siandien deje, o man dar pamaudzia pilva truputi.. unsure.gif
Atsakyti
[quote=Mercuria,2014 11 29, 12:46]
Labukas visom!!

As jau po isodinimo.. Dar klinikoj guliu, nes sake dvi valandas minimum reik pagulet, pailset ir nejudint maziuku, tegu ramiai implantuojas....

Sodino 2 embrioniukus 5 dienu.. Vienas top quality o kitas good quality.

Dabar tik laukimas......

Sveikinu ir linkiu ramaus laukimo! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sensoria @ 2014 11 29, 12:56)
Laba diena  4u.gif
Labai nuoširdžiai visas sveikinu  nestuke.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Man nepasiseke  nepavyko  nestuke.gif , norejau paklausti po kiek laiko galima veL bandyti IVF ? Dare M VK ir antram kartui gal taikoma nuolaida? g.gif .
Gal galetume atsakyti i klausymus?O gal yra kazkur tokia informacija.
1) kurioje klinikoje ir pas kokį gydytoją buvo atliktas IVF?
2) kelintas IVF sėkmingas?
3) koks poros amžius?
4) kokie buvo naudojami vaistai, medikamentai sėkmingąjį ciklą?
5 )  kiek buvo įsodintą embrionų/blastocistų atliekant IVF?
6) Kiti pastebėjimai ir patarimai.
Aciu.

netaiko VK jokių nuolaidų schmoll.gif deja...
Atsakyti
QUOTE(Nicute @ 2014 11 29, 15:47)
Foksiuke greiciau sveik  4u.gif zinau kaip tu jautiesi,nes paciai man yra taip buve. Bet man nors ir mate kad hiperstimuliacija bet vistiek sodino ir aisku nepavyko,nes turbut buvo stersas ir skausmas,na nezinau...
As rytoj vaziuoju pasiziuret kaip mano turtas auga,siandien penkta diena stimuliacijos...
Papildyta:

nejaugi cia tau gonalio poveikis,man vakar kepenis skaudejo ir skrandi tai ir pagalvojau apie gonali...Kaip dabar jautiesi? 4u.gif

Man irgi 5 dienele, as vaziuoju pirmadieni skanui, plane parasyta ir treciadienis ir penktadienis skano dienos o penktadieni turetu buti paskutine diena, bet cia tik planas, juk viskas priklauso nuo organizmo.

Na o as jauciuosi geriau, ir issiaiskinau kas man cia yra, o gi nervinis kazkoks skausmas, isgeriau lasiuku, namu salygom padarytu su valerijonais ir is karto pagerejo. Ju poveikis praeina ir vel jauciu skausma. Tai tikriausiai, kad net pasamoningai nervinuosi, net pati nejauciu, kad tiek ;-)
Atsakyti
QUOTE(vitaleja @ 2014 11 29, 19:08)
Man irgi 5 dienele, as vaziuoju pirmadieni skanui, plane parasyta ir treciadienis ir penktadienis skano dienos o penktadieni turetu buti paskutine diena, bet cia tik planas, juk viskas priklauso nuo organizmo.

Na o as jauciuosi geriau, ir issiaiskinau kas man cia yra, o gi nervinis kazkoks skausmas, isgeriau lasiuku, namu salygom padarytu su valerijonais ir is karto pagerejo. Ju poveikis praeina ir vel jauciu skausma. Tai tikriausiai, kad net pasamoningai nervinuosi, net pati nejauciu, kad tiek ;-)

O tu gavai visus vaistus is karto ?
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2014 11 29, 11:59)
Istikro nezinau...papuoliau i ligonine su hyper visgi..pykino, svaigulis tai tik spejau paklaust Tr ar kreiptis i ligonine sake kuo greiciau...spejo pasakyt tik kad saldysim viska ir jau buvo taip bloga kad neklausiau kiek pavyko uzsaldyt bent... sian jis tik ryte buvo nespejau pasukt..tai zinosiu pirmadieni tik kaip snaigutes mano .... ziaurios tos pasekmes hyper sad.gif(((((

Oho vargsele laikykis. O kiek kartu per visa stimuliacijos laikotarpi tave gyd. Stebeko kodel dozes nesumazino? Nieko susitvarkys viskas tik neskubek greit vel testi pailsink organizma daugiau nei du menesius manau.
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 11 29, 19:12)
O tu gavai visus vaistus is karto ?

Aha, gavau visus is karto. Ir pasiziurejau kiek crinones turiu,tai irgi tik du pakius, viename 15 vnt. Tai sekmes atveju,gal dar darasytu ju. Zodziu irgi pergyvenu, juk juos rekomenduoja kitom net iki 12 sav. Cia jie turi protokolus ir visoms vienodai viska daro, jokio individualumo. Idomi strategija, juk musu organizmai ne vienodi, skirtingai reaguoja I vaistus, ir problemos skirtingos. Na nors finansuoja, juk kitos merginos turi sumoketi didziulius pinigus.
Atsakyti
QUOTE(vitaleja @ 2014 11 29, 23:57)
Aha, gavau visus is karto. Ir pasiziurejau kiek crinones turiu,tai irgi tik du pakius, viename 15 vnt. Tai sekmes atveju,gal dar darasytu ju. Zodziu irgi pergyvenu, juk juos rekomenduoja kitom net iki 12 sav. Cia jie turi protokolus ir visoms vienodai viska daro, jokio individualumo. Idomi strategija, juk musu organizmai ne vienodi, skirtingai reaguoja I vaistus, ir problemos skirtingos. Na nors finansuoja, juk kitos merginos turi sumoketi didziulius pinigus.

tai tu 2 pakius , uzteks iki 6 savaites wink.gif man buvo tik vienas ir nerase nei pro kur daugiau doh.gif eh yra kaip yra
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 11 30, 00:28)
tai tu 2 pakius , uzteks iki 6 savaites wink.gif man buvo tik vienas ir nerase nei pro kur daugiau  doh.gif eh yra kaip yra

Matai dar nezinau kaip jis naudojams, kokiom dozem, dar nedaejau sios stadijos blink.gif na bet manau, kad reikia pasikliauti daktarais, kad ir kaip bebutu. Mano hormonai visada budavo tvarkoje,tai tikiu,kad netureciau sustreikuoti ir dabar bigsmile.gif Svarbiausia pastoti, ir kad vaikutis butu sveikas 4u.gif
Prisiziurejau Issipildymo akcijos, tai puse nakties prablioviau schmoll.gif Sitiek vargsiuku yra. Nusprendziau prisideti ir paaukoti. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos as vel su klausimu, kurios pamate teigiama testa noriu paklausti nuo kada jums pradejo rodyti jau? Siandien 9DPI ir pasidariau pirma testa kuris visiskai baltas be jokiu seseliu sad.gif
*KaraLinda* rase kad jai pradejo rodyti 10 DPI o kaip kitoms?
Atsakyti
QUOTE(*bena* @ 2014 11 30, 10:32)
Sveikos merginos as vel su klausimu, kurios pamate teigiama testa noriu paklausti nuo kada jums pradejo rodyti jau? Siandien 9DPI ir pasidariau pirma testa kuris visiskai baltas be jokiu seseliu sad.gif
*KaraLinda* rase kad jai pradejo rodyti 10 DPI o kaip kitoms?

Su 2-3 d. Embrionais tai anksti reikia dar laukti po dienu bent o su blastocista man matesi 7 dpi. Ir net 6 dpi bet po ilgesnio laukimo.
Atsakyti