Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 11 27, 23:20)
daryk 10 dpi , as katik pro ta praejau . mano buvo 3 dienu , gadinsu testus anksciau ir bereikalo nervinaus, nes nieko nerode smile.gif tad kantrybes 4u.gif

Dekui tada dar lauksim truputi, reikia apsisarvuot kantrybe ir pozityviom mintim smile.gif

QUOTE(Piktukė @ 2014 11 28, 01:48)
Bena, ir tu po IVF jau  bigsmile.gif  Na nesmagu vėl tokioj temoj susitikti, bet vistiek.. 4u.gif  Jei tau sodino tik vieną, tai gali ilgai nerodyti.

Man šiandien 19DPI ir aš nieko nejaučiu, taip kad ramiai  mirksiukas.gif  Šiandien buvau pas ginę ir pilvelyje pamatė tris puslytes.. blush2.gif  Sekantis pasimatymas 12 11, tada sakė žiūrės kaip vystosi ir kaip plaka širdutės.. smile.gif

Kristiana, nusiramink, gal netiksliai pamatavo, juk mažyliai dar tokie mažuliukai... O net jei ir vienas liks, juk tai taip pat puiki žinia! Pasistenk galvoti pozityviai.

Jo sodino tik viena, sake kadangi as dar jauna tai tik viena sodino, kitus uzsalde.
Nu vau kokios smagios naujienos netgi 3, nuostabu sitiek meiles po sirdute nesioji smile.gif 4u.gif
Kaip vyras sureagavo i naujiena? biggrin.gif
Atsakyti
As manau galim susikurti atskira temute , plepesiam iki 12 savaites wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Marselle @ 2014 11 28, 12:39)
Prisoduodu smile.gif viskas gerai,sirdele plaka,7mm

Kaip faina wub.gif

Mercuria, saunuole tu! thumbup.gif va cia tai kokybe!

Foksiuke, kaip tavo mazuliai, kiek turi siandien? Pas mane is 12 vaisintu apsivaisino 10, tai ziauriai dziaugiuosi ax.gif Ech, kad tik jie visi augtu graziai ir toliau.. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Persikute123: 28 lapkričio 2014 - 17:24
Labas merginos,

Užsukau pasisveikinti, paskaitinėju jūsų naujienas ir kartu su jumis pasidžiaugiu wub.gif
Sekasi mums visoms nuo pat rudenėlio pradžios thumbup.gif

Labai nuoširdžiai visas sveikinu ir linkiu sėkmingai augti augti augti 4u.gif

Piktutė čia tai nerealu, visi 3, trigubi sveikinimai bigsmile.gif 4u.gif man kai patvirtino, kad visgi 2 apsidžiaugiau iki begalybės, bet ir baimių buvo, dabar stengiuosi būti rami ir galvoti, kad viskas turi baigtis gerai smile.gif mes visos to vertos, visų mūsų kelias iki stebuklų duobėtas doh.gif
Atsakyti
delfinuk, net ir 1 puikus skaičius, niekam nieko pasakoti kaip pirkot vaikutį nereikės biggrin.gif aš jau bijau pagalvoti kiek klausimų sulauksiu, jei tikrai ir liks trys.. doh.gif smile.gif

QUOTE(*bena* @ 2014 11 28, 15:33)
Nu vau kokios smagios naujienos netgi 3, nuostabu sitiek meiles po sirdute nesioji smile.gif  4u.gif
Kaip vyras sureagavo i naujiena? biggrin.gif

Jis kažkaip lengviau reaguoja. Sako vienu metu tris užauginsim, nereiks su pametinukais vargti lotuliukas.gif aš čia vakar truputį stresavau, tai ramino, kad labai gerai čia viskas smile.gif

QUOTE(Wunder @ 2014 11 28, 18:31)
Piktutė čia tai nerealu, visi 3, trigubi sveikinimai  bigsmile.gif  4u.gif  man kai patvirtino, kad visgi 2 apsidžiaugiau iki begalybės, bet ir baimių buvo, dabar stengiuosi būti rami ir galvoti, kad viskas turi baigtis gerai smile.gif mes visos to vertos, visų mūsų kelias iki stebuklų duobėtas doh.gif

Kaip fainai du.. wub.gif o jei dar porytė.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2014 11 28, 16:23)
Kaip faina wub.gif

Foksiuke, kaip tavo mazuliai, kiek turi siandien? Pas mane is 12 vaisintu apsivaisino 10, tai ziauriai dziaugiuosi ax.gif Ech, kad tik jie visi augtu graziai ir toliau.. wub.gif

Persikute 4u.gif tikras saunumelis. Kada isodinimas tau? wub.gif
Papildyta:
Sveikinimai visoms pasisektukems 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Merginos sitiek priplepejot, nebespeju jusu sekti biggrin.gif ilendu, kada laiko turiu, tai yra ka paveikti kol viska perskaitau tongue.gif

O as jauciuosi kazkaip nekaip. blink.gif Nuo vakar pradejo skaudeti stemple, net visa krutine skauda, negaliu nuryti nei kasnelio. Niekaip nesuprantu, nuo ko g.gif negi gonalio toks poveikis??? Kazkoks apsurdas. Mama sako, kad panasu jog zaizda atsivere, bet taip su kartu pradejo skaudeti, nezinau nei kur kreiptis, nei kaip gydytis. doh.gif
Atsakyti
Kazkaip Galilejos pasigedau su naujienom rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2014 11 28, 17:23)
Kaip faina wub.gif

Istikro nezinau...papuoliau i ligonine su hyper visgi..pykino, svaigulis tai tik spejau paklaust Tr ar kreiptis i ligonine sake kuo greiciau...spejo pasakyt tik kad saldysim viska ir jau buvo taip bloga kad neklausiau kiek pavyko uzsaldyt bent... sian jis tik ryte buvo nespejau pasukt..tai zinosiu pirmadieni tik kaip snaigutes mano .... ziaurios tos pasekmes hyper sad.gif(((((
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2014 11 29, 11:59)
Istikro nezinau...papuoliau i ligonine su hyper visgi..pykino, svaigulis tai tik spejau paklaust Tr ar kreiptis i ligonine sake kuo greiciau...spejo pasakyt tik kad saldysim viska ir jau buvo taip bloga kad neklausiau kiek pavyko uzsaldyt bent... sian jis tik ryte buvo nespejau pasukt..tai zinosiu pirmadieni tik kaip snaigutes mano .... ziaurios tos pasekmes hyper sad.gif(((((

Laikykis console.gif Ar jau geriau nors kiek?
Atsakyti
QUOTE(Olson @ 2014 11 27, 22:28)
gal kas lankotes pas Grazina Bogdanskiene, kokie atsiliepimai, ka manote ar verta pas ja vaziuot, esu girdejus kad ji labai arogantiska?

Lankiausi as...tiesa sako...nemaloni gydytoja..vis kazkur skubanti...kai isejo atostogu perejai pas Gryciu toje pacioje klinikoje..nepalyginsi...labai fainas gydytojas! Vakar teko kreiptis pas ja skubod tvarka..patikrinti kaip kiausides mano po hyperstimuliacijos... rai nepatenkinta buvo ne tas zodis kai suzinojo kad ne pas ja stimuliavausi o Latvijoje.. uz 5 min apziuros ir siuntima i ligonine palikau 250 lt..ir vis skubino :/ Nezinau... neeisiu turbut daugiau..turejau 3 stimuliacijas ten...rezultatu nera...gimfos foto dariau ten irgi... brangu, bet kokybe neatitinka kainos sad.gif geriau pas Reda Ziobakiene lyg..labai gyria ja..bet su laiku sunkiau pas ja...

Justutee aciu jau geriau..palieka iki ryt dar...sake nera tragiskai viskas, bet kontrole reikalinga... nu nacert tokias pasekmes...reikia labai labai merginom ir gydytojams stebeti kad tokiu atveju butu kuo maziau....

PERSIKUTE kada transferis pas tave jau? Laikom kumsciukus..juk toks derlingas ruduo...trynukai, dvynukai, oh my god kad tik taip ir testusi smile.gif)))))
Atsakyti
sveikateles tau Foksiuke 4u.gif 4u.gif as nesuprantu tu gyditoju gauni tokius pinigus , tai ir sypsokis ir bendrauk maloniai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2014 11 29, 11:47)

PERSIKUTE kada transferis pas tave jau? Laikom kumsciukus..juk toks derlingas ruduo...trynukai, dvynukai, oh my god kad tik taip ir testusi smile.gif)))))

Vargsiuke.. kaip tau cia taip nepasiseke verysad.gif Laikykis ir tikek savo snaigutem 4u.gif
Mane gyd apziures antrad, ir jei viskas atrodys graziai, kels blastutes ax.gif Siaip po punkcijos nemate hyper pozymiu, bet maza ka.. buna gi kad veliau islenda g.gif
Atsakyti