Įkraunama...
Įkraunama...

Ann Taylor, Loft

QUOTE(orcheja @ 2015 01 17, 21:22)
Net nuejau dar karteli paziuret, pas mane kaip reklamineje, visi vietoje  ax.gif

Vadinasi pasiseke biggrin.gif
Nes pardavimuose dar viena rase, kad parduoda tokius ir akmenuku truksta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2015 01 17, 19:34)
Vadinasi pasiseke  biggrin.gif
Nes pardavimuose dar viena rase, kad parduoda tokius ir akmenuku truksta  ax.gif

Aš gavau be vienos akutės sad.gif iš esmės tai nešiočiau ir be akutės, bet man jie gerokai perdideli. Nusipirkau mažesnius, gavau su visomis akutėmis smile.gif
Atsakyti
As kai gavau, pasiziurejau ar geleziukuose yra visi akmenukai, o kad kiek turi buti tai net nelyginau su reklamine biggrin.gif
O pas Jus Dideja, man atrodo, ne principingai jie ten turi buti... kas nezino, tai net nepagalvotu, kad kazko tai truksta, svarbu is abieju pusiu vienodai irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orcheja: 18 sausio 2015 - 15:14
QUOTE(orcheja @ 2015 01 18, 16:12)
As kai gavau, pasiziurejau ar geleziukuose yra visi akmenukai, o kad kiek turi buti tai net nelyginau su reklamine  biggrin.gif
O pas Jus Dideja, man atrodo, ne principingai jie ten turi buti... kas nezino, tai net nepagalvotu, kad kazko tai truksta, svarbu is abieju pusiu vienodai  irnesakyk.gif

tas tai taip....bet as dar nematydama, kad truksta tu akuciu, jau nebenorejau ju, nors dydis tiko, praejo noras, kol sulaukiau tongue.gif galvojau kaip cia reiks skalbt, akutes prades kritineti, aj, galvoju, ne mano rubas... o fotografuodama pamaciau, kad tu akyciu vistik truksta, vienos tai net nesimato, kad buvus, o va kitos vietoj, tai jau siek tiek zymu, kad buvus is iskritus, aisku, bendram vaizde gal taip ir nesimato... nieks prikises nosies prie kalnieriaus neziuretu...bet.... cool.gif
Atsakyti
June, kiek visokių grožybių prisipirkai wub.gif Pasirodyk. Žiūriu, mūsų matmenys identiški, bet aš viską didesnių dydžių nei Tu perku. Man tokie dribenos labiau prie širdies biggrin.gif
Kam šiandien siunčiat, mergaitės? Norėčiau megztuko vieno blush2.gif
Atsakyti
As ir pasiemiau kelis rubelius. Pirkau si megztuka svarkeli, emiau M dydi, nes norejau laisvesnio, bet sikart per didelis. Siaip labai fainas malonios storokos medziagos, pasikeisti vietoj svarko liuks. Manyciau, kad dydis atitinka. Gaila, kad tik as su dydziu nepataikiau.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo camelija82: 19 sausio 2015 - 20:13
QUOTE(camelija82 @ 2015 01 19, 21:13)
As ir pasiemiau kelis rubelius. Pirkau si megztuka svarkeli, emiau M dydi, nes norejau laisvesnio, bet sikart per didelis.

Gražus švarkelis. Su pamušalu jis? Kiek per krūtinę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Temidė: 19 sausio 2015 - 20:28
QUOTE(Temidė @ 2015 01 19, 22:27)
Gražus švarkelis. Su pamušalu jis? Kiek per krūtinę?

Nea, be pamusalo kaip megztukas jis, bet standus, graziai krenta.Per krutine mazdaug 46-47 cm.
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2015 01 19, 15:28)
June, kiek visokių grožybių prisipirkai wub.gif Pasirodyk. Žiūriu, mūsų matmenys identiški, bet aš viską didesnių dydžių nei Tu perku. Man tokie dribenos labiau prie širdies biggrin.gif
Kam šiandien siunčiat, mergaitės? Norėčiau megztuko vieno blush2.gif

Ai taip, prisipazistu - as "aptezkiu" megeja biggrin.gif bet vat is to ir iseina, kad sunku kitam parekomenduoti koki dydi imti, nes tikrai labai skiriasi nesiojimo iprociai. Ne syki teko forume skaityti net piktokus gincus - kaip taip gali buti, kad matmenys vienodi, o rubus dviem dydziais skirtingus viena kitai patarineja smile.gif
Siandien nesusilaikiau sitos nenuzsiskaius biggrin.gif http://www.anntaylor...faultColor=1878

O sitos labai noriu, tik turiu nuojauta, kad neliks iki bent kiek normalesnes kainos unsure.gif http://www.anntaylor...faultColor=6600

Ryt pabandysiu pasidemonstruot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(June24 @ 2015 01 19, 23:53)
O sitos labai noriu, tik turiu nuojauta, kad neliks iki bent kiek normalesnes kainos  unsure.gif  http://www.anntaylor...faultColor=6600

sitos sukneles labai gera, kokybiska medziaga. Ji standi, sunkesne, todel graziai audinys krenta, nepersisviecia ir neisryskina visu ''riebaliuku, susiraukslejimu ir klosciu". Tikrai verta demesio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2015 01 20, 00:57)
sitos sukneles labai gera, kokybiska medziaga. Ji standi, sunkesne, todel graziai audinys krenta, nepersisviecia ir neisryskina visu ''riebaliuku, susiraukslejimu ir klosciu". Tikrai verta demesio smile.gif

o kaip dydis ax.gif atitinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2015 01 20, 07:26)
o kaip dydis ax.gif atitinka g.gif

del dydzio nepasakysiu, nes pirkau mamai, o jai per didele buvo visu dydziu (cia pirmas pirkimas jai na ura buvo).
Atsakyti