Pasidalinsiu ir as keliu rubeliu ispudziais

Megztukas-labai fainas, svelnus, ir nors is foto matosi, kad tai laisvesnio stiliaus modelis, bet visgi norejau, kad labiau aptemptas butu. Pirkau XS, nors norejau XXS imti, bet tarpininke nespejo XXS paimti, tai paemiau XS. Gal kuri netycia XXS turite ir noretumete keistis i didesni dydi?

Sitie du labai faini, silti. Trumpi, bet cia toks modelis, labai graziai atrodo prie aukstesnio liemens dzinsu, kelniu, prie sijonu-man labiau patinka prie sijonu trumpesni megztukai. Juodo net pasiemiau 2 dydzius-XS ir S, niekaip neissirinkau, nes atsiliepimai buvo, kad labai mazinti sie megztukai. Man tai kadangi viskas labai didinta AT atrodo, tai pasirode, kad pagaliau atsirado rubeliai, kurie atitiko dydi

Siaip labai didelio skirtumo tarp XS ir S nera. XS tik vos vos siauresnis ir trumpesnis. Uzsidejus abu gerai atrodo. Juodo viena dydi galvojau parduosiu jei ka, bet jau noriu abu pasilikti

Tai ziuresiu

Sijonas. Atrodo lygiai taip pat graziai. Pirkau 0 dydi. Dydis su 70-93 tiko. Tik va sijona pirkau specialiai prie vienos labai puosnios palaidines, tai vat nesu tikra ar tas sijono kaspinas ten tinka prie tos palaidines, nes pati palaidine su daug visko. Prie paprastiniu palaidiniu sijonas super butu, bet juodu sijonu turiu ne viena ir ne du, tai dar paziuresiu ar pasilikt, nes nelabai tiko prie palaidines kur pirkau

Visu rubeliu kokybe esu absoliuciai patenkinta