Įkraunama...
Įkraunama...

Ann Taylor, Loft

QUOTE(kaciora* @ 2015 02 19, 22:35)
Na pagelbesiu gal kam del dydzio, su 89 cm klubais 0 regular puikiai tiko Modern Cotton twill kelniu  smile.gif nepasirode labai ilgos, nors esu zema, bet petite turbut irgi butu tike. Tik man toks klausimas, yra tos pacios kelnes ir curvy modelio, tai cia turincioms didesnius apvalumus ar, atvirksciai, neturincioms ir siekiancioms paryskinti?  biggrin.gif

O audinys netraukia pūkų? ax.gif

Curvy bus kriaušės ar smėlio laikrodžio figūroms (lieknas liemuo, apvalesni klubai) smile.gif

Atsakyti
QUOTE(raselita @ 2015 02 20, 08:18)
O audinys netraukia pūkų?  ax.gif

Curvy bus kriaušės ar smėlio laikrodžio figūroms (lieknas liemuo, apvalesni klubai)  smile.gif

dar tik viena syki buvau uzsidejus, nepastebejau, kad trauktu pukus.. Bet kaip ir sakau, tik viena syki smile.gif nors medziaga panasi i traukiancia pukus. Siaip labai maloni, elastinga, pirksiu jei pagausiu ir kitos spalvos, vis nebeimeta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaciora*: 20 vasario 2015 - 09:45
Laba,
gal kas turit šią suknelę ir galit pasidalint įspūdžiais? Dydį atitinka?

http://www.loft.com/...faultColor=9600

Ačiū
Atsakyti
Pasirodau ir dedu i isparduotuve - per sena teta as tokiai suknelei doh.gif doh.gif biggrin.gif

Medizaga labai faina, kokybiska, viskas liuks su ja, bet trumpumas jau ni ni ni rolleyes.gif

http://www.anntaylor...faultColor=1878

user posted image
Atsakyti
QUOTE(June24 @ 2015 03 02, 20:19)
Pasirodau ir dedu i isparduotuve - per sena teta as tokiai suknelei  doh.gif  doh.gif  biggrin.gif
Medizaga labai faina, kokybiska, viskas liuks su ja, bet trumpumas jau ni ni ni  rolleyes.gif

oi kaip gražu, faina suknelė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(June24 @ 2015 03 02, 20:19)
Pasirodau ir dedu i isparduotuve - per sena teta as tokiai suknelei  doh.gif  doh.gif  biggrin.gif

Na čia dabar. Senė išlindo laugh.gif Nieko ji Tau ne trumpa, ypač, jei su pėdkelnėm. Neparduočiau nė už ką schmoll.gif
Aš irgi pagaliau gavau savo daiktus, kur dar prieš Naujus užsisakiusi buvau, bet kažkaip neturiu įkvėpimo komentuoti blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 03 02, 20:47)
oi kaip gražu, faina suknelė wub.gif

QUOTE(Temidė @ 2015 03 02, 20:59)
Na čia dabar. Senė išlindo laugh.gif Nieko ji Tau ne trumpa, ypač, jei su pėdkelnėm. Neparduočiau nė už ką schmoll.gif
Aš irgi pagaliau gavau savo daiktus, kur dar prieš Naujus užsisakiusi buvau, bet kažkaip neturiu įkvėpimo komentuoti blush2.gif .

smile.gif 4u.gif
tai marinuoju as ja spintoje gera menesi, net nesiausi i darba kolegem pasirodyti ar galiu nesiot hihihi.gif Sake, kad galiu, bet as nepatikli biggrin.gif Savaitgali uzsidejau eiti i koncerta ir nusiemiau doh.gif Va kad keliais cm ilgesne butu. zodziu, pensija yra toks metas, kai nebegali iseit su trumpom suknelem biggrin.gif
Man su ikvepimu rodytis irgi beda, zadejau zadejau ir nepasirodziau smile.gif gal pavasaris ikveps mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(June24 @ 2015 03 02, 19:19)

Medizaga labai faina, kokybiska, viskas liuks su ja, bet trumpumas jau ni ni ni  rolleyes.gif

http://www.anntaylor...faultColor=1878

nezinau kaip ten su ta teta, bet atrodo graziai biggrin.gif drinks_cheers.gif Su juodem pedkelnem i koki rengini - drasiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2015 03 02, 19:59)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

As irgi neisivaizduoju kas ten per teta sena,bet sukne ziauriai gera! O jei pas sena teta tokia figura,kurios slepti ni ni ni ,tai jaunimui tik pavydeti! tongue.gif
Atsakyti
smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 03 kovo 2015 - 19:27
June, o Tu plaukus nusikirpai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 03 03, 12:25)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

As irgi neisivaizduoju kas ten per teta sena,bet sukne ziauriai gera! O jei pas sena teta tokia figura,kurios slepti ni ni ni ,tai jaunimui tik pavydeti! tongue.gif

aciu smile.gif

QUOTE(Temidė @ 2015 03 03, 22:57)
June, o Tu plaukus nusikirpai?  g.gif

Tai nelabai ilgesni buvo, gal keleta cm. Niekad kasom pasigyrt negalejau smile.gif

Anos suknes niekas pirkt nenori, teks paciai nesiot biggrin.gif

Matet, nebloga akcija visai vyksta.
as sita nusiunciau, turetu buti daili ir plataus panaudojimo http://www.anntaylor...faultColor=6600
Atsakyti