QUOTE(Girl. @ 2016 02 05, 10:20)
Rastafarinas, fainai megztukas atrodo. Aš ir į jį žiūrėjau, bet susilaikiau

Tie deimantai, tikrai galėtų būti kuklesni, bet šiaip prie šviesių suplyšusių skinny džinsų ir elegantiškų aukštakulnių aš jį mielai nešiočiau
Ačiū. Tiktų taip, kaip sakai
QUOTE(Aireda @ 2016 02 05, 10:50)
Praeitais metais pirkau toki AT megztuka. Aisku, jis zymiai kuklesnis, nei tavo,
Rastafarinas, bet panasaus modelio

Bet taip dar nei karto ir nesuzsivilkau
[...]
Labai gražus, ir kuklesnis na gal 10 proc., sakyčiau

Man čia labai labai gražu

Tas sijonas fantastiškas, ir batai
Aš turbūt kažko panašaus norėjau prie to Crew flare skirt, bet, deja, ne taip pas mane atrodo
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 02 05, 11:55)
Žiauriai geri tie jūsų abiejų megztiniai, nešiokit drąsiai! Jų rankovės nėra labai trumpos, tai galima ir taip, ir labai gerai atrodo su melsvais/baltais klasikiniais marškiniais apačioj
Aš laukiu šio, mano pirmas pirkinys iš AT

Gerulis sijonas. Aš jį pastebėjau. man toks pasirodė iškirtinis visame AT asortimente. Modelis geras. - Parašyk, kaip įspūdžiai, kuomet gausi.
QUOTE(enura @ 2016 02 05, 12:45)
Rastafarinai labai gerai megztukas

Fainas toks. Cia boiled wool gal? Rasei, kad standus, o kaip del svelnumo? Nekanda?
Man tai nemaiso tie dideli akmenys, kaip tik ryskus, israiskingi

Tik va visai kasdienai tai man gal ne

, kai norisi siek tiek pasipuosti tada
Aireda, irgi labai gerai atrodai

bet man rodos jau gyriau sita pirkini
Turbūt boiled. Jo. Bus boiled. Tokia kaip suvirus
Standi vilna, bet tikrai švelni ir nei kiek nekanda, nors ir šilta! Nes esu pastebėjus, kad kuo ima karščiau darytis, tuo vilna labiau kanda, niežtėti ima - bet su šiuo - ne.
O tavo šaliką [Crew] komentuodama tai suklydau - ten brushed wool buvo [kirbėjo širdy tas netikslumas man pačiai

]