Įkraunama...
Įkraunama...

Ann Taylor, Loft

QUOTE(Aireda @ 2016 02 05, 17:37)
Enura, gal visgi sijona komentavai, ne megztini biggrin.gif Megztinis tai toks daugiau kasdieniskas, ne toks prasmatnus kaip Rastafarino  biggrin.gif

O stai prie dzinsu netinka man, nors tu ka. Gal per trumpas ir kazkaip nepatinka man bendras vaizdas ax.gif

gal blush2.gif zodziu, visas derinys geras biggrin.gif 4u.gif

man visi tokio ilgio arba trumpesni megztukai prie sijonu ir sukneliu graziausiai ziurisi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2016 02 05, 10:20)
Rastafarinas, fainai megztukas atrodo. Aš ir į jį žiūrėjau, bet susilaikiau smile.gif  Tie deimantai, tikrai galėtų būti kuklesni, bet šiaip prie šviesių suplyšusių skinny džinsų ir elegantiškų aukštakulnių aš jį mielai nešiočiau thumbup.gif

Ačiū. Tiktų taip, kaip sakai thumbup.gif

QUOTE(Aireda @ 2016 02 05, 10:50)
Praeitais metais pirkau toki AT megztuka. Aisku, jis zymiai kuklesnis, nei tavo, Rastafarinas, bet panasaus modelio ax.gif Bet taip dar nei karto ir nesuzsivilkau 
[...]

Labai gražus, ir kuklesnis na gal 10 proc., sakyčiau smile.gif
Man čia labai labai gražu thumbup.gif Tas sijonas fantastiškas, ir batai thumbup.gif
Aš turbūt kažko panašaus norėjau prie to Crew flare skirt, bet, deja, ne taip pas mane atrodo biggrin.gif doh.gif

QUOTE(šviesi lapė @ 2016 02 05, 11:55)
Žiauriai geri tie jūsų abiejų megztiniai, nešiokit drąsiai! Jų rankovės nėra labai trumpos, tai galima ir taip, ir labai gerai atrodo su melsvais/baltais klasikiniais marškiniais apačioj wub.gif

Aš laukiu šio, mano pirmas pirkinys iš AT

smile.gif
Gerulis sijonas. Aš jį pastebėjau. man toks pasirodė iškirtinis visame AT asortimente. Modelis geras. - Parašyk, kaip įspūdžiai, kuomet gausi.

QUOTE(enura @ 2016 02 05, 12:45)
Rastafarinai labai gerai megztukas  thumbup.gif Fainas toks. Cia boiled wool gal? Rasei, kad standus, o kaip del svelnumo? Nekanda?

Man tai nemaiso tie dideli akmenys, kaip tik ryskus, israiskingi  wub.gif Tik va visai kasdienai tai man gal ne  g.gif , kai norisi siek tiek pasipuosti tada  thumbup.gif

Aireda, irgi labai gerai atrodai  thumbup.gif  bet man rodos jau gyriau sita pirkini  biggrin.gif

Turbūt boiled. Jo. Bus boiled. Tokia kaip suvirus biggrin.gif
Standi vilna, bet tikrai švelni ir nei kiek nekanda, nors ir šilta! Nes esu pastebėjus, kad kuo ima karščiau darytis, tuo vilna labiau kanda, niežtėti ima - bet su šiuo - ne.
O tavo šaliką [Crew] komentuodama tai suklydau - ten brushed wool buvo [kirbėjo širdy tas netikslumas man pačiai lotuliukas.gif ]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 05 vasario 2016 - 22:21
QUOTE(rastafarinas @ 2016 02 05, 22:21)
Turbūt boiled. Jo. Bus boiled. Tokia kaip suvirus  biggrin.gif
Standi vilna, bet tikrai švelni ir nei kiek nekanda, nors ir šilta! Nes  esu pastebėjus, kad kuo ima karščiau darytis, tuo vilna labiau kanda, niežtėti ima - bet su šiuo - ne.
O tavo šaliką [Crew] komentuodama tai suklydau - ten brushed wool buvo [kirbėjo širdy tas netikslumas  man pačiai lotuliukas.gif ]

Jeigu net nekanda, tada tikrai fainas megztukas. Manau pritaikysi ji tikrai mirksiukas.gif

o salikas tai turbut ne mano o laurynos50 g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 02 05, 22:29)
Jeigu net nekanda, tada tikrai fainas megztukas. Manau pritaikysi ji tikrai  mirksiukas.gif

o salikas tai turbut ne mano o laurynos50  g.gif  smile.gif

Dėl šailiko taip, teisingai biggrin.gif
Atsakyti
Pakomentuokit kas šitą 4u.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(dives @ 2016 02 06, 18:09)
Pakomentuokit kas šitą 4u.gif 

As turiu S dydi. Mano ugis 175, liemuo 70, krutine 93. Noretusi daugiau laisves megztuke. Sakyciau dydi atitinka. Iprastai nesioju M,toki ir reikejo imti. Medziaga tvirta,kieta ne kaip megztinis. Labiau jau tiktu pavadinimas - storos medziagos palaidine.
p.s. per pazastis siaip netempia, tik kai ranka pakelta, rauksles metasi.
user posted image
Atsakyti
Ačiū, nugi gražu thumbup.gif kaip čia man susišvietė, kad didintas irgi ėmiau mažesnį nei iprastai, gali būt mažas
Atsakyti
QUOTE(carmencita @ 2016 02 06, 20:15)
As turiu S dydi. Mano ugis 175, liemuo 70, krutine 93. Noretusi daugiau laisves megztuke. Sakyciau dydi atitinka. Iprastai nesioju M,toki ir reikejo imti.

Labai gražus. Kaip tik mačiau Vintede xs tokį paruoda. Be galo graži spalva thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 02 06, 22:18)
Labai gražus. Kaip tik mačiau Vintede xs tokį paruoda. Be galo graži spalva  thumbup.gif

nuėjau pažiūrėt, tikrai gražiai atrodo
Atsakyti
drinks_cheers.gif
as taip pat po komentaro susiradau ta foto. Tai merginai dydis idealiai.
Atsakyti
QUOTE(carmencita @ 2016 02 06, 22:54)
drinks_cheers.gif
as taip pat po komentaro susiradau ta foto. Tai merginai dydis idealiai.

aš neradau tokios, įmeskit, jei nesunku////radau tik patiestą
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2016 02 06, 21:58)
aš neradau tokios, įmeskit, jei nesunku////radau tik patiestą

http://www.vinted.lt...su-merino-vilna

Atsakyti